Blubb blubb blubb...

Haha, störda blogg........ designen lever sitt egna liv, fixar de när jag har ork :)

Jcity.se

Nu tror jag att jag kommer ha mer tid för att faktiskt kunna ta detta lite mer "seriöst". Nu ska jag skriva för den nya nöjesportalen "Jcity.se", kolla in den vet jag. Där kan ni läsa allt om evenemang som är på G i Jkpg och vilka fikaställen som rekommenderas, vimmelbilder och annat smått o gott :)
Jcity.se är öppen för tips om man skulle vilja ha med något på hemsidan. Kanske, vilka drinkar ska man beställa ute om man gillar citron? Hahah.. De kan ifs jag skriva om, duh! But you get the point :)
Puss!

:)

Känner mig riktigt duktigt. Har fått så mycket gjort! Jag har fixat all pappersarbete, köpt allt som jag behöver + lite onödig shopping, fikat, varit på synundersökning, varit å vaxat bena, klippt mig OCH tränat. Inte illa, allt inom 24 timmar :D  De gäller att använda sin lediga dag flitigt, haha. Hade till och med tid emellan mina uppgifter för att sitta och ta en latte och lyssna på musik och räkna ut takter till dansen som jag måste sätta igång med så fort som möjligt. Nu ska jag ta och göra mig i ordning för att cykla till jobbet :)

Puss, hörs senare kanske.


Rain .

God eftermiddag! Idag har jag jobbat på morgonen så nu är jag lite små seg men fått i mig lite kaffe nu så jag hoppas koffein kickar in snart för jag börjar jobba nu klockan 16.00 igen, wohoo! Heldag på jobbet igen, yeeey! :D

Igår efter jag tagit min lilla springrunda så kände jag modet att mäta mig (som jag egentligen skulle ha gjort den 10:e) för att skriva i juli månad i min tabell eller va man ska kalla de. Kan inte säga att jag blev besviken men jag kan ju inte direkt säga att de var något nytt. Har stått helt stilla denna månad :(  Jag vet att jag varit onyttig, lat och inte sovit ordentligt så jag får skylla mig själv. Men nu när jag är medveten om de så kan jag göra en ändring :)

Nej ska ta och dra mig nu annars kommer jag försent som i morse, höhö.
Puss!




It's a beautiful day!

Nu så, nu har jag landat på stadiga fötter igen. Vet inte vad de var med mig de senaste dagarna, var helt depp. Men nu är de bättre tider igen :) Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, fick tillbringa en heldag på jobbet istället, haha.. 7.30 - 20.30, wohoo, med en timmas vilopaus som jag förövrigt använde flitigt :D hahah.. Idag är det också jobb som gäller men jag är hemma nu på timmar (rast) och ska tillbaka vid 16.45 så nu sitter man ute på balkongen och njuter av solen med skön musik och glass, mm mm mm...

Usch idag är det den 10:e, det innebär att de är mätning idag.. vill inte! Har inte alls skött mig väl denna månad, skulle inte förvåna mig om jag gått upp igen, vågar inte mäta.. Jag har iaf varit duktig de senaste för oavsett hur mycket jobb jag än har fått så har jag stuckit ut å joggat på kvällen när jag kommit hem. Känner mig riktigt stölt över de ger mig själv en klapp på axeln, haha..

Nej nu ska jag lägga ifrån mig datorn och noppra mina ben, haha, gud va kul!
Hörs ikväll, puss!


Arriba la vida ......


I didn't want this to end up this way .

Ångest, ångest, ångest....





Jag har inte haft tid att träna, umgås, dansa, sova, äta ordentligt, njuta.... Försöker glömma saker som tynger mina axlar något enormt men jag kan inte. När man minst anar det så kommer problemen fram igen. Det är som ett jävla virus i min hjärna. Jag får ångest! Jag har slarvat med allting. Jag sover inte tillräckligt, jag har börjat jobba för mycket igen, jag äter kasst så jag känner hur kg bara stiger och jag har inte haft tid att träna så de får mig att må ännu sämre. Jävla skit vilken dålig moment i livet, fan tar och lägger mig och får helt enkelt hoppas på att morgondagen ser ljusare ut!



men trots alla problem så är ändå "släkten värst"..

Tanja goes bikini + resultat hittills :)


Dags för lite träning.

Dags att träna för den lata och onyttiga veckan förra veckan, haha. Saknat de faktiskt! Fan, hinner inte skriva så mycket mer nu. Har fixat en bild förresten till måtten, men funderar fortfarande på om jag ska lägga ut den eller inte, ska tänka på saken, haha.

Hörs sen.
Puss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu