Ännu en webdesignslektion!

...............och det suger fortfarande lika hårt ! >.<
 + att de är kallt som fan också, sitter här och fryser sönder. Haha okej, okej, jag dricker en kall cola, inte så smart ^^

Jag och Martin har varit nere i Cafét och köpt lite fika nu. Det blev en macka och en bulle, ihi :)  Fan har en aning mycket att göra känner jag på väääldigt kort tid! Imorgon, redovisning av en eng. författare, torsdag så har jag två inlämningar, engelska bok (som jag inte börjat läsa än!!!!!!) + uppgifter och spanska bok (har inte heller börjat läsa den!!!!) inlämning också  Sen har jag bara spanska glosor till på fredag men de tar inte så mkt av min tid precis.

Nej nu ska jag återgå till att lyssna på gubben innan han börjar gå runt och märker att jag inte gör nått :P
Pusshej!

SALSA PARTY

Är ni sugna på lite latinska rytmer och härliga människor,  gå på SALSA DANCE PARTY!
(roligare om man drar dit några stycken och ALLA måste vara öppna för att dansa, annars är de INTE kul på nått)



Vad:  Salsa Dance Party
Var:  APT BAR (Jönköping)
När: Den 4 April
Tid: 22.00 - 02.00
Ålder: 18+
Pris: Gratis för studenter (mellan 22.00--23.00) ta med Id OCH CSN, annars kostar det 60 kr (+ 20kr Garderob)



Besitos / Tanya


Vilket jävla ös!

Tja, sitter här och tänkte uppdatera om gården! :)
Haha, ja som ni vet så hade jag förfesten innan Ivans fest. Riktigt lyckad kväll faktiskt, för att ha varit så mkt folk så hände det ingenting typ, förutom två stolar som gick sönder och en blomkruka som också gick i bitar, men annars gick det bra ^^ Vilken tur att jag hade lite plastmuggar hemma, annars hade jag fått stå å diska i morse för ALLA glömde ta med sig jävla plastmuggar! Nej men förfesten gick skit bra, kunde inte blivit bättre. Sedan drog vi vidare till Ivans fest, mjo det var väl nääästan värt pengarna. Kanske 80 kr, hahah.. DOM SPELADE ALDRIG LADY MED CROSSFIRE :(

Hahah, roligast var lätt min kära kusin Sussie när Ivans fest slutade.

(Min telefon ringer)
Jag-  Ah hallå de är Tanja?
P-  Hej Tanja, det är Paulus!
Jag-  Hej?
P-  Hej! Vad gör du?
Jag:  Jag sitter hemma och tar de lugnt?
P-  Aha, kul! Är de några där?
Jag:  Ah?
P-  Men är de sant att du har efterfest?
Jag:  Va? hahaha! Nä?!
P-  Nej jag bara undrade för de folk som säger de här.
(kom igen vi drar till Tanja då!!)
Jag: Haha, aha va trevligt. Men nej tyvärr ingen efterfest, för sura grannar för sånt.
P- Nej men jag förstår, men ha de bra!
Jag: Ah? Du med. Hej?!
(Lägger på luren)
Jag: Vem kan ha sagt att jag ska ha efterfest?
(Sussie kmr in)
EFTERFEEEEEEST!!!!!!!!!!!

hahahahahah... 

Inte nog med de, sekunder efter min kära kusin tagit sig in i huset och lagt sig på vardagsrumsgolvet så kommer det in några killar som jag inte vet vilka det är.. Tydligen hade Sussie bjudit hem dem till mig på efterfest, hahah...  Roligast var när dom startade band,  luftband.. hahaha, kvällen slutade med att alla var tvungna att bli utkickade för min granne bankade på väggen..  haha,  hel skön kväll!  :)

Nej nu kommer bilder på kvällen, har inte så mkt att erbjuda, men ska försöka få tag på mer bilder! :)




























 










 

Sex and the city night!





Welcome, club Hollywood presents "Sex and the city" at åtta 8 glas
Wednesday 8th of April, 22.00 - 02.00

Age: 18+
Entrance: 80kr, förköp 60kr
(Förköpsbiljetter finns å köpa på Carlings)
Drink of the evening: Cosmopolitan
Dresscode: Sex and the city / Manhattan


 
Vem ska dit?  - Jo JAG, köpte biljetten idag tsm med Emma och Nattis!
Fan va kul, älskar teman!  Särskillt om de är "Sex and the city" tema ;)
Fast har  problem med att bestämma mig vad jag ska ha på mig. Vad ska man ta på sig?!
Hjälp mig!
(kom gärna med tips)
Är riktigt jävla taggad inför den kvällen faktiskt, kommer bli så sjukt kul! :)

Kisses /Tanya

Psykologi

Nu har jag suttit och skrivit lite på mitt psykologiarbete som ska in på fredag. Jag skriver om Schizofreni, riktigt intressant faktiskt. Något ni förmodligen inte visste är att Schizofreni betyder inte att man har personlighetsklyvning, så där ser man hur hollywood lurar än med deras filmer. Har typ gissat på vad som skulle vara med, för jag är så smart och glömmer pappret med uppgifterna i skolan, haha. Aja, har imorn också på mig att skriva :)

Idag på engelskaredovisningen så började jag bråka med min lärare. Inte så smart av mig men hon var taskig och avbröt mig hela tiden. Haha, fan va jag ska vara jobbig egentligen,  men jag tar ingen skit liksom!

Nej nu började "Sex and the city" så jag ska nog avsluta för ikväll :)
God natt!
Besitos /Tanya


Ny kategori

Tänkte att jag skulle börja uppdatera när det sker grejer i olika ställen :)   T.ex kanske "Big Bongo", någon tema kväll på Centrum osv.  Men det kanske också blir "små" fester som Ivans (men den tror jag inte någon har missat, eftersom hela kommunen står med på gästlistan, hahah)

Kan ju börja mitt första inlägg med Ivans fest.



Då var det dags igen, men denna gången är det "IVANS PROJEKTARBETE"!
(that means, a big frickin' big ass paaaarty)

Host: Ivan Martic
När: Lördag, 28 Mars
Var:  FOLKETSHUS
Tid:  21:00
Pris:  100 kr

Ålder: 92+ (gästlista)

(En bild från förra året på Ivans fest i folketshus. Halva Susanna, Thilda, jag och Julia H)



Och ni som ska kma på förfesten hos mig, skulle ni bara kunna skicka ett klartecken så jag vet vilka ni är och för att veta hur många vi blir!

Tack och hej! :)
Besitos / Tanya

Webdesign

Sitter just nu på webdesigns lektionen och har genomgång.  Ja, va ska man säga.... inte riktigt så kul,  eller jo lite fast de är tack vare Martin ^^  Gött att vi slapp göra provet idag i alla fall, vi flyttade fram de till vecka 17 !!  Sån lättnad : ) 
För det gick riktigt dåligtidag på mitt religionsprovet och svenskaprovet:(    Fan, blir så besviken på mig själv men va fan jag har missat as mycket i skolan på sistonde. Inte för att jag skolkat utan för att jag varit sjuk. Hatar att känna mig så himla dum, att alla ska ha såna jävla fördomar! Önskar jag kunde förklara för alla att jag är smart,  för just nu känner jag mig riktigt jävla dum i huvudet!

Usch de är så himla kallt här vid fönstret, haha okej det kanske beror på att jag dricker en kall cola, haha ^^
Nej nu går alla, ska nog också ta och dra mig ut härifrån.
Pusshej!


(hahahah hittade en gammal bild från datakunskapen som jag och Anjelina gjorde,  det är ett helt bildspel så ni förstår nog inte själva vitsen med bilden. Men de gör jag, haha ;D)

Taggad :)

Alltså fan va taggad jag blir till helgen när alla andra säger att dom är taggade, haha.  Själv ska man då hålla i förfesten, det blir ca 20 brudar som kommer.  Haha, fullt hus eller vadå? Kommer bli så jävla skoj,  särskillt med vår lilla surprise. Det kommer bli bål, singstar, musik, dans och överdrivet mycket tjejsnack!  It's going to be so awesome :)

Idag på danslektionen kom vi inte så jätte långt, men vi kommer nog hinna med allt tillslut. De är jätte duktiga btw, ibland kan det gå lite segt framåt med as skön grupp för övrigt :)
Danslåtarna:
Timbaland (feat. Money)  - Fantasy mixad med en annan låt
 Flo-rida - Right around




Nej nu ska jag ta och sova :)   (ska ta och knapra i mig lite huvudvärkstabletter först)
Pusshej!

Ännu en måndag

Det blev inte så mycket sömn igår eftersom jag nästan hostade upp alla mina inre organ, plus att hostmedecinen jag tog var INTE bra.  Blev helt fuckad i huvudet, allt snurrade och rörde sig skit snabbt, helt seriöst visste jag inte om jag drömde eller om jag var vaken i sängen. Sedan fick jag hjärtklappningar som höll i sig ett bra tag. Fy fan va äckligt de var och man kunde inte göra ngt än å vänta tills biverkningarna gick över typ.  ALDRIG MER DEN HOSTMEDECINEN! :(
När det lugnade ner sig så var klockan så mycket att mamma lät mig stanna hemma och vila. Var en riktigt jobbig natt! Ska plugga lite nu, passa på nu när huvudvärken är borta.


Känner att jag är på bättringsvägen faktiskt,  kommer nog snart bli frisk :)

Kan inte sova.

Mina lungor känns sönder hostade och jag är täppt i näsan så jag har lite svårt att andas och de gör att jag har svårt att sova. Fan så fort jag blir frisk ska jag göra allt jag kan för att bygga upp mitt immunförsvar så mycket som möjligt! Jag orkar seriöst inte vara sjuk mer, förut kunde jag stå ut med det, men nu är jag så himla trött på det! Jag bara hamnar efter i skolan, det stör mina träningsplaner, det gör att jag tappar kontakt med vänner. JAG ÄR KONSTANT SJUK!
Jag blir seriöst deprimerad.


Ska lägga mig igen och se om jag somnar, annars får jag väl ligga där tills jag ska upp.
Pusshej!


Kan inte förklara.

Helgen var helt sjuk men samtidigt helt underbar!  (:




....fan jag är fortfarande sjuk!


Torsdag 19/3

Sitter och kollar på Scrubs och försöker tänka på något annat än att jag är sjuk. Idag gick jag knappt upp för att gå till skolan men hann med tåget i alla fall. Första lektionen i skolan var Teater med C.M, aa det var inte de roligaste man kunde göra när man är sjuk och as trött. I försig så är inget kul när man är sjuk och trött. Efter det så gick jag på min kära spanska lektion. Efter de så åkte jag hem, mådde inte alls bra och vi hade två lektioner kvar (NK och Eng). Väl hemma så gjorde mamma te till mig och jag gick och la mig i min säng under mitt täcke och låg där tills nu. Gick upp och tog en dusch för att se om jag kunde sänka febern lite, och nu mår jag faktiskt lite bättre. Men det kan bero på alla tabletterna också. Jag vet att man inte ska ta tabletter och skit, men jag måste med mitt sugiga immunförsvar :(

I alla fall nu eftersom jag har sovit hela dagen så kommer jag nog inte kunna sova på ett tag så jag hade tänkt börja skriva på mitt psykologi arbete.

Tudiluuu!


Atschooo!

Gud va trött jag var innan, seriöst, jag hade lätt kunnat somna på golvet om jag inte haft soffan i närheten. Sova tre timmar och sedan gå ute i stan och dansa och komma hem vid ca halv åtta är kanske inte det bästa man ska göra efter man har legat i säng med feber. Somnade i alla fall runt halv nio tiden och vaknade nu, typiskt, kunde liksom inte sova tills jag ska upp till skolan imorgon. Usch, har så himla ont i halsen, den är hur tjock som helst men mest ledsen är jag över att jag börjar få huvudvärk igen :(    Fan, jag HATAR att vara sjuk och förjävligt nog är det de ända jag är 365 dagar om året känns det som. Ska gå lägga mig igen och se om jag kan somna, hatar när man är snorig och knappt kan andas,  man sover så dåligt då.  Well, well...

Hur kunde dagen börja så bra och sluta så dålig?


Ciao och god natt!


 


Zzzz...

Gud va trött jag är.....

Idag har jag varit med Anjelina i Jkpg och fikat som sagt och dansat lite, även solat en liten kortis : )  Sedan fönstershoppade vi eftersom båda är typ panka och sen slutade dagen med att vi satt på Mcdonalds. Nu är jag sönder trött, helt snorig och verkligen helt slut i huvudet! Det var i alla fall en jätte trevlig dag faktiskt, skönt att bara slappna av och komma ut lite efter att ha legat i sängen över 24 timmar i sträck.
På tåget träffade jag på Patricia, vi började prata "minnen",  hahaha, "cuando yo era un pollito....."  (inside joke) ;D



Bilder på dagen tillsammans med Anjelina (a.k.a  Chipmunken):








Denna bild var värd att lägga upp lite större, hahahaha kolla på Chipmunkens min....
Henner blåsa på foten sprack,  hahahahaha.....



Somnar snart  pusshej! :)

Studiedag 18/3

HALLELUJA, INGEN HUVUDVÄRK!  :)

Skulle egentligen sova ut idag har jag tänk bara för jag gick på la mig typ vid halv fem, men istället blev de att jag gick upp halv nio. Lika bra, måste till banken och föra över lite pengar å shit sedan ska jag till Jkpg med 12.37 tåget och träffa Anjelina. Vi ska ta en fika någonstans i stan och sedan kanske sola, vet inte om jag vågar nu när jag nyligen haft feber, men vi får se. Just nu ska jag i alla fall dra mig till duschen och njuta av denna morgon då jag INTE har någon huvudvärk, fan jag blir seriöst lycklig inombords! Om bara snörvlandet och det sega i kroppen också kunde försvinna, men men, en sak i taget. Det är i alla fall fint väder, gud va jag längtar till sommaren, solsken!

(old pic, taget av Fanny)

Sjuk


Hey, fan jag sa igår att jag inte mådde bra, det visade sig vara så. Hela natten hade jag huvudvärk som sedan visade sig vara feber, sedan vid ca fyra, fem så fick jag gå upp å duscha och byta t-shirt hela tiden bara för jag kallsvettades så mycket (fast,  att man svettas mycket när man har feber är ifs ett bra tecken,  men inte så trevligt kanske). Sedan har vi min käre uppstressade mage som inte kan få i sig något.  Fan va härlig tisdag!

....men helt ärligt,  de verkade vara väldigt fint väder ute idag (:

Nej nu ska jag sätta mig och försöka läsa vår senaste engelska bok "Tuesdays with Morrie",   personligen tycker jag att snubben skulle heta "Mort"  ^^

Får se om jag blir bättre, då kanske jag sätter mig vid datorn senare. Men just nu måste jag lägga mig under täcket och försöööka läsa en bok. Man har inte världens koncentration med feber...
Aja, pusshej!


Ladies if you got it, show it off and don’t hide it .





Sitter här och kollar på "Ballar av stål",  sjukt program fan, men de är kul att kolla på. Jag är lite förjävligt själv så de passar mig perfekt, hehe. Idag i skolan hade jag så himla ont i magen, mådde jätte illa och sakta började huvudvärken krypa fram. Skippade baletten idag och åkte hem istället för att vila lite. Vaknade väldigt sent och var försenad till danslektionen men som tur var är Phu också ledare, mådde inte så mkt bättre när jag gick upp men gick ändå. Vet inte om de var så smart för nu mår jag sämre än vad jag gjorde innan jag kom hem från skolan.

Nej nu ska jag ta å försöka läsa lite religion för att inte faila helt imorgon, om jag ens kan gå till skolan imorgon. Går huvudvärken över till migrän så är jag körd. Det brukar vara hela natten så jag inte kan sova :(

Juste, det gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig på dansen faktiskt. Tyvärr fick jag göra de hemska man inte ska göra,  komma på dansen på plats. Fast de blir nästan bättre när man "panikdansar" än att verkligen lägga ner tid. Kanske något jag ska fortsätta med..................... not!   (haha)

Fuck nu sprängs mitt huvud, måste gå.
Pusshej!

15/3

Söndag, söndag, söndag.....  va fan gör man?  - Jo, pluggar!
Ja vad ska man säga, min helg blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men de är bara bra, vem vill liksom veta vad som ska hända i förväg, de förstör ju all spänning ^^  

Fredag:
Egentligen skulle jag vara med Sebbe, eller skulle hjälpa honom med ett lan som han hade fixat tsm med en polare, men de blev inte så. Jag stack istället till Raya och firade hennes 18 års dag, sedan drog vi vidare till krogen i Jkpg. På lördagen så skulle jag egentligen till Sebbe för hand bror Christian och hans familj skulle kma över till dom å typ fika å fira Sebbe typ, men de blev inte så.

Lördag:
Drog med Sussie till Terre och kollade på film tsm med Mella och Emma T :)  Vi kollade först på Sex drive som verkade vara i typ tre timmar seriöst, den var otroligt meningslöst dum/rolig ^^  Sen kollade vi på Picture this,  den var ju så där typiskt high school movie typ,  den var också rätt rolig men lite för "daaah", hehe.. Jag och Mella hittade alla felen man kunde hitta tror jag ;D  Sen låg vi alla på sofforna (jag på golvet) och pratade OM precis ALLT!  Fisar, spöken, demoner, läskiga människor, spindlar, krokodiler, gamla husdjur, old people, fylle historier,  aaa allt iaf.... fan va flummiga vi var, härlig kväll faktiskt ^^


Nej nu ska jag fortsätta med pluggandet!  : )
Pusshej!

Confused

Det konstiga jag tidigare kände i magen, den där orokänslan har nu plötsligt blivit mer intensiv men denna gång skakar jag inte utan jag vill gråta. Varför gråter jag för? Känner mig helt cp:ig fan, har sån ångest kan inte sluta..... va fan har hänt?  Känner hur knuten i halsen bara blir större och större, mina ögon fylls sakta med tårar men jag vet inte varför?
Snurrar så mycket tankar i huvudet att jag inte vet va jag tänker på, allt känns så jävla tungt helt plötsligt.....

Fan, nä nu ska jag ta å duscha och göra mig fin och se om de går över (hoppas de).
Pusshej!


GRATTIS RAYA :)

Sitter här och funderar på lyfta på min lilla rumpa och komma igång och med att fixa till mig lite innan jag ska dra till Raya men jag känner mig väääääldigt seg. Aja får se vart kvällen tar mig, hehe..  Har en konstig känsla i magen och mina händer skakar.. hel konstigt : /

Nej nu ska jag ta å fixa mitt rum innan jag drar iväg,  måste fan hitta ngt att ta på mig också... usch,  har sån "tjockis-dag" idag :(    Fan va patetisk man är egentligen, finns folk med riktiga problem och jag bekymrar mig över att jag tycker jag är tjock,  nej nu ska jag peppa mig själv för att må bättre :)

Pusshej! <3


Tom just made my day

Att veta att det finns någon som verkligen uppskattar än, som berättar för dig hur mycket man betyder för den och att man verkligen gör nytta, it makes me happy to know I make people happy just being me :)

Igår fyllde lilla Nattis 18 år (congrats igen) :)  Vi firade henne med att dricka champange hemma hos Evelina och sedan dra vidare till Bongo bar där vi beställde några drinkar. Kvällen fortsatte sedan vidare till APT där de var LL4L (lill-lördag 4 life). Där vi blev lurade på tre Saffari, men men, den var god så wtf vi får leva med de  ^^
Jag och Nattis var as sugna på dansa, så vi tog oss några moves på dansgolvet sedan drog vi hem rätt så "tidigt.".. och de var nästan bäst så, började elva idag med spanska prov, haha..

Tack för en härligt kväll brudar <3

Idag var en rätt härlig dag i skolan faktiskt trots det lilla sega som satt kvar från föregående dagen, hehe. Skrev spanska prov, sedan var NK ganska lam, vi gjorde inte så mycket. Sedan på engelskan så hade jag typ betygsnack som tog stor del av lektionen för vi hade också en diskussion i klassen om "hur vi ska förbättra lektionerna".  Haha, ifs var det inte så kul att vänta på bussen som var försenad 35 minuter typ....var riktigt kallt faktiskt!

Nej nu ska jag inte sitta här mer, ska fixa lite utseendet av bloggen sedan ska jag sätta mig å läsa tills jag somnar in :)
Juste klockan är över tolv GRATTIS RAYA PÅ DIN 18 ÅRS DAG! Minns forfarande när du först kom hit till Vaggeryd, jag hjälpte dig så mycket jag kunde. Kolla nu vart du är, vuxen, vacker och smart kvinna. Du har verkligen lyckats gumman, grattis ännu en gång och hoppas vi får de as skoj ikväll <3

Pusshej!

(en gammal bild på mina kära klasskamrater Nea, Nattis och Emma.. och jag då ^^)

Pluggar med huvudvärk

Sitter och läser igenom lite spanska till provet på torsdag, brukar inte plugga till spanska prov egentligen men denna gång måste jag verkligen vara felfri så att spanska läraren förlåter mig för att ha missat så mkt lektioner.  Har aldrig tänkt på hur mkt dom andra i klassen måste plugga innan proven,  tur att jag kan spanska, skulle ladrig orkat annars.
Nej nu ska jag återgå till "pluggadet", kollar mer på tv än ner i boken.

Juste, hade min första Thai-kickboxnings träning idag tsm med Jasmina. Det var aaaas kul, hihi, måste verkligen fortsätta  Var skit jobbigt, haha har inte super duper kondition precis, men jag gav aldrig upp! :)
(tror de är drf jag har huvudvärk nu) : /

Nej, nu måste jag dra mig,   pusspuss!

Can't sleep...


Fan råkade somna vid typ nio, egentligen skulle jag inte somna utan bara värma mig i min säng... men rätt som de är så vaknar man och klockan är halv tolv,  typiskt. Jag hade tänkt duscha, raka bena, leta kläder till imorgon osv, aa de kmr bli mkt med de,    not!

Senare idag för idag räknas som fredag (^^) så ska jag ut med de gamla goa tjejerna;  Julia, Camilla och Fanny  : )    (Sara H skulle också med men vet inte hur de är med henne, hon svarar aldrig så?.....)  Vi ska vara här och fixa oss innan, sedan åker vi in till Bongo bar och när vi varit där och utnyttjat deras happy hour som jag å  Fanny älskar så, så ska vi dra till centrum och shakea ass ;D



Sist jag var ute så var de as trevligt verkligen, så där lagom med dricka och underbart umgänge, de kunde inte vara bättre liksom. Denna gången blir det girls night out all night!   Haha, vi ska fan ta och missbruka Cosmopolitans ^^

Nej nu ska jag inte skriva mer, ska göra liiiite nytta och ändå fixa grejerna jag skulle göra innan, grannarna får klaga om dom vill,  I don't care anymore...  Skriver senare,  pusshej! <3


Bilder från sist jag var ute med Emma, Julia Ö och Lisa (klasskompisar):

25 Februari, 18 år!

Den 25 Februrari fyllde jag 18 år,  otroligt, jag är en stor flicka nu! Dagen var planerad så att vi skulle upp tidigt i familjen och äta frukost tsm å njuta av varandras sällskap. Jag skulle göra mit lite extra fin till skolan..........
Jag försov mig, mamma försov sig och min bror likaså. Så istället blev de springa upp stressa som fan och hoppa över frukosten och springa till tåget.  Aah, härligt...  Iaf, trots att min dag inte började som den skulle så var den helt okej framåt kvällen. Var med familjen och min pojkvän och det var faktiskt det enda som behövdes. Vänner på dagen och familjen på kvällen :)    Så jag är nöjd å glad,   fick en massa super duper fina presenter också,  tack så mkt!



Till er som inte ser vem detta är,   så är det jag!  :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu