S t r e e t s t a r !


Emma Arpstrand, 19 år <3

HELVETE...Går inte att lägga in några bilder :(   I'm sorry!

Men Emma, min kära EMMA fyllde nitton igår och det var party hemma hos henne (och hon fick en drink av mig,  Mojito^^).. Sedan blev det Bongo och Centrum :)

Nu sitter jag här hos Maria och väntar på att bussen ska komma,  har förjävla ont i huvudet.. Åker till sthlm 6.20,   snaark!
Puss/T

Dead and gone.... NOT!

Shulululu.... Vad händer?!  Sorry att jag inte uppdaterat men har inget internet, inte så lätt att uppdatera bloggen då (inte  för att jag tänkt på de så mycket). Men när jag fått internet så ska jag uppdatera minst 7 ggr om dagen, hahaha, yeah right.. Anyway, dansen börjar nästa vecka (yes!) och jag är helt frisk typ så jag kan börja gymma också! Fast nu när jag tänker efter, nu när jag fick lite glädje i mitt liv så insåg jag att jag har hur mkt plugg som helst... Life sucks again :(  Haha, nej nu ska vi inte va såna.. Jag lever i alla fall :)



Jag är hur trött som helst men kan inte sova, fattar inte hur jag får ihop de men så är det. Plus att jag är sugen på selleri, haha, med citron, nom nom nom.. Nej måste återgå till plugget, kan lika väl plugga när jag inte kan sova. Så flitig är jag!

(P.S   Jag kom på något som gjorde mig lycklig igen,  JAG FICK MIN LÖN IDAG! :) D.S)


En månad med min kära Babel!




Hahaha, idag firar jag och Maria en månad (vi träffades juldagen). Vi firande det genom att fixa tacos och ha en mysig middag, samtidigt som vi lyssnade på våran låt, haha <3

Faith Evan - True Love




Peace!


Dagens sms.

"I'll be Burger King and you'll be Mc'donalds. I'll be having it my way and you'll be lovin' it!"

D e s i g n k v ä l l

Ska leka lite med designen..så ser det förjävligt ut så är det för att jag klickade för mycket och sedan var för lat för att ändra tillbaks de, haha (:

T a n i i n a

 


Haaaard work work..

Shuuuu, sitter på jobbet.. Jobbat i nio timmar nu, har två timmar kvar och jag dör snart av trötthet! Nej fan, jag måste hålla mig vaken... Tanja tänk på pengarna, tänka på pengarna!  Såå, känns genast mycket bättre, haha.. Hoppas ni hade en trevlig lördag och att ni inte blev för fulla och gjorde dumma saker som ni imorgon kommer ångra :)


(brist på bilder..har ju inte direkt en mapp här på jobbet med "Tanina-bilder"^^)

Nej nu måste jag återgå till arbetet,  pusshej!
/T

Tanja and Maria sitting on a three, D - A - N - C - I - N - G!

Igår va jag och Maria ute (igen, I know) but that's our thaaaang, haha. Började dagen med att försova mig igår och missa min enda lektion, inte kuuul! Sen så drog jag till optikern för jag hade tid vid elva och GOD DAAAAMN va kass syn jag har på mitt höger öga.. Jag är närsynt i ena och långsynt i den andra, det är också super, haha. Så nu vet ni, om jag inte hälsar på er på gatan så är det för att jag inte ser er, hahah..

Efter drog vi tills systemet och sen va jag tvungen att åka hem igen för att gå ut med min hund. Sedan började jag och brorsan tjaffsa om vem fan ska stanna hemma och ta hand om Fanny eftersom mamma är i sthlm. Tillslut blev det bestämt att jag skulle ha med henne till Jkpg. Men måste erkänna att hon såg förjävlig ut, så det blev rakapparaten, haha. Fast min hund är rädd för den så det fick bli trimmning förhand. Nu ser hon ut som en naken hund!




Sedan började kvällen...

 


 


Sedan slutade kvällen med MC'donalds käk och en kissrunda för min hund.. När vi kom hem så däckade Maria totalt och jag satt ett bra tag och pratade i telefon med Aaron :)

Såå, hoppas min dag var utförlig nog, haha.. Sluta klaga på mig, jag ska bli bättre på att skriva vad jag gör, men jag tänker, vem fan bryr sig? Haha.. Oh well, there you have it! :)
Peace!


Sent inlägg, kan inte sova.

Idag när jag väntade på tåget hem så kom de två små brudar (ca14-15) som hade shoppat en del, de sätter sig jämte mig och plockar fram en "body wash" burk.

Tjej 1: Hallå, hur kan den här ha varit 50% rabatt när den kostar 50?
Tjej 2: Jag vet fan inte, dom måste nog ha gjort fel asså.
Tjej 1: Men va fan är de här? Liksom va är skillnaden mellan body wash och body lotion? Orka liksom, för handcream och face cream finns med. Varför ska man smörja in sig dubbelt på kroppen? Hallå!
Tjej 2: Asså jag vet inte men de måste vara något speciellt ämne i den andra elle' nått typ..
(Tjej nr 1 tappar en krona)
Tjej 1: Jävla fitta! (böjer sig och plockar upp den) alltså jag tappade en krona inte min fitta..
Tjej 2: (Skrattar med ett jävligt drygt garv) Höhöhö..


....jag satt där som ett jävla frågetecken "WHAT?!"  Jag kunde inte tro att dom va seriösa, va tvungen att små skratta lite för mig själv och låtsas som om de vore något roligt sms jag läste för gud va dryga brudar va, haha. Är brudarna som är yngre än mig seriöst så IQ befriade? Fan va sorgligt isf! PLUS att dom inte vet hur man sminkar sig, blå/grön ögonskugga med bruna kinder.. inte så snyggt!

Snälla små tjejer, tänk lite.. Snälla! Haha..
Puss/T

Vill bara säga hej!


(hahaha)

Sitter i Värnamo just nu, ska klippa Sebbes hår sen ska jag hem och plugga (längesen man sa så, hem å plugga). Försöker hitta någon bra och skön rock låt som jag kan göra en dans till men det är ingen som riktigt klickar. Nej nu måste jag återgå till vad jag höll på med :)

BTW,  om ni har tips på någon bra 60, 70 tals rock låt så skulle jag verkligen uppskatta de!

Puss (uppdaterar senare om jag har internet hemma)!
/T

"Dance to express, not to impress"

Nu är det dags igen för dansen att kicka igång, v.5! Det är fortfarande samma dag och samma tid. Jag hoppas att ni har vilat er tillräckligt under lovet och är sugna på shake some body! Temat för denna termin är 70-tals rock typ, haha (det är bara en låt som följer temat). Jag hoppas få se både gamla och nya ansikten denna termin. Så, va inte så jävla lata och anmäl er till denna terminens danskurs :)  (Detta gäller självklart gymnasiegruppen)

Start:
Onsdag, V.5
Ca, 19.30 - 21.00
(tiden kan variera beroende på eleverna)




Sprid vidare detta meddelande till andra som ni vet skulle vara intresserade av att dansa!


Here I'm again.

Sitter ännu en gång hos Maria, ska snart söka asyl här, haha. Alltså fan kändes skönt att vara tillbaks i skolan igen (en vecka efter alla andra,haha). Kanske inte var de roligast att börja med Engelska C med min kära lärare "The Sunshine", hahaha (ni som har träffat henne förstår va jag menar). Jag och Nattis sa att eftersom man inte längre skriver brev så kommer man i framtiden säga adjö till dom närmaste genom att uppdatera sin status på facebook, hahahah..

"Hej, som ni vet så dör jag imorgon. Jag hoppas ni får ett bra liv och don't forget to party hardy!  xoxo /T"  ;D



Nej nu ska jag vara social med lilla Maria :)
Puss!

Fördetta hem = Fördetta pojkvän

Idag på väg till tåget så såg jag mitt gamla hem och insåg att det var som att se sitt ex. Även om det är något i än som saknar det man hade så är man samtidigt ändå jävligt glad att man kom bort ifrån de. Visst, det finns en massa minnen och upplevelser som man aldrig kommer glömma men ibland är det bäst om man bara går vidare och bara komma över de. Man finner så småningom ett nytt hem och trivst om på nytt och skapar nya minnen :)

"You can dream about the future but don't forget the past"

Ray LaMontagne <3


God kväll neeerds! (;

Vilken dag.. Haha, Maria och jag gick upp runt 17.30 på kvällen, ja 2 timma sen ;D  Igår hade vi skit kul. Vi var ute på krogen (centrum) och höjde stämmningen som vanligt. Fan va vi älskar att jävlas med fulla brudar som är överkåta i allt och alla, haha. Centrum kryllar av dom, everywhere I go, I see the same hooooes! Idag var det egentligen tänk att jag skulle hem men nej självklart så missar jag tåget och är "tvungen" att stanna ännu en dag hos Maria, haha, stackars mig. Nej men jag trodde tåget gick 19.40 men den gick visst 19.28 och jag åt kyckling just då, kunde inte bara lämna den där ensam :(  Hahah, nej men hade bara typ 3 minuter på mig att ta mig ner, med klackskor, I don't think so ;P

En full kille presenterade sin polare för oss på bussen, hahaha:
"Hej, det här är min kompis Johan. Han är en as skön snubbe men alla underskattar han ändå"




Nej, nu ska vi kolla på blåsningen, kanske uppdaterar senare :)


Zuuup?!

Sitter i mitt nystädade rum (love it!) och försöker hitta ngt att ta på mig för att sedan ta bussen till Maria. I MISS HER :(  (hahah).. Fick just världens skönaste spellista av en polare, reggae, lööv it <3  Jag orkar inte fixa mitt hår och sminka mig, fan va jobbigt det ska vara att vara brud (haha som om någon tvingar mig). Nej fan nu måste jag sätta igång, har bara en halvtimma på mig. Fan insåg nu att jag svär mkt, inte bra, måste sluta. Aja, jag börjar imorgon med det imorgon idag orkar jag inte fan, haha, tvngen och lägga in ett fan.. Fan! ;D

Bye fooooockers! <3


God moooooorgon!

Klockan är kvart i sex på morgonen och jag å Maria har inte hamnat i säng än. Jag har fan inte lyckats få henne där än, she won't take me! :(  (sad face)  ... haha, usch nä man kanske ska börja fixa frukost strax.. Ska på smink-kurs idag vid tio, yeey.. Ikväll, eller igår, så har jag och maria bara legat på soffan och snackat maaaaat <3 (biig lööööööv) ...och shottat Zingo!

Nej nu ska jag lämna er för en stund,  vi hörs senare :)
Puss my dear readers, hahahah, I know you love me, hahahah...

(P.s Maria är laktos intolerat,  write that down D.s)


(bild från förra tisdagen)  -  I know she wants me ;)


Mi Osito! <3

Jag ska försöka sova lite innan jag ska upp igen och iväg till doktorn. Kan inte sova, dumma hals och huvud! Men jag och min äldsta nalle, Cho-cho, säger god natt och hoppas ni får en bra fredag, wish me luck!



Don't worry, jag lever (:

Nu är jag jävligt trött på att vara sjuk. Halsfluss, inte kuuul. Mamma har lunginflamation och jag halsfluss, vilket par vi är. Vi turas om att ta hand om varandra, shiftpass, haha. Trodde jag skulle må bättre idag med penicillinet och allt, men nej, halsen är fortfarande svullen och jag kan knappt prata utan att hosta upp min lungor + att igår kväll så fick jag feber med, herregud, it never ends!

Imorgon ska jag till Värnamo sjukhus och röntga huvudet, lite läskigt faktiskt. Usch min mage gör ont, inte ätit på länge känner jag. Har gått ner typ 4-5 kilo, fan va fet jag kommer bli när jag börjar äta som vanligt igen, haha.. På tal om fet, mamma lät mig inte va med på svenska "biggest loser" :(  Jag hade gjort upp en plan och allt. Jag och min bror skulle äta så vi blev smällfeta, sedan va med och vinna massa pengar och dra till USA, haha.. Men neeeeej, mamma tyckte inte om min plan :(

Nej nu ska jag umgås med mina tre bästa vänner "Bisolvon", "Ipreen" och "Penicillin", hahah.. De är dom enda som förstår mig (+ Maria).. Blir nog mer uppdatering under kvällen + att jag ska fixa designen lite..

Peace!
(två bilder från när jag var glad.. hahah, så deprimerande jag är)


Cha, cha.. hahah

Hej alla "som-inte-fattar-ett-piss-varför-jag-skriver-här-igen"!
Hahah, zuup?! Suss fick damp och byte lösen och kickade ut mig från vår blogg, yes, så är det.. Får se om hon ändrar sig igen, hoppas de för annars så tkr jag faktiskt att "aaby-bloggen" ska läggas ner.. Nej nu över till något annat..

Jag är fortfaranade sjuk, ska försöka ta mig till skolan imorgon. Penicillinet måste ju ge någon effekt. Min sömn är helt fucked up nu när jag är sjuk, sover lite i taget. Sucks, men sömn är lite överskattat, haha..

Fan, jag har säkert fått sån flatass av att sitta/ligga i min säng så länge, hahah.. Nej nu ska jag ta och dricka lite te och vila lite till.. Behöver ladda upp om jag ska orka gå till skolan imorgon, I miss my babes! <3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu