Stackars katt .

Ibland brukar pappa berätta små korta historier från sin barndomstid. Idag berättade han en historia om en katt. Haha...

"När jag var yngre och bodde hemma så hörde vi hur råttor rörde sig uppe på taket. Så grannen hade en katt och han frågade om vi kanske skulle ta och kasta upp katten så han kunde göra sig av med råttorna. Visst, vi kastade upp katten och väntade. Sedan kommer vi ut och ser katten ligga på marken helt sliten i bitar. RÅTTORNA VAR FYFAN TRE GÅNGER STÖRRE EN LILLA KISSEKATTEN! ....stackars kisse"

Hahahahaha....


Klart jag är rädd men måste tänka positivt .

Usch, har sån värk i vänster bröst. Det hugger till ibland. Igår när jag jobbade så vet jag inte vad vi höll på med men jag tog i och de högg till som fan. Fick ta frisk luft och lägga mig ner för blev helt yr i huvudet och fick sån migrän kändes de som. Fick dricka en massa vatten med socker för jag höll på att svimma. Vet inte vad som är fel? Jag ringde i vilket som fall in till sjukhuset för att fråga och berätta vad som hade hänt och se vad dom tyckte jag borde göra. Berättade att jag haft ont i vänstra bröstet att tag men att de idag högg till riktigt rejält och att jag då insåg att de inte var bröstet utan de går rakt igenom, som om de vore bakom, och sen även att jag blev jätte yr och kunde inte se ordentligt. Hon började med att förklara om stress, en hel lektion på 10 min. om stress. Detta kunde alltså vara stress som har gått så långt att de börjar bryta ner mig och de är farligt om de fortsätter. Eller så kunde det vara hjärtat som inte riktigt fungerar som de ska och att i vilket fall som helst så borde jag åka in och kolla upp de.

...vad gör Tanja?
Tog ett par värktabletter när jag kom hem från jobbet och la mig och sov och hoppades på att imorgon så skulle de ha gått över. Fast vaknade idag och det högg fortfarande i bröstet. Fan jag har inte tid att åka in till sjukhuset. Jag tänker positivt och bestämmer mig för att jobba inatt ändå och OM de skulle kännas värre än igår så åker jag in. Läste även på lite om de värsta som skulle kunna hända. Vet att om de hugger längre än 15 min. och jag blir yr och mår illa så kan de vara en hjärtinfkt men jag mår ju inte illa så de är ju bra. Nu ska jag duscha och äta lite och sedan vila lite innan jag ska ge mig av till jobbet igen.


Vlogg nr2, enjoy (;



(JA, jag är lättroad!)

Thanks btw .

Snart kommer videoinlägg nr2 att laddas upp om jag hinner innan jag måste dra mig till jobbet, vi får hoppas. Jag la ner hela min själ i detta videoinlägg so be nice.. HAHA.. Kolla nästan vid slutet när min hund ska hoppa ner från sängen men faller pladask på golvet, hahah..

Imorgon kommer jag nog inte kunna uppdatera något för jag jobbar till 7.00 på morgonen och ska ta bussen 8.20 till Åker för jag ska på min kusins begravning (<3) och sedan börjar jag jobba 15.00 - 21.30. Men kanske vem vet jag kanske har krafter kvar efter jobbet :)

Hoppas att videoinlägget kommer upp idag, annars ska jag försöka få upp de imorgon innan jag tar bussen, okej?
Puss!

(Tack för biljetten förresten)

Ångest.

Det är 9 dagar kvar tills jag åker och jag har inte en aning om vad jag ska packa ner eller om jag är färdig med allt här i Sverige innan jag åker. Telefonen ringer oavbrutet från fler olika håll, jobb, jobb, jobb.. Gör jag rätt som åker nu eller borde jag stanna? Har fått så många roliga erbjudande men som jag tyvärr har fått avstå för jag åker om ca en vecka. Fan jag önskar jag kunde kombinera båda sakerna. Att göra allt innan jag åker, men det går inte. Det känns som att jag har så mycket att göra att inget blir av. Jag springer runt i ett hamsterhjul. Får en massa frågor jag önskar jag kunde svara på men jag vet inte varför jag jobbar så mycket som jag gör, jag vet inte vad jag ska plugga vidare till, jag vet inte vad jag ska göra i Chile, jag vet inte hur länge jag stannar, jag vet inte om jag gör rätt, jag vet inte om det är bättre, jag vet ingenting just nu..

Jag vet inte om jag är trött i kroppen eller om de bara är ångest. Mitt huvud hänger inte med riktigt och jag känner mig ännu en gång som om jag går i autopilot. Gör de jag ska men finns inte riktigt där utan vaknar upp ibland när jag inser att "va fan håller jag på med?". Känner att jag missat så mycket, att jag har avstått så mycket på grund av arbete. Känner att jag kanske borde ha varit en vanlig tonåring utan jobb som bara pluggade och umgicks med sina vänner och festade då och då, då kanske jag inte haft denna ångest. Jag vet att jag inte är en del av något gäng, att jag inte har några direkta "tjejkompisar" eller "killkompisar" utan jag flyter omkring och hamnar lite här och där så ingen vet egentligen vart dom har mig. Ibland önskar jag att jag var en del av något, att ha någon att ringa till om de skulle hända något eller bara åka till någon en vardag och bara sitta och prata om onödiga saker eller träffas och kolla på film. Jag hade de ett tag men de försvann när jag började bli för upptagen (jobb). Fredriks död var en wake up call för mig. Livet är kort och vissa får inte ens chansen att leva. Jag lever men har inget liv. Jag vet inte vad jag strävar efter men något måste det vara för annars hade jag inte orkat leva som jag gör idag. Jag måste lära mig att leva i stunden, inte alltid vänta på de som kommer utan låta de så småningom komma utav sig själv utan att stänga av sig själv tills den dagen kommer. Jag vet att jag låter jävligt deprimerande men det är så de är och jag tänker inte skriva en kliché line om att "jag är ledsen men jag fejkar de med ett leende på läpparna". Nej. Jag har ofta ett leende på läpparna och de är för att jag är glad, jag är glad bland folk för jag trivs bland människor. Men visst även om man mår bra så behöver man en liten push som får en att fortsätta. Jag vet inte om de var rätt att skriva ner detta här men vet ni vad, jag orkar inte bry mig. Ingen tvingar dig att läsa men om du har, tack och ta vara på din vardag, varje dag! <3

Den här texten hade inte direkt något syfte utan behövde bara skriva. Life goes on och nu gäller det att bara tagga inför Chile men innan dess så ska jag njuta av de 9 dagar som jag har kvar här i Sverige :)

Haha, jag har kass humor.


My name is Khan and I'm not a terrorist .

Kollade på film till klockan sex på morgonen, haha, misslyckades totalt med min "gå lägga mig tidigt" plan.. Kollade i alla fall på "My name is Kahn" och jag tror aldrig jag gråtit så mycket. Längesen jag fick sån ångest när jag såg en film. Den var hur bra som helst och jag rekommenderar verkligen den till er som inte sett den.. SE DEN!
 
Idag var det meningen att jag skulle till Jkpg och träna lite med min bror but nooo den öppna träningen flyttades fram till kl 19 - 21 och då har jag mina zumba lektioner så de sket sig.. Jag var jävligt sugen på dansa men får väl ta ut de på lektionen idag även fast jag är halv sjuk.. Idag är de min näst sista lektion och på söndag säger jag "bye bye" till hälsoborgen..

Åh jag vill inte gå upp från sängen.. Min hund ligger så gosigt vid min sida och de är så kallt utanför täcket.. Insåg just hur mycket jag kommer sakna min lilla Fanny.. Saknade henne hur mycket som helst när jag bara var i Egypten i två veckor.. Fatta nu?! Åååh nu vill jag verkligen inte gå upp...

Uppdaterar efter jag gosat färdigt med min älskling <3


Movietime: "My name is Khan"


Pappas lilla flicka .

Jag är så jävla sur! VARFÖR RINGER MAN 1.00 EN SÖNDAG TILL HEMTELEFONEN?! ... Jobbat hela dagen och hela helgen man kommer hem från jobbet och byter om och gosar ner sig i sin varma säng och somnar till och tänker att "ååh nu ska jag somna tidigt och verkligen sova ut".... Men neeeeej... Min kära MOR ringer mig 1.00 (för ca 40 minuter) för att säga:

Mamma - "Kan du ge mormor 1200 svenska kronor så ger hon dig det i chilenska pesos? :)
Jag - ..... WHAT?! ARE YOU SERIOUS?! RINGDE DU HEM TILL DEN IRRITERANDE JÄVLA HEMTELEFONEN SOM LÅTER SOM EN UNGE SOM MAN BARA VILL KASTA I VÄGGEN FÖR ATT FRÅGA OM NÅGOT DU KUNDE FRÅGAT IMORGON ELLER SMSAT OM OCH SOM DU REDAN FAKTISKT HAR FRÅGAT INNAN?!!!!! VA!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄR DE SÅ?!?!?!??!!!!!!!!!!!!! SVARA!!!!!!!!!!!!!
Mamma - "Ehm... nej men jag tänkte att de var viktigt.."
Jag -
"MAMMA DU TÄNKTE FEL! DU VET ATT JAG SKA UPP TIDIGT IMORGON OCH ATT JAG VAR HELT SLUT NÄR JAG KOM HEM OCH NU KAN JAG INTE SOMNA OM FÖR JAG ÄR SUR OCH TROR JAG HAR FÅTT TINITUS AV DEN JÄVLA RINGSIGNALEN.... AAAH!! HEJDÅ!!!

Vi lägger på.... Det ringer igen...

Jag -
"VAD?!"
Mamma - "Kan hon de?"
Jag - "Mamma snälla jag börjar gråta snart.. JA har jag jag sagt.. JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA........

Klick...så la mamma på...


Gick in sur till min pappa i vardagsrummet och kastade telefonen på soffan så den studsade ner i golvet och tror jag förbannade telefonen... hahaha... Anyways.. Berättade vad som hade hänt för ca 10 minuter sen och då tar pappa telefonen och ringer tillbaka till min mosters hus (där min mamma är) och så här lät de...

Mamma - "VARFÖR RINGER DU HIT FÖR DU VÄCKER ALLA JU?"
Pappa - "Hejsan, kolla på kanal 3..."
Mamma - "Men nej jag har inte trean här.."
Pappa - "Kolla då, kom igen.. kolla.. kolla kolla..."
Mamma - "JA OKEJ! Går upp...
Mamma - "Meeh, vadå? De är han Steven Seagal... jag hatar Steven Seagal filmer"
Pappa - "Jag vet, ahahahahahah"

Klick...så la pappa på ..



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH...
skrattade av mig ilskan känner jag för nu är jag helt lugn men kan inte somna så därför skriver jag denna händelserika stunden här på bloggen för att alltid minnas den stunden pappa hämnades åt mig för jag är hans lilla bebis, haha (:

<3


Det är dags för: MORMORS KOMMENTARER! Hahaha...

Btw, angående min mormor... för er som undrar, haha.. Vad kan min kära mormor säga en vanlig dag :)


- "Ska du verkligen ha skinka på mackan om du vill gå ner i vikt" , den var riktad till min kära mor

- "Herregud du äter som en gris, du kommer hamna under jord om du fortsätter äta så", till min morbror

- "Men snälla, ta lite mer mat.. Med en av dina tallrikar kan du mata 20 barn i Afrika", till min morbror

- "Jag kan klippa dig och färga ditt hår om du vill för de ser ju inte så vårdat ut...", till mig som var NYKLIPPT! (haha)

- "Gud va denna kvinnan pratar, håll käften människa",
kan inte skriva om vem detta handlar om för personen pratar svenska och insåg inte att min mormor pratade skit om henne för hon sa alla sina aggressiva kommentarer med ett leende på läpparna och på spanska, hahah..


...ja de var en av citaten jag minns av min kära mormor, haha :P
kanske kommer på fler sen, men har tyvärr inte kunnat umgås så mycket med henne nu med min kusin som gick bort i tisdags, vila i frid Fredrik <3

Bjuder på en skön gubbe, haha .


Workaholic .

Hej igen! Det var ett tag sen jag bloggade. Jag har jobbat varje dag och inte haft ork eller tid att ens bry mig, haha. Tänkte uppdatera en snabbis innan jag åker tillbaka till jobbet igen but I'll be back 22.00 :)  Tänkte fråga er en sak sen, en grej jag undrar bara.. Men mer om de senare..

Denna helgen var lika händelserik som den föregående.. hände absolut INGENTING! Var meningen att jag skulle ut och festa en sista gång i Sverige innan jag drar men blev inte så.. Jobbade hela denna helgen och nästa helg jobbar jag natt så då går de verkligen inte dra ut..

Aja hur som helst ska inte slösa er tid med sån här värdelös text, haha. Hittade äntligen min laddare till kameran så kanske till och med kan spela in något ikväll, yeey..

Nu ska jag ladda min ipod med lite skön RnB musik och cykla till jobbet :)
Puss


Sanningen svider .

Idag kommer mormor till Sverige. Stackarn, hon kommer frysa ihjäl! Idag jobbade jag i morse och skulle egentligen städa och göra i ordning min hund...men jag däckade totalt tror jag, för jag vaknade precis (?).. haha.. Imorgon gäller de igen 7 - 16.30, fast på en annan arbetsplats.

Va fan ska man ta på sig när man inte sett mormor på ett par år? Haha, vill inte säga att min mormor är ytlig men hon är väldigt ärlig när de gäller utseende. "Oj, va fet du blivit om låren", "Nämen snälla sluta äta bröd, kolla på den magen", "Du ser fet ut i den tröjan, byt eller dra in magen"...hahah... man typ, "ehm, aa, hej mormor", helt förstörd med tårar i ögonen, haha.. Låter kanske elakt av henne men man är så van :)

Nu ska jag forsätta lyssna på min gangster musik och ta fram lite "passande" kläder inför mötet med mormor. Jag orar mig inte hemskt mycket om man tänker på hur min bror ser ut, HAHAHAHA... Hon kommer svimma av hans långa hår! Aaah, jag kommer vara de underbara, fina barnbarnet (:

Så här såg jag ut när jag var i Chile sist..


Inte ändrats så mkt?

Puss / kisses / besitos

Söt söt söt söt .

Can't get enough!

It's time for... att leka lite med håret (;


Ta fyra minuter av ditt liv och se detta klipp. Love life .


J ö n k ö p i n g

Nu är jag färdig och måste ut och ställa mig för jag ska få skjuts in till Jönköping.
Puss puss :)


Dirty dancing

Så, fixat färdigt med mina affärer nu är de bara och vänta. Ikväll ska man ut med Josef, Emanuel och hans tjej. Ska bjuda födelsedagsbarnet på några drinkar (Josef fyllde år igår och blev hela 19 år, aaaw). Nu ska jag fan ta och hoppa in i duschen och bli fräääsh (;

Uppdaterar sen innan jag drar.
Peace!


Melodylife

Home party for shooo' (;  Dansat sönder i mitt rum, började fula mig och spelade in värsta sexiga danserna, hahahah.. pinsamt att se sig själv leka sexig.. Som tur var så är de raderat (:
Hoppas jag kan träna lite imorgon, vill dansa och lära mig nytt.. Måste skriva upp mig på klasser och gå på workshops.. Det tänder till i mig av att testa nytt och få se andras stilar.. Mmm.. Love it <3
Nu ska jag ta och sova för jag ska upp rätt tidigt och städa mitt rum och lägenheten imorgon :)
Jag skulle egentligen till Norrköping imorgon men blir inte så för bussen var fullbokad och jag har lite ont om pengar så jag får helt enkelt dansa själv och fixa ett eget jam, haha..
Puss, god natt! :)

E g y p t e n 2 0 1 0


So much to do, so little time .

Fan vilken bortkastad dag det här har varit. Jobbade från 7 - 14 och kom hem, åt lite sedan var jag så himla trött för de var ett tag sen jag gick upp så tidigt så jag tog mig en "liten" nap. Jag vaknade runt 20.30 tror jag och tänkte "fuck, I did it again"...  Powernapar alltid för länge..

Sen dess i alla fall så har jag kollat lite på Idol och nu skrattar jag till Scream 2.. Usch, känner mig så ensam.. Alla är så upptagna och jag bara sitter här och fördriver tiden genom att stirra upp i taket.. När jag jobbar så vill jag inget annat än att vara ledig för att kunna göra något vettigt med mitt liv, ha kul och träffa folk.. men när jag väl är ledig så är de så mycket jag vill göra att inget blir av..

Den 2 december åker jag till Chile och är borta ett tag så kommer sakna vissa något otroligt så borde egentligen passa på och umgås med dem.. Tänk så dör man på flýget liksom, fick man aldrig liksom säga hur mycket man bryr sig om dem?! ... Gud va positiv jag är, haha, nej de är klart jag inte kommer dö i en flygolycka, för tragiskt..

Nu ska jag sätta på lite musik och dansa i mitt rum, kanske göra en lite rutin (:
Puss


Kom och ta på mig.....

........mina tofflor, na na na...hahahah

Ni vet när någon ändrar relationsstatus på FB... är de hemskt av mig att tänka (och då menar jag när dom går från "Förhållande" till "Singel"), "det är klart du är singel...pleeeeöööse, look at you"  HAHAH... Nu menar jag inte alla men vissa som jag vet har rutten personlighet.. Nej jag bara skojar, jag tänker aldrig så.. Höhö.. Eller?

Gud va skönt de var att ta en varm och go dusch. Nu luktar man gott och musklerna har slappnat av och värker inte lite mycket som innan. Ska nu ta och kolla på senaste avsnittet av "How I met your mother" och beställa hem lite varor till min klienter (:

Peace.
(Uppdaterar efter avsnittet... för jag har inget liv ikväll ^^)


Take it off ;)

Haha jag dansar seriöst av mig kläderna för att hoppa in i duschen.. Kör rutinen vi lärde oss igår på workshopen till "Take it off" med Ke$ha, and I'm taking it off.. hahah..  Fan va osexig jag är, min hund bara kollar på mig som "Wtf?"... Nej nu orkar jag inte lyssna på den fulla bruden som sjunger mer så jag ska nog ta och hoppa in i duschen.. Uppdaterar sen när jag har duschat färdigt!

Peace!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu