"Boom ba dunka, boom, ba dunka" HAHA!

Thank God att jag bestämde mig att åka till Gbg ändå tillslut. Det började med showen Plattform x på Stora hotellet, där min bror och Francis skulle uppträda. Var nervös som fan men de gick bra för dom. Showen var väldigt inspirerande och fin. Tack alla grymt talangfulla dansare! Efter var de en skön efterfest på övervåningen av Stora hotellet som var hur chill som helst. Den enda lilla nackdelen med att vara på en fest med bara dansare är att ALLA dansar, det betyder att de är varmt som faaaaan i lokalen, haha..

I onsdags var det jam i ett tält en varm sommardag, haha, lyckat! Alla kvävdes ihjäl i tältet men de stoppade dom inte från att dansa skiten ur sig.. Riktigt grymma dansare dök upp för att battla. Ingen från Jkpg vann men de var sjukt duktiga ändå. Stolt haha! :D Sen på efterfesten, GOD DAMN VA FOLK! Som tur var hade man förköpsbiljetter men sjukt va mycket folk de var. Man kunde inte stå stilla någonstans utan man gick i flock var man än förflyttade sig. Fick även lära mig en stil som tydligen uppskattas väldigt mycket i den klubben "Boom ba dunka, doom, ba dunka"... Inside joke med dom som följde med ut... "Ni är dom första som får höra denna låten i hela världen.. exclusive, "Banani tranani".... Boom ba dunka, boom, ba dunka..." HAHAHAHAHA!

Tanken var att jag skulle till Malmö i helgen, kanske fortfarande blir av.. Ska tänka lite till :P
Idag i alla fall ska jag till Jkpg och supporta dansen i stan. Blir jam ute i hoppetstorg kl 15.00. Så om ni bor i Jkpg se till att vara där people! :) Får se vad som händer sen till kvällen.. Yupp yupp!

Puss, ha en bra fredag! ;)



Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge och den som väntar för länge kan gå miste om något gott.

You make me wanna........



...punch you in the face! Har egentligen ingen anledning att ha kvar dig i mitt liv. Tror du måste tömma dig på lite luft för du tror dig alldeles för mycket. Vet inte hur jag ska förklara för dig hur mycket du sjunkt i mina ögon. Well, this is a way. Försökt hjälpa dig, försökt lyssna, försökt ge dig råd men vill du inte göra en ändring så kommer de aldrig ske. Vänta på att de magiskt ska "poff" gå över, funkar inte så. Mitt sista råd till dig, ta tummen ur röven och ta tag i ditt liv, cause nobody else is going to do it for you. Jag försökte verkligen bara vara en bra vän, men du fick mig bara att känna mig som skit. Så därför säger jag nu, ta hand om dig och jag hoppas allt löser sig och en sista sak... you're stupid!

Släpper de nu. Nu ska jag dra mig till jobbet för sista gången.
Pusshej!



"You can’t change what’s happened in your past, so learn to live with it, before you let it destroy your future."

Bara söndag .

God kväll! Hoppas ni haft en bra helg :) Själv har man jobbat och varit sjuk, rolig kombo de där. Fick nästan åka in till sjukhuset idag för jag hade så ont i bröstet, men jag håller ut istället och tar ett jobbpass så åker jag till vårdcentralen imorgon bitti istället. Bara å ta de lugnt tills dess.. Imorgon natt blir min sista natt innan semestern börjar, yeeey..

Om jag inte blir värre så ska jag förhoppningsvis till Gbg i veckan, saknat Gbg, haha.. Min berur ska dansa så tänkte varför inte ta en roadtrip dit och stötta honom :) Har dock ingen sovplats men de löser sig alltid, haha, i värsta fall blir de centralstationen, hahah..

Nej man kanske ska göra sig i ordning för jobbet..
Ha en mysig söndagkväll, I wish I could, whuää, haha :)
Puss


Jag och min bror, bjuder på våra happyfaces :D


Äntligen helg

..... som innebär jobb för min del, wippiedoo.. Aja bara fyra nätter kvar innan jag tar semester :) Har inte uppdaterat sen jag var i Halmstad ser jag. Konstigt för jag har inte gjort ett piss! Varit sjuk och bara legat hemma och degat. Men jag hade i alla fall skit kul med kusinen i måndags, måste göras om :) Fick även veta att de blir Jönköping för min del i höst, hälsohögskolan. De är bara tre år för att bli sjuksköterska, jag överlever nog.
Letar därför lägenhet i Jkpg, så om ni vet något så säg till! :)

Inte tränat på fem dagar, känns skit.. Sen eftersom man bara går hemma så käkar man hela tiden! Haha, särskilt de onyttiga man kan komma åt.. Aja, ska ta igen de.. Förhoppningsvis imorgon, fast de är den förbannade hostan som inte vill ge sig.. Men jag ska skärpa mig, jag gjorde de innan jag blev sjuk så kan nog komma igång snabbt när jag blir frisk :)

Nej ska göra något vettigt med tiden jag har kvar innan jobbet börjar, ni får ha en skön fredagkväll och sup inte för mycket, haha.. Får ni tråkigt så är jag vaken hela natten, pusshej!



Monday, roadtrip - check!

Måndag, idag börjar alla (eller de flesta) jobba. Kul! Haha.. Själv ska man iväg på en liten spontan trip med kusinen :) Är inte så fint väder men äsch va fan de får funka. Tylösand blir våran destination, woop woop! Skönt att kunna göra saker även fast man inte har fått semester än. Bara en vecka kvar, sen är jag friiiiii! Fast jag tycker om mitt jobb så de är faktiskt inte så farligt, bara att man blir lite socialthandikappad..

Uh, högg just lite i mig när jag såg reklamen av matchen mellan Barca och machester, fan att man inte ska vara där. Sucks! Borde ansträngt mig mer för att få tag på biljetter :'(

Nej nu ska jag fixa de sista innan vi drar.
Puss, ha en bra dag!


"Baby I'ma be your motivation"

God morgon!

....och jag har inte somnat än. Man blir helt konstig i huvudet när man jobbat natt, man kommer aldrig riktigt tillbaka till den vanliga dagsrytmen. Aaaanyways, hade planerat att idag skulle jag ut och träna med Zeljko vid 8.00 så de är ingen idée att somna nu liksom. Jag vet inte än riktigt va de blir för träning än men jag kommer nog avsluta på gymmet, biffa lite ;)

Ska ta tag i träningen har jag sagt och de ska bli. Har ju aldrig lagt av helt men jag har ju inte varit så effektiv som jag har varit förr. Fast nu passar ju perfekt! Jag är singel, jag jobbar natt, jag har inga studier, jag har i stort sätt inget liv utanför jobbet såååå jag har massvis med tid för gymmet! Woop woop! :D

Jag har mitt mål att gå ner 10 kg, men de går bra med 5-7kg. 10kg kanske är lite väl? Så de är återigen till måttbanden och kontinuerliga måltider. Det blir extra svårt nu när jag jobbar natt men jag ska nog hitta ett sätt att lösa de på. Kan behöva all motivation, peppning och stöd jag kan få, för fan va svårt de är att skita i allt och återigen sitta där och inse att man måste "ta tag i träningen", haha.. 

 


Lazy ass .

Efter en dag av att inte ha gjort ett jäkla piss, så ska jag ta på mig jogging skorna och dra mig ut på en runda. Vet inte om det är för att jag jobbar natt eller om det är för att allt inte riktigt står till rätta i livet just nu men fan va trött jag är jämt! ... kan vara ren lathet också, haha.. Nej men de är sjukt va seg man blivit, man är trött jämt! Kanske saknar man något i sitt liv, hmm.. maybe..

Sedan när jag kommer hem ska jag shoppa på nätet, eftersom jag aldrig tar min lata röv till Jkpg :P
Ha en bra kväll!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu