Baby pictures of Chriz, Seba and I (:

 


P a i n k i l l e r s .

Zuup! Lönedag för mig idag, wohoo, men jag är sjuk som vanligt. Både jag och min bror är cp sjuka och ligger och hostar upp lungorna och försöker få ner smärtstillande genom våra uppsvullna halsar. Som tur var så är jag i alla fall på bättringsvägen känner jag. Ska nog ha ork att ta mig till skolan, saknar mina skolkamrater. Får se till att bara ligga och vila idag för har sån värk i hela kroppen, haft feber, har försökt svettas ut all virus, höhö.

Usch, låter så osexig man kan låta. Mörk, rispig och geggig röst,  mmmm, sexy.. haha.. Nu ska jag dricka en massa te med citron och honung för att bli riktigt frisk så fort som möjligt. Vill inte vara sjuk till Valborg :(

(Btw, Nattis om du läser det här så har jag en surprise till dig <3)
Pusshej!

 


It's over .

Shit, det var inte igår. How you doin'?
Haft fullt upp senaste veckan så jag har inte haft tid eller ork att uppdatera men nu så har jag tid igen (wohoo). Föreställningarna av "Exit" gick så jävla bra, faaast, förväntade mig inte att de skulle gå dåligt eftersom min klass är så jävla grymma! Fick as bra kritik av publiken, tack förresten :)

Jag är så jävla nöjd med min insats och min roll och dem jag spelade med, ett perfekt avslut på tre år tillsammans. Vi tjänade in väldigt mycket och fick våra föreställningar slutsålda kunde inte gått bättre. Now it's over and it's back to reality!


(så jävla vacker, hahah, Missy)


I'm sorry, höhö.

Jag har varit så jävla trött de senaste dagarna att komma hem och sätta mig vid datorn har inte riktigt varit de första jag gjort.. Sängen har på sistonde varit min BFF, haha.. Nej men det tar verkligen att hålla på med repetitioner och föreställningar en hel dag, orkade knappt öppna munnen för att få i mig något att äta igår..

Ikväll är det i alla fall dags för PREMIÄR, fy faaaan va nervös jag är! Fast jag har ifs ingen jag känner som ska komma och kolla, de som skulle komma svarade aldrig på om de skulle komma eller inte, inte för att vara sån men YOU SUCK!

Igår hade vi genrep och det gick inte som det skulle men det blev bra ändå, haha, vi gjorde en lite ny version av det vi övat på.. men va fan, ingen i publiken vet ju hur det ska se ut egentligen så we are safe.. Haha btw, igår efter föreställningen så köpte jag och Sebb var sin Snickers.. Mm, jag kom hem och somnade med den i fickan, gissa om den var mysig när jag vaknade i morse, hahah.. Någon som vill slicka min ficka? :D

Ikväll vet jag inte hur det blir efter premiären.. Antingen så kanske jag stressar till 21.55 bussen eller så ska några fira premiären och så tar jag 23.15 bussen hem, not sure men de märker vi :)

Uppdaterar senare ikväll det lovar jag. Måste ju fan berätta hur det gick på FÖRSTA föreställningen! Ska även lägga in the transformation från Tanja - Missy (min fjortiskaraktär heter Missy) ^^

PUSSHEJ!



 


"Exit" = Illuminati?

Btw och nu är jag fullt seriös, jag skämtar inte, Nattis är mitt vittne! Igår när våran scenograf stod och fixade lite på "Kerstins kiosk" så lyfte han armen för att mäta då såg jag.. vet ni va jag såg?! ...han hade en tatuering av ILLUMINATI PYRAMIDEN MED ÖGAT SOM SKINER! WTF!! Jag kunde inte låta bli att fråga: "Ehm.. är de där.. Illuminati?" Han: "....eahm, aa.. typ" och så blev han lite röd om ansiktet och såg jävligt obekväm ut. Jag så taskig, det enda jag får ur mig är: "Jag tycker det är riktigt läskigt!", hahaha, så elak han skämdes redan innan så kommer jag med den kommentaren. Oh well,  Satan bless him, hahaha.. Kunde inte riktigt se hans andra tatueringar men de såg också skumma ut. Hopp nu vet ni people, det kanske finns dolda budskap på våran scen, who knows?!


God morgon, god morgon :)

Shit det var ett tag sen jag uppdaterade känns det som.. Men har faktiskt fått lite sömn det är därför, däckat varje dag när jag kommit hem från skolan.. Idag ska vi ha ett riktigt genomdrag med teatern med smink och kläder, imorgon är det genrep som gäller och på fredag är det dags, det är PREMIÄR!

Idag blir det förmodligen mycket bilder från teatern, alltid kul med lite backstage bilder. Efter skolan så ska jag inte hem utan jag ska sova hos Nattis idag, hon ska hjälpa mig att smörja in mig i brun-utan-sol. Ska bli så orange som möjligt, hahah, vad gör man inte för teatern.. Sedan ska jag fixa mina och Nattis naglar (också till teatern)..

Jag är fan nervös inför morgondagen.. KANSKE uppdaterar senare idag hos Nattis eller något, vet ju inte med Nattis, hon är ju kär i mig så hon kanske inte släpper taget om mig ;)   (hahah)

Ha en underbar dag idag! <3
Peace'n'Love


(jag vet att det är mörkt vid hakan, försökte ta bort håret som satte sig framför men blev lite fail.. har inte orginalbilden så var tvungen å ta denna.. oh well)

En intervju med mig på "Entrevista.blogg.se" :)



DIREKTLÄNK TILL INTERVJUN


"Exit" av Es3b (min klass)


(hon i rosa på bänken är jag, höhö, hon som dricker)

Läs mer om vår pjäs på, --> JONKOPING.NU <--


Fan ni måste erkänna att den blev nice (; Rösta!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Sick and tired .


(klaga in på mascaran, haha, "dagen efter" smink^^)


Barcelona <3

Jag får se om jag pallar uppdaterar senare för just nu kollar jag på fotboll..
PEACE!

It's a beautiful day! :)

Har kommit hem från jobbet och ska nu ut på äventyr med Emanuel, yeeey.. Vi ska äta glass först, ladda batterierna.. Faaaast har ett liiiiitet problem... jag gillar inte glass... HAHAHA, fail!

Emanuel saved my night btw, thanks! :D


(hahaha så jävla sexig bild på Emanuel, raawr)

Thank God it's Friday !

Blev ingen springning för mig, mommy didn't let me :'(  .. det var för mörkt ute och hon litar säkert inte på att jag hittar här i Vaggeryd och kommer bort, hahaha..  (skulle inte förvåna någon om jag försvann i Vaggeryd, haha)

Kollade på "Ellen" precis och fy fan vilken söt unge han Yiming Wang är.. I must have a baby like him! Ska ta och hoppa in i duschen nu, mi stinky de mayo, haha..

Ikväll btw så blir det utgång, SHOTS, SHOTS, SHOTS, SHOTS, SHOTS!  Tequila,  love it! ;)
Förresten om det är någon som ska till Jkpg idag efter 13.30, give me a call!
Måste börja göra mig i ordning nu..

<3


Jag ska åka till Kina och kidnappa denna pojken, Yiming Wang! COME TO ME MY SON! hahaha..


(Kolla i slutet... OMG, ILLUMINATI.... Hahahahaha)

One more night .

Har inte kunnat somna än men nu ger jag upp faktiskt. Ska upp om en timma så varför sova? ... Vet ni vad jag ska göra istället? ... Jag ska ut och springa en runda nu innan jag sätter mig och äter frukost och går till jobbet :)

Har skrivit lite på projektarbetet men har inte gått så bra, så jävla lätt distraherad. Satt och skrev och såg en reklam, något med träning. Klickade jag upp youtube och började leta träningsklipp. Poff, ligger jag helt plötsligt på golvet och följer rörelserna på filmen. Efter jag legat där och svettats ett tag så hör jag en låt som jag brukade lyssna på när jag var ute å sprang förr.. Poff, nu står jag här och ska ut och springa, hahah.. I'm such a wacko!

Kanske hinner uppdatera ännu en gång innan jobbet, höhö.
Shoppishopp!


Slänger in en look a like .



Zombie .

Fuck, andra dagen jag inte sover under natten. Jag kan verkligen inte sova, mina dagar är helt fel. Aja kan lika väl sitta uppe och plugga lite och uppdatera bloggen eftersom jag inte gjorde det så mycket under dagen (för jag sov, höhö). Jag gjorde ett videoinlägg och la upp den men tog bort den efter någon timme. Jag var så trött när jag gjorde de att jag minns inte ens vad jag sa så jag tog bort de istället. Imorgon LOVAR jag att det dyker upp ett videoinlägg där jag ska prata om dagens ekonomi, hahah.. NOT!



Började en komedifilm på trean nu, yeey..
Hörs!


Torsdag 8 April 2010, T a n j a !

IDAG ÄR DET MIN NAMNSDAG! Hahaha I'm such a dork..

Nej till er som har frågat innan, nej min namn är inte Taniina.. Jag heter Tanja! Anledningen till mitt "bloggnamn" är för att min mamma kallar mig "Taniina" och även "Tani".. Sedan en dag så skrek hon det när jag hade polare hemma och vips spreds det vidare.. Värsta kändis du vet, hahaha..

fuck you om du inte skriver en kommentar där det står "Grattis på namnsdagen! :)"  .... (MÅSTE FINNAS MED EN SMILEYS OCKSÅ!) hahahah...

Ska fixa ett videoinlägg fan.. lovat de hur länge som helst.. men jag har faktiskt gjort filmer bara att de fuckar upp när jag lägger upp dom, inte mitt fel :(

PEACE!





God Morgon!

Ska iväg och jobba om några minuter.. Sitter och skrattar åt "The voice", höhö, good stuff.. Jäkla video som jag gjorde igår har inte blivit färdig ÄN ... åååh sega dator! Orkar inte ställa mig upp och gå iväg...ÅÅÅÅH!
Hahaha, så jobbigt liv jag har, NOT! ...

Ha en bra morgon så hörs vi efter jobbet!
PUSSHEJ!


ILLUMINATIIIIII! hhahahahaha


Vilket skämt!

...ja, ni har inte fel, ja, jag vaknade nyligen! hahahaha... GOD KVÄLL! Shit vilken wrickad dag det har varit. Jobbade till 7.15, kom hem, kollade inte en bruds blogg... Alltså sjukt va mycket jag skrattade (gör ett speciellt inlägg, länkning till henne sen).. sedan somnade jag inte förens vid 11.00 typ och vaknade runt 19.00..

HAHAHA förlåt för avbrytningen men... WHO THE FUCK CARES?!

.... tillbaks, iaf, när jag vaknade så såg jag ett brev till mig från skatteverket. DAM DAM DAM! This is it, där står det hur mycket pengar jag ska få eller är skyldig.. Jag öppnade brevet och ... OH MY LORD! Ca. 10.000kr ska jag få i skattepengar, WOHOOOOOO!

Ska fortsätta plugga nu..

 


Natti natti

Mina linser torkar ut mina ögon, haha. Fan va tiden har gått sakta inatt.. 4,5 timmar kvar tills jag får gå hem och lägga mig.. Vill inte sova bort hela dagen imorgon, MÅSTE PLUGGA! .. Pusha mig people! Säg åt mig att plugga!

Kan inte uppdatera så mycket men hoppas ni hade en bra kväll och får se hur länge jag sover imorgon, höhö.
PEACE!


Zuup!

Jag sitter här och försöker finna mig ett sätt att komma hem. Alla tåg är inställda och ersatta med buss (eller iaf de flesta tågen).. Försöker ladda ner den nya tidtabellen men denna datorn som jag sitter vid kan inte öppna de dokumentet, lyckat. Måste hem och gå ut med hunden, make some food och sedan duscha för att dra mig till jobbet. Ikväll jobbar jag natt så om ni är uttråkade feel free to text me, haha.. Har sån äcklig huvudvärk fortfarande.. inte kul! Igår satt jag uppe och kolla på "Änglar och demoner" , haha, vad dök upp, illuminati.. Sån stalker seriöst, hahah!

Jag vet i  fan vad jag har gjort men jag har ett blåmärke UNDER foten och sedan har jag ont i min andra fot också vid typ...äsch, svårt att  förklara.. Sen har jag blåmärken på insidan av mitt högra knä ? .....I was like, duuude, what did you drink, hahahah, inside joke!

Fan måste ta mig neråt till stationen nu..
Remember, I'll be up aaaaaaaaaaall night! :D


Igår?

Helt seriöst.. Gårdagen är som helt borttagen från mitt minne.. VA FAN GJORDE JAG IGÅR?
....JO, jag gick upp förjävla tidigt för att jobba.. Sedan så har jag förhoppningsvis jobbat om jag inte däckade inne på nån pensionärs säng, haha.. Sedan kom jag väl hem och...   nu minns jag inte mer?

Vet att jag runt midnatt började bli lite smått uttråkad så jag satte mig och kollade på Illuminati videon och försökte lära mig mer om vad de innebär (BAD IDEA!).. Hahah, Illuminati people, Illuminati...

Fuck alltså, har sån jävla huvudvärk. Känner mig fan bakis. Jag är bakis av att sova för mycket, haha. Ah shit, nä nu ska jag göra något så jag minns det imorgon... Ta vara på varje dag nu när vi bara har två år på oss att leva, hahahaha, BRAINWASHED? ME? ... NO! :D

PEACE!


it's time .

Ska kolla på den jäkla "Illumitanti" dokumentären nu.. ENSAM I ETT MÖRKT RUM!

.....

Tack för gårdagen :) (klicka för att få större bilder)


Kusinerna Aaby <3

   
  
  

T h e  G a n g .


Mirre, Aldina, Amela, Raya och Suss :)

 


FUCK YOU AND HAVE A NICE DAY!

....

Glad Påsk!

Färdig, ska åka nu :)


EXTRA FÖRESTÄLLNING, CAUSE YOU WANTED IT!

Okej nu är det så här att våran slutproduktion "EXIT" har blivit så eftertraktad att se att det blev fullbokat väldigt snabbt, but don't worry. ONSDAGEN DEN 21 APRIL 19.00 SÅ ÄR DET EN EXTRA FÖRESTÄLLNING FÖR ER SOM INTE HANN BOKA INNAN! Missa nu inte denna chansen, you've got to see it! :)

<3


Hey good lookin'





Nu ska jag hoppa in i duschen och bli riktigt fresh. Jobbade idag från 11.30 - 17.00, 95kr i OB (alltså ca 170kr i timmen), inte illa för en fattig student :)

Ikväll skulle jag egentligen till Jkpg och fira Ida men hon är sjuk så det blev inget. Som räddare i nöden hörde kusinen av sig och nu ska jag till Sk och se vad som händer, haha.. Man vet aldrig med dom :D
Fast fan att jag jobbar imorgon klockan sju, damn it! ... Oh well,  cash, cash <3

Nu ska jag sätta igång och fixa mig, ska försöka hitta något "påskigt" att ta på mig, haha.. Lägger in nån bild sen innan jag åker till Sk..

Vad ska ni hitta på ikväll, påskafton? :)

 


Gellieman - Aicha (minns ni detta klipp?^^)


Naruto:Ninja of the night (HAHAHAHA)


Ingen tar mig seriöst...

Idag blev jag ledsen för ingen tar mig seriöst... så jag kollade igenom gamla babypics för att finna mig själv lite.. Erkänn att jag var söt som lite....


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Ehm, fina...växter?...du har pappa...


(Må du vila i frid lilla vän.....)

Anteckning:
KÖP ALDRIG BLOMMOR TILL PAPPA!

Partypooper? Why? Become superman instead!

NUMMER ETT:
Dansa loss, don't mind the others. Kör roboten, electricboogie, allt du kan komma på!
Flasha även lite, det kryddar upp dansen lite, hahahah.



NUMMER TVÅ:
Av med kläderna och kör "girls gone wild"-style! ;)



NUMMER TRE:
Knyt överdelsplagget runt halsen och använd den som mantel och lek att du kan flyga runt hela huset!
TADA, SUPERMAN! <3



Tack alla för att ni var med under dagens lektion. Hoppas ni lärde er något :D
Next on "Taniina knows best";   "FESTA SOM EN MASK!"

Gårdagen .

Har några bilder bara (får sno från någon annan)..Gårdagen, började rätt lame men det var trevligt ändå..Sedan så dök ölen upp och något som var så jääääääävla starkt att jag kunde inte stänga käften efter och min salivproduktionen var som en hund som såg en saftig köttbit, hahaha.. (vilken jävla förklaring,hahaha).. Men det var jävligt härligt sen efter.. haha.. mysiga tjejer :)
(Tack Mirela btw för att jag fick komma...)

....idag vaknade jag upp och var INTE BAKIS, yaaaay!


<3

Mi Papá <3

Jag har fan världens gulligaste pappa, helt seriöst :)  Fast samtidigt får jag dåligt samvete för han är så gullig mot mig för jag är aldrig här hemma hos honom. Han hade bäddat fint en säng när jag kom hem och ställt fram en kanna med vatten (Haha, hmm, I wonder why?).. sedan när jag vaknade så hade han gjort varma mackor och te och handlat en massa gott och gjort en sån dunder frukost, haha.. Så söt <3

Sedan när vi satt och åt så kom han på olika saker han fått och vunnit och sprang iväg och hämtade sakerna och berättade hur han hade vunnit/fått sakerna och såg helt överlycklig ut.. Han var som en liten pojke som ville visa allt han hade gjort i skolan.. Haha..

Ikväll blir det en familjekväll, älskar de <3 Vi ska äta ute tsm och sedan gå på bio..sedan komma hem och köpt en massa såna "dipp" saker så när vi kommer hem så fortsätter familjekvällen med film :)


Ska ni hitta på ikväll? :)
Pusshej!


School .


Just kickin' it .

God morgon! :)  Har suttit lite och pillat med designen, fick bli så här så länge eftersom jag måste fixa mig för att dra mig till tåget. Tröttnade på den andra, vill ha lite mer liv på bloggen så ska se om jag har tid att pilla lite till och se om jag NÅNGÅNG blir nöjd, höhö.

Idag har vi rep från 8.00 - 12.00, sedan har vi ett helt genomdrag (WOW) från 13.00 - 15.00. Efter det måste jag springa till bussen för att sedan när jag kommer hem springa till jobbet. Börjar nämligen 16.15 och de är den tiden bussen är framme i Vaggeryd, höhö, busig jag är. Efter det tror jag, om jag inte har fel, att jag ska vara med min kusin och andra brudar :)

Idag blir det förmodligen inte så mycket uppdatering men kan försöka ta massa bilder och spela in lite videon under dagen så att jag kan lägga in extra mycket imorgon, låter det okej? :)

Btw, Nattis gjorde ett inlägg om att hon bara lyssnar på ballader (trist människa, höhö).. Jag tänkte då, hmm, ska lyssna igenom min ipod och se vad jag lyssnar på mest... BARA SNUSKIG MUSIK! Hahahaha... (alltså, reggaeton och dirty "lovemaking" rnb).. that's so Taniina ^^

Puss, skriv om det är något ni undrar eller fan vad som. Sugen på höra lite från er läsare. På gränsen att känna att det är lite läskigt att så många läser om mitt liv eller mina tankar och, ja, att man inte får någon respons eller typ.. Ja, man vet inte vilka det är som läser och vad ni tycker om vad jag skriver.. Ni fattar!
So don't be afraid to comment :)


Tack mamma! <3

Yo, sorry igen för att jag varit sugig på att uppdatera men jag har inte kunnat. Legat antingen på min säng eller på golvet faktiskt och haft äcklig huvudvärk. Har seriöst inte ätit, inte druckit, ingenting knappt. Bara ligger helt död! Men nu, 04.15 så vaknade jag upp UTAN huvudvärk, WOHOO! I LIVE AGAIN! :D

Har inte kunnat öva på danserna till imorgon så bra så jag får helt enkelt improvisera (höhö). Intensivveckorna med teatern började i måndags och vi har inte hållt på med något annat än teater de senaste tre dagarna. Igår hade vi "dansrep" eller jag hade de snarare. Alltså ni som INTE har biljett till våran slutproduktion "Exit" alltså helt ärligt,  SUCKS TOO BE YOU...cause it's going too be fucking awesome! :D

Es3b, tänk att efter lovet så är premiären... SJUKT! Aaah, panik, måste lära mig replikerna ordentligt, och danserna.. Wish me luck, höhö.. (Nattis har lärt mig att man ska skratta "Höhö" för "Haha" är tjejigt ^^)

Nu ska jag se om jag hittar något att äta för jag är fan hungrig!
PEACE!

(Rubriken på detta inlägg är för att hon städade mitt rum lite medans jag låg däckad)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu