What to do, what to do, what to do...



- Måndag: DONE!
- Tisdag: DONE!
- Onsdag: Missade mötet men, DONE


God morgon, god morgon (:

Somnade tidigt igår så jag vaknade vid fyra inatt. Typiskt. Har inte kunnat somna om så jag skiter i de eftersom jag börjar 7.30 så kan lika väl gå upp, fixa lite gröt och duscha sedan promenera till jobbet med awesome musik i öronen. Har sån himla huvudvärk (oh wow, ovanligt tänker många) men det var faktiskt längesen jag hade så här ont. Gud ni som inte har sett de ny avsnittet av How I met your mother, do it.. Hahah.. Ska nog ta och kolla på den igen nu medans jag gör mig i ordning :)

Peace and blessings!

Jakten på lycka

Snart visas The Pursuit of Happyness på kanal 3 kl 21.00, en av mina favorit filmer. Jag ska självklart gosa in mig i täcket med min hund och kolla på denna underbara film :)  Om ni inte sett den, sätt på kanal tre NU och kolla på den. Det är en verklighetsbaserad film, och i huvudrollen ingen mindre än Will Smith och även hans son :)

<3

Former Ku Klux Klan leader




Mm mm mm, love it .


(Tycker fan låten är bra både text och beat.. Mm mm mm)

Hjärndöd .

Jobbade natt så idag är jag hjärndöd. Vaknade upp och det var ingen hemma, blev lite rädd för jag kan inte se mitt golv för mitt rum ser fuuuuucked up ut. Oh well.. Vad ska man göra ikväll?  Ska nog börja med att äta något, min "frukost", höhö.. Sedan måste jag ta tag i mitt rum fan, de är pinsamt. Sedan ska jag försöka få in ett litet pass träning och duscha sedan mysa framför tv:n eller datorn... Mm mm mm :)  Någon som är sugen på kolla på film?

Uppdaterar snart igen förmodligen, för jag har inget liv ikväll..


(Ooooold schooool.. )

Never say no .


(hahahah, dom visade denna på VAKNA! med de voice i fredags och jag skrattade fan sönder, kan bero på att jag jobbade natt och hade precis kommit hem och var skit trött..)

It's alive.

Min dator har varit sönder ett tag och jag har inte orkat logga in på mina konton på någon annans dator så därför har jag legat i koma några dagar och faktiskt gått och lagt mig tidigt och vaknat tidigt, wohoo! ... Tills nu..

Tanken var egentligen att jag skulle till Jkpg ikväll och förfesta hos min bror och sedan dra mig till krogen antar jag. Faaaast, nej det blev inte så. Mamma är lite ledsen idag och jag älskar mig mamma och kan inte se henne så.. Så jag ska ta och laga en fin middag och bjuda hit pappa med så ska vi kolla på film tror jag :)
I'm such a good girl, haha.

Nu ska jag duscha och efter det så ska jag försöka göra ett liiiiite roligare inlägg..
(btw, videoinlägget jag skulle göra blev lite fucked up och sparades aldrig.. )

Äntligen har de kommit.. mina varor :)


Vad gör man inte när man är uttråkad i en bil.....


Iväg och kör lite ZUMBA (Tanina style) :)

Sjuk men det gör inget. Om halsen slår igen och jag inte kan andas så... it was worth it! hahaha..
Hörs sen! :)

PEACE!

(och du som recuestade ett till videoinlägg, I'm on it... berättar mer om de sen ^^)


When you're dreaming with a broken heart, the waking up is the hardest part.


Måste bort, om de så bara är för dagen.

Hörs senare ikväll!

Can't take it.

Har inte orkat skriva något här på grund av att jag helt enkelt inte mår bra. Är verkligen inte på humör, vill bara vara instängd i mitt rum och kolla upp mot taket. Men nej så tragisk är jag inte så jag sitter och letar musik och planerar mina lektioner i "Latinsk aerobics" som jag ska hålla i :)  Fan va latinsk musik gör en gladare, älskar att jag är latinare i blodet, riktigt stolt :)

Kanske gör ett till videoinlägg senare för de var kul att sitta och klippa ihop de, höhö. Snacka om att vara uttråkad.. Imorgon är de dags att jobba igen 7-16.30....


Next time, don't aim for the face .


Puss, hörs senare .



:)


Skulle upp igår men de fuckade.. Mitt första videoinlägg, haha..



I was bored okey! ... haha;D

"Jag trodde jag blivit brunare så kom jag på, jag har inte duschat" (hahah)

Fan va snåla ni är med "lycka till" kommentarer, shiit.. Haha, nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen och tvätta av mig min skam... NOT, är bara allmänt äcklig fan.. Kanske efter när jag är fräääsh så kanske jag kan lägg in ett videoinlägg, om jag inte flippar helt.. Just nu känner jag bara för att gå ut och peka på folk och skratta åt dom, hahaha.. Gud va elakt de låter, but people I do it with love! <3  Spread the love.. LAUGH PEOPLE, LAUGH! :D

(Nähe.. de går inte ladda upp några bilder.. Jag som hade värsta naked pic.. oh well... )  ;D


It's official...

Har varit på en del möten som ni märkt och jag har äntligen bestämt mig för att investera. Jag ska lägg ut en del pengar på detta och hoppas att jag får in iaf de jag har lagt ut. Berättar mer sen när jag får min leverans. Jag hoppas iaf att jag lyckas! Imorgon ska jag på ännu ett möte, kan ta lite bilder och lägga upp så kanske ni får en liten ledtråd om vad de handlar om :) Får mina paket om ca 2 veckor, can't wait!

Wish me luck in my business woman career! (hahah)


Hahahahah...


Vilken natt...

Jobbade natten till idag också.. Haha, samtidigt som det var mkt inatt så var de fan kul.. Mer får jag inte skriva på grund av sekretess men, uff, vilken natt.. Nu är jag hemma i alla fall och kan inte somna..

Igår så somnade jag vid 9.00 tiden efter jobbet och sedan vid 13.00 kom mamma in och drog mig i lillfingret "Taaaaaaniiii, vi ska till Jönköping och äta med Christian.... Taaaaniiii.... Taniiiina.... Yapooo"... Gissa om jag var glad efter fyra timmars sömn när man jobbat hela natten... I vilket fall som helst så tog jag mig upp och gick och la mig i bilen (haha).vVi kom hem runt 18.00 tiden och då skulle jag börja jobba runt 20.00, så de fick bli en snabb powernap så jag skulle orka natten. Så egentligen borde jag fan vara helt slut nu, men nää... Jag har fan lust att träna ? ... but who the fuck cares? hahah..

På tal om ingenting, fixade kanalerna och råkade hamna inne på text-tv och såg att de rödgröna vill att vikarier ska skatta mer... WTF!..... Jaa dåå, de är problemet, vikarier skattar för lite...   Snälla... När en jävla politiker eller när något parti säger "Vet ni vad, vi politiker ska ta och höja våran skatt", då jävla, då har ni min röst iaf..

Så trött på politiken.. bara massa tomma löften.. Ingen jävel kommer göra som dom säger att de ska göra.. Aja, ska ändå rösta och de tkr jag att DU också borde göra.. För röstar du inte så har du ingen rätt att klaga på något sen, du har ju inte direkt varit med och haft en åsikt..

Hahah, jag gick från glad till värsta allvarlig... Kanske är trött trots allt? Oh well..
God morgon :)























God morgon, god middag, god kväll ?

Nu har jag dragit mig upp från sängen (tack vare mamma.......)
Ska dra mig till Jkpg... Zzzzzz....

Riktigt fucking cranky nu... Väck inte en björn när den sover, SO TRUE! -.-
Hörs sen!

Working tonight..

så om ni vill ha sällskap på natten via sms så finns jag tillgänglig mellan 21.00 - 7.00 (HAHA, låter som värsta hotline ;) ) .. Ni som ska ut ikväll får fan ta och dansa och festa åt mig :)

Hörs imorgon om jag inte tar och uppdaterar ifrån jobbet..
Puss, och ha en underbar fredagkväll! :)

PEACE



(P.s Har en jätte rolig sak jag måste berätta... aawiiiii   d.s)

Ber om ursäkt...


...om bloggen ser lite halv färdig ut och lite kladdig men håller på och leka lite i designen.. får se om jag tar tag i det och gör färdigt designen nån gång.. Börjar alltid och sedan ändrar jag mig halvvägs och lämnar det halvgjort.. Men nu får de vara som de är så länge så får vi se när jag orkar ta tag i de som sagt, kanske behöver lite nya bilder och försöka finna lite inspiration :)

Nu har jag hållt mig vaken tills nu för att sova länge på dagen för jag ska jobba natt inatt (fredag), fast måste upp tidigt ändå en sväng för jag ska på möte kl.11:00, sedan ska jag till distriktsköterskan 13.45.. Oh well, EFTER de kommer jag få sova till 20.00 :)

God morgon!
Puss

(vet inte why the serious face på bilden men men..höhö)












?


Min hund är som jag, powernap anywhere, anytime (;


Idag när jag kollade på Sverigedemokraternas skit som kom med posten så fick jag en obekväm känsla... and suddenly I realize...


New day, new adventures :)

Dagen började tidigt kl 8 då jag tog ut min hund en liten runda för hon såg ut att planera att kissa på mig om jag inte gick upp, haha. Eftersom jag opererat tån (haha, I know, tån) anyway så haltar jag, så folk ute måste vara rädda för mig. Stor mörk regnjacka med ett par fula byxor och bad hairday, osminkad och haltar. HAHAH... So sexy..

Jag skulle i alla fall till Värnamo för att hjälpa Seba med en grej men kom sedan på att "fuck, jag måste betala resan för kl är bara 9".. Jag är optimistisk vanligtvis men trodde inte jag skulle hinna till banken 15 min. innan tåget gick nu när jag haltar. Hur hade de sett ut? hahah.. Skutt skutt skutt, AKTA, MÅSTE HA PENGAR!!!

Anyways, jag la mig en stund för att rundan med min vovve var faktiskt jobbig när man hoppas på ett ben. Slutade upp med att, ja, jag vaknade nu. Höhö. Mamma tvingar in mig i duschen så går runt med en stor plastpåse runt foten.

Hörs sen :)
PUSS



Kvällssyssla .

Ska låtsasshoppa på nätet lite nu, kan lägga in mina varor sen efter jag slösat på lite låtsaspengar :)
Hahah..

Vill du med låtsasshoppa?
Gå in på en hemsida där du alltid viljat shoppa loss i. Du klickar på allt du vill ha och lägger till de i din kundvagn sedan går du "till kassan" och ser hur mkt de blir. Du får lite dåligt samvete men du är glad över de du shoppat. Och klick, you move on with your life utan att ha slösat ett öre, bara tid. HAHA :)

Puss

HAHAHAHAHA, LOVE THIS WOMAN! <3 (GloZell x2)




Känner mig fan riktigt duktig som gjorde allt jag behövde göra + mer :)


Dagens planering


Everything to me .

Zuuup! Inte ofta jag skriver här längre men vet ni vad jag ska faktiskt försöka bli bättre på de för jag kollade tillbaks på saker jag har skrivit och blev lite sådär "aaw" så jag har bestämt mig för att skriva mer för att sedan kunna kolla tillbaks på detta :)

Har precis suttit och retat mamma ett tag när hon har utövat sina övningar. Först var de armarna som hon hade utsträckta åt var sitt håll och hon höll på och böja och svinga så jag satte på breakdance musik som hon snabbt kom in och började göra "The Robot" dance, haha.. Hon poppade lite med, hahaha.. Sedan skulle hon ta nacken så satte på tung hiphop musik som hon diggade med och kände sig lite gangsta, haha ;D

Idag när jag kom hem så hade hon gjort cupcakes till mig :) Underbar är du mamma! <3 Älskar min familj! Det var just de detta inlägget skulle handla om faktiskt. Familjen. Jag har på sistonde haft lite panik på grund av att jag känner att jag inte har tid att vara med alla så mkt som jag skulle vilja. Sedan har vi detta med pengarna. Jag var för några dagar sedan på ett möte där en kvinna sa.. "Jag pratade en gång med en kvinna som sa: Jag har pengar så jag klarar mig och då sa hon att det var det mest egoistiska hon hört. Man ska ha pengar så man kan klarar sig men även kunna dela med sig av om någon i din omgivning skulle behöva de."  Det är ju sant!

Jag har pengar så JAG klarar mig men va fan därför ska jag inte slösa bort allt på skit till mig själv, för tänk om min mamma eller min pappa eller min bror skulle behöva.. Så nu när jag köpte en biljett till Egypten och slösade 11.00 kr fick jag dåligt samvete :/  Samtidigt förtjänar jag de för jag har jobbat konstant i tre månader utan semester. Får helt enkelt ta och jobba in de 11.000 och se om jag kan hjälpa min familj på något annat sätt :)

Oj var långt inlägg de blev men de jag försöker säga är att familjen är viktig och att jag hoppas alla uppskattar sin familj så mkt som jag gör. I'll do anything for them cause they are everything to me <3   *aaaw, teear*  HAHAHAH...

 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu