Sunshine .

Gör mig i ordning för att ta bussen in till stan. Ska ligga och ta de lugnt vid vättern med lite musik och skönt umgänge :) Tanken var att vi skulle grilla men alla är panka och ingen orkar, haha. Jobbade i morse så jag är jätte seg nu, vill sova. Nej nu ska jag ta och fixa de sista, skriver senare.

Puss


Ber om ursäkt och svarar på frågor.

Ber om ursäkt. Haha känns som att jag bara ber om ursäkt här för att jag aldrig skriver. Jag ska bli bättre, I promise! Verkar väldigt viktigt för vissa att veta vart fan jag håller hus på dagarna? Lovar att jag ska försöka ta mig tiden att faktiskt uppdatera. Från och med imorgon så ska jag bli duktig, minst en gång om dagen ska jag uppdatera, sounds good?

Fått mycket frågor angående saker jag skrivit tidigare. Tänkte att jag kunde svara på några av dem.

Hur går det med dansen?
- Jo det går bra. Har inte dansat så extremt mycket som jag gjorde ett tag men jag håller igång. Jag kan bara hoppas på att det blir mer dans, för sugen det är jag! Om det är någon som är intresserad av att dansa eller hänga med någon dag till Jkpg för att kolla så är det bara att säga till, tar gärna med dig/er :)

Haft några fler "dansjobb"?
- Jag tror jag skrev om gången jag dansade på min kusins födelsedagsfest och sedan fick jag hoppa in som lärare för min bror i Jkpg (ferierpraktiken, dans). Det var hur kul som helst! Vi svettades sönder allihop, haha. 20+ pers. i ett litet rum och alla kör stenhårt, snacka om svettigt! Mm mm mm.. Ska nog ta och hälsa på någon dag :)

Har du gått ner något mer?
- Jag lyckades faktiskt gå ner 2 kg till men gick snabbt upp dem när jag började träna med vikter. Brukar aldrig göra de men nu när jag gått ner så tänkte jag att jag kanske ska jobba på förstärka musklerna lite och förbränna på de viset så svaret är ja och nej.

Du skulle lägga upp mått och skillnaden mellan då och nu, vad hände?
- Jag har ärligt talat bara varit lat, haha. Jag har inte orkat skriva in måtten och jämföra. Jag har dock skött mig med att mäta mig samma dag varje månad och se till så att de går åt rätt håll. Jag har alltså inte ökat i cm utan det har bara gått neråt, som tur var :) Jag ska ta och fixa bilder och resultat så fort jag orkar, haha.. Promise!

Vad gör du för att gå ner i vikt?
- Jadu, jag svälter mig inte, men jag frossar inte. Jag är inte träningsnarkoman men jag rör på mig hela tiden. Jag räknar inte kalorier men jag håller koll på vad jag stoppar i mig. Jag gör det gamla hederliga helt enkelt, äter sunt och rör på mig :)

Kan du hjälpa mig att gå ner i vikt?
- Jag kan inte lova er att jag kan få er att gå ner men jag kan ju alltid göra er sällskap. Jag följer gärna med ut och går, joggar, gymmar eller om man vill fråga något om mat o shit så är de bara att skriva till mig. Jag ska göra så gott jag kan för att ni ska kunna vara lika nöjda som jag sakta blir med mig själv :)

Jag kan inte gå ner i vikt och jag har testat allt, vad gör jag för fel?
- DU TÄNKER PÅ DE FÖR MYCKET! Andas, slappna av och lev för fan. Du vill antagligen uppnå något som egentligen är helt omöjligt. Vi människor är alla olika. Jag tillexempel kommer ALDRIG kunna bli pinnsmal, never. Kommer alltid ha former men man kan se mer fit ut. Så sluta va så nojiga över att ni inte ser resultat. Fortsätt bara och ge inte upp, så småningom kommer ni märka skillnaden. Och en till grej, SLÄNG VÅGEN! FRAM MED MÅTTBANDET!

Ska du inte resa mer?
- Jo förhoppningsvis så kan jag åka till Chile i slutet av året igen men de är inte klart än. Blir det inte av så åker jag någon annanstans, men ut och resa lite till de måste jag. Annars så  framöver ska jag satsa på plugga och skaffa körkort (jag vet, jag har inte körkort HA-HA). Så de är mina framtidsplaner, for now :)


.... tror jag har fått med typ som en liten resume av de frågor jag fått den senaste tiden, om ni har några mer frågor så är det bara att skriva antingen till min mail eller en kommentar här. Tack för att ni bryr er förresten :)

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning :)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


"Scarface" barnversion, KLOCKREN!


Bättre sent än aldrig, right?

Haha vissa tror jag fortfarande är i Danmark för att jag inte uppdaterat bloggen, haha. Ursäkta, men jag har faktiskt ett liv :) Tycker det är kul att skriva och spara saker i bloggen för att sedan titta tillbaks på det här. Men visst jag kan försöka uppdatera mer. Ska förmodligen börja skriva för en Jkpg sida nu framöver med så ni kan ju följa mig där om ni vill, kommer mer info om de i ett annat inlägg.

Det gick hur bra som helst i Danmark, kunde inte ha gått bättre. Vi kom dit rätt sent och skulle äta och sedan testa scenen direkt. Vi slutade runt elva tiden om inte senare, för vi var tvugna att ändra showen från 8 min. till 4 min, inte lätt. Så vi körde på "vi improviserar", haha. Sedan la vi oss för vi skulle dansa på morgonen tidigt. För er som inte förstår så blev vi anställda av "Husqvarna" att dansa på något internationellt möte, fanns folk från hela världen där. I alla fall så blev vi anställda för att visa upp deras arbetskläder + göra en dansshow. Vi fick så himla bra respons, sjukt! Vi hade så kul på scenen, bara njöt. Hade ett stort jäkla leende på läpparna från början till slut. Fan va grymma vi var, tänker på de och blir så stolt över oss! <3


Så grym fotograf jag är, höhö (;


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu