"Shake what ya mama gave yaaa"

(rubrik) - gäddhäng och stora bröst-.- HAHAHAHAAH , bara skojar!
Att gå ut och gå med hunden med musik i öronen klart som fan att jag står och torrjuckar träd och buskar lite här och var.. Shakin' some ass mot någon random människa, eller något djur.. Nej men de är bland de bästa jag vet faktiskt.. Alltså inte torrjucka saker, utan att gå hem efter man jobbat natt med sköna gamla/nya låtar i öronen.. Ingen annan är vaken vid den tiden på morgonen så man har liksom 15 minuter på sig att göra va fan man vill ute, no one will judge you :D  ...that did not come out right?
Nej nu ska jag sova, peace!
Bjuder på några av dagens "påväg hem" låtar :P

Bittersweet when I think about you .

Helgen blev inte som jag hade tänkt mig, men de kvittar nu. Har jobbat istället för att roa mig, aja de funkar väl. Har så mycket i huvudet nu att rätt skönt att inte träffa någon och bara ha tid att ställa allt till rätta i huvudet. Jag tror jag har lyckats rätt bra. Ensam gör dig stark, mjaa, de stämmer for once till en viss del :)
Inatt blir de lite mer jobb och sedan jobbar jag inte förens torsdag natt. Men känns som att jag ändå har fullt upp även fast jag ska vara ledig. Aja, får ta en dag i taget, right?

Ska börja ta hand om mig själv mer, ta tag i träningen, se till att jag vilar ordentligt, äter som jag ska och inte bry mig om något annat. Just nu är de bara jag som gäller för mig, haha.. Som de egentligen borde vara jämt för alla, ta hand om sig själv innan man tar hand om alla andra :P



Chillfredag :)

Mm, mm, mm.. Börja dagen med att gå till en sjö och ta första doppet för året och förmodligen sista, haha, tillsammans med hunden. Sedan snacka en massa skit med en nära vän och sedan åka hem för att göra sig i ordning för att dra till stan och äta ute och sedan gå på bio :)

I wish .

Zööp..

Vill bara ta upp några saker innan inlägget börjar. Bara för att man är upprörd, ledsen, arg eller allmänt deppig så måste det inte handla om en kille, okej? Visst oftast är dom iblandade, men de måste inte alltid vara main focus hela tiden. Ville bara ha de sagt. En till sak, tack till er som skrivit till mig privat och försökt peppa mig och faktiskt brytt er, ni är fan underbara :)

Vart befinner jag mig just nu i min situation? Jag känner mig faktiskt mycket bättre, starkare på ett vis. Vet inte om det var tack vare dom som visade att man faktiskt inte är ensam om allt utan att de finns alltid folk runt om dig som finns där för dig. Gäller bara att våga be om hjälp eller våga prata med någon och inte bara sitta och låta de växa inom än. Försöker fixa en sak i taget men de blir inte alltid bra, men jag har inte bråttom så jag ska fortsätta försöka. Min vän "hoppet" står fortfarande troget vid min sida :)

Just nu sitter jag och planerar mitt zumbapass, går inte som tänkt eftersom varje låt man lyssnar på försvinner man i, sitter och lyssnar texten och bara gungas av melodin. Okej, lyssnar inte på värsta salsa låtarna och blir deep, haha, nej nej.. Just nu är de R.kelly som fastnat i mitt system, verkligen passande :P Aja, vill jag verkligen analysera texter så kör jag på Pitbull, mannen är en poet! HAHAHA...

Lämnar er med en skön låt som faktiskt nu fick mig att tänka på att jag inte sett nya Batman :P
Oh well, take care :)



Heaven, I need a hug .

Inte skrivit trots att jag sa att jag skulle börja. I början var det för att jag hade fullt upp. Tänkte bättre att leva i den stunden än slösa tid framför datorn genom att skriva ner allt. Just nu är allt över och verkligheten kom ifatt. Kommer förmodligen inte bli något rolig inlägg så om ni kommit så här långt så kan ni sluta läsa..

Aja man kan inte alltid vara på topp eller hur? Men varför har livet ett sätt att låta allt komma på en gång? Vilken jävla vecka man haft.. Önskar jag kunde spola fram till den stunden man känner att man har lite mer grepp på situationen. Vet inte ens vart jag ska börja... de är nog de svåraste av allt... *suck*

Äsch skitsamma ska inte gå in på detaljer på vad som sker just nu i mitt liv men man blir lite irriterad. Ska bli en känslokall jävel! Karma är ett fucking skämt. Vad har de hjälpt mig att vara den människa jag varit? Inte ett jävla piss. Man blir bara nertrampad och man förväntas att ta de med ett leende på läpparna. FUCK YOU KARMA! Både orken och tålamodet börjar ta slut på att något bra ska hända..

Aja just nu ska jag ge all min kärlek till min hund som jag nästan förlorade.. Vet inte vad jag ska göra utan henne när de väl är dags, är redo men vet inte om jag klarar de just nu.. Stanna hos mig en stund till i alla fall älskling, behöver dig som mest nu..

Nej ska nog sluta skriva nu innan de är försent. Önskar jag kunde somna och vakna om ca två år, då borde allt vara i sin ordning. Men så är inte livet, nej, man ska gå igenom skiten för att uppskatta de bra, right? Well, "good thing in life", I'll be waiting..

God natt.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu