Privat.

Framöver kommer det nog inte bli så mycket skrivande här, iaf inte något som kommer intressera er. Här kommer det mest bli ja, som en dagbok som bara jag kommer förstå. Anledningen till att jag började med bloggen var för att jag ville spara mina tankar och minnen någonstans för jag är sämst på att behålla dagböcker,haha.

Jag tror inte någon direkt är intresserad av mitt privat, privatliv precis, så jag hälsar er välkommna till mitt skal på Aaby.blogg.se,  haha, tillsammans med min kusin :)



(en gammal bild som faktiskt gör mig glad, ihi)

Peace.

.

Lycka är att minnas gårdagen,
kunna drömma om morgondagen och att leva i nuet.


Gårdagen, förfesten hos Mirela

Lyckad förfest! :)

Kvällens brudar:  Jag, Suss, Julia A, Raya, Linda, Sara S, Aldina och Mirela








Haha, ingen aning om vad de gör? ^^


Misslyckade bilder ett och två ;D



Suga kort leken, hahah, fan va vi garvade!










Sen började vi dansa (igen)






Jag och min älsklings kusin <3




Hahahahha denna bilden är för pinsam för att visas i storbild ;D


aww <3










Haha, blottning på G ;D


Blondinerna för kvällen <3








Sad face? ^^
















Tack för en jävligt rolig kväll! <3



From Beast to "Beauty"

Så här går min sminkning till, denna gången testade jag med ljust och grått!

1. Ljus ögonskugga som jag sätter runt hela ögongloben eller va de heter. Sedan lite matt grå ögonskugga vid kanten precis vid ögonlocksvecket. (Precis vid vecket kan man verkligen sota till det ordentligt, det är de som ger djupet)

2. Eyeliner över, tunnt vid ögonvrån sedan lagom tjockt längst med ögonfransarna tills man gör en liten svans vid ögonkanten så att de ser ut som en ögonfrans som är väldigt snyggt böjd. Det ger lite kattögonkänsla (syns bättre när man sätter på mascaran). Använd en kajal och markera halv nedre fransraden.

3. Okej, det är hur ögonen än så länge ser ut. Nu kan man applicera mascara (jag har inte gjort de förrens på sista bilden för jag hann inte hemma, haha)

4. Rougen, jag har isadora brunpuder som jag lägger precis under kindbenet så att ansiktet ser smalare ut, se till att inte hamna över för de ger motsatt effekt.

Resultatet:




Tips 1, Läppar: För att få större och plutigare läppar använd en vit penna (sminkpenna) och markera runt läpparnas konturrer. Se till så att de inte är en tydlig vit linje runt läpparna, se till att smeta ut det med fingret ordentligt. Sedan lägger du bara på läppglans som vanligt, du kommer se skillnad :)

Tips 2, Håret:  För att det ska se ut som att man har mer volym i håret så ska man tuppera håret som är UNDER det översta som bara ligger. På detta sätt ser det inte stökigt ruffsigt ut på utsidan, men under ser det inte så trevligt ut, haha. Se till att inte ta mycket hår som ska ligga över, spraya och ruffsa till riktigt ordentligt under så att de ska kunna hålla upp håret som sedan kommer läggas över.

Tips 3, Håret (igen): För att håret inte ska slitas lika mycket och växa bättre, skölj håret med kallt vatten innan du går ur duschen. Det gör att hårstråna sluter sig till skillnad mot om man avslutar med varmt vatten då öppnar de sig. Se till att använda balsam om du inte ha mkt tid till att vänta på hårinpackning. Låt håret helst självtorka, men om du fönar se till att avsluta med att föna med kalluft (om det går med eran fön).


Take care!

God morgon, haha !

Klockan är 13.50 och jag sitter nyvaken på min säng och lyssnar på musik. Igår gick jag och la mig vid 5-tiden så de kanske förklarar varför jag gick upp så sent. Faaaaaan jag vet inte va jag ska göra....

Idag så är det Logen och jag vet inte va jag ska ha på mig, vart jag ska få pengar ifrån, vilka jag ska gå med, jag har inget att dricka, inga skor.....Aaaaah!  :'(

Nej nu fan ska jag iaf komma någon vart och iaf hoppa in i duschen och raka bena också och blir fräääääsch ;)
Mjauuuuw,   puss!

(en bild från innan vi skulle ut en kväll)


(Tänkte skriva om typ "förvandligen" som sker från när jag inte är färdig till när jag är färdig ^^,  men de blir av om jag orkar och hinner, haha,  peace)

That's just the way it is .

Tja, idag blev det visst inte som jag hade tänkt mig. Skulle egentligen in till Jkpg och träna lite, men istället låg jag i sängen och sov, haha. Aja, jag förtjänar att vila på mina lediga dagar :)

Håller på att fixa mig för att dra till Camilla, hon har bjudit över mig till henne för lite tacos, ihi <3   Både jag och Camilla blir desperata när vi är lediga, vi vill göra ALLT som går att göra på en dag, haha!  Glad att hon bjöd mig hem till henne, I miss my little älskpälsk <3



Nej nu måste jag dra,  ska fixa mig!
Puss, ciao :)

My work

Tänkte berätta lite om mitt jobb,  haha, sounds like fun, right?  ^^

Jag jobbar på ett demensboende som heter Talludden. Det ligger bakom vårdcentralen här i Vaggeryd. Talludden är indelad i två avdelningar, Skogsgläntan och Soludden. I varje avdelning bor det sju pensionärer. Vi är två på varje avdelning som jobbar.

Vad är demens?
Demens är namnet på flera olika symptom som orsakas av försämrad funktion hos hjärnan. Vanliga kännetecken är att man får sämre minne och svårare att klara av vardagliga sysslor. Demens förekommer oftast hos äldre personer, men kan även drabba yngre människor.


Kännetecken:

  • Dåligt minne
  • Nedsatt förmåga att fungera i vardagen
  • Förvirring
  • Känslor som rädsla, förvirring och hopplöshet. När sjukdomen blir värre kan obehaget försvinna hos patienten, medan de anhöriga upplever att de drabbas hårdare.

  • (källa: http://www.netdoktor.se/neurologi/?_PageId=536 )


    Vad gör jag på jobbet?
    När man jobbar som vårdare på ett demensboende så krävs det att man har mycket tålamod och vara stark psykiskt. Det vi gör är att hjälpa dem med vanliga saker som stiga upp från sängen, säga vart toaletten är, klä på dom, fixa med hygienen, säga vilken tid på dygnet det är (hela tiden), laga mat, servera maten, diska, städa och ge dem deras medicin, gå ut och gå med dem, prata och vara allmänt normal. Det tar på en väldigt mycket psykiskt, de ställer samma frågor, de är oftast fast i en fas i deras barndom, de letar efter sina föräldrar, förrvirring och oro.. Men de är inte bara jobbiga stunder, jag tycker faktiskt om mitt jobb. Jag tycker det är ett intressant!



    There you got it folks,  that's why I have been doing everyday this summer :)
    Peace


    Wiiie, happy news :)

    Min kära kusin Sussie gjorde mig just lite lyckligare, ihi. Hon frågade mig om jag ville följa med till Turkiet! Om allt går som planerat och att någon kan jobba åt mig de dagar jag jobbar v.33 så ska jag ligga och sola och festa med min kära kusin i slutet av sommaren! :)
    Jag behöver semester,  the work is killing me!


    Susanne Aaby och Tanja Aaby,   one blood! ^^

    Nej nu måste jag fixa mig för att springa bort till jobbet!
    Bye!


    A new week

    Vad händer denna veckan?
    Jag jobbar mån, tis, ons och tors från 16.15 - 21.30....   roligt.......



    JAG HAR ABSTINENS, jag måste dansa, dansa, dansa, dansa, dansa............
    Jag har säkert tappat en hel del men jag vill inta tappa de helt. Jag mår bra av att dansa, det känns så mycket bättre att vara jag när musiken är på. Önskar jag hade en dansstudio nere i min källare. Vet inte när det började ske, då jag helt släppte dansen, då jag slutade. I guess I just need too pick it up...
    You will see me dancing again ;)
    (old picture)


    My dear big brother


    Christian "Chriz" Aaby Orellana


    Jag har en storebror som betyder obetydligt mycket för mig och jag skulle göra allt för honom. Min bror är i stort sätt anledningen till varför jag är som jag är idag. Anledningen till mina intressen, min humor, min intilligens. När jag var liten så var min bror som en "lärare" för mig. Vad jag än frågade honom så hade han alltid ett svar! Han var den som gav mig trygghet, förklaringar och lärde mig stuff. Jag ser upp till min bror, i mina ögon så är han bäst! På sista tiden så har vi glidit isär väldigt mycket, men det blir ju så när man skaffar flickvän/pojkvän + åldern med. Trots att min bror är 22 år så känns det inte som de när vi umgås, då blir vi "Titan och Tanina". Jag saknar min bror, min storebror. Lagt märke till att nu på sista tiden då han inte varit här så har jag känt mig lite vilse, ensam typ. Jag vill inte ha en sån sorglig relation till min bror som vissa har, såna som bara snackar med varandra i vissa tillfällen för att de måste, typ födelsedagar, julafton osv. När jag känt mig hjälplös och helt bortkommen så var inte min bror där och det tog mer knäck på mig än vad själva problemet gjorde. Jag antar att jag får tvinga min bror att komma hem och umgås med familjen lite mer. Men oavsett om min bror inte varit där för mig på sistonde så vet jag att han inte lämnat mig. Jag är så jävla stolt över min brorsa, jag kan erkänna, jag vill fortfarande vara som han! Jag vet att mamma också tycker han är de smarta barnet. Det är häftigt när folk ger mig respekt för att jag är lillasyster till Chriz. Haha, min brur är värsta kändis jaooo ^^ Herregud, min bror är bara i Jönköping och jag saknar honom, tänk sen när jag "flyttar" till Chile. Aja, får la passa på och hitta på saker nu innan jag drar.

    I alla fall det jag ville ha sagt var att jag älskar min bror och att jag saknar honom.
    He is not just my brother,  he is my best friend! <3


    Fyndat :)

    I fredags innan vi åkte hem från Sthlm så köpte jag lite kläder för säkerhetsskull OM vi skulle dra ut när vi kom hem jag och min brorsa. Jag skulle inte hinna leta fram något så jag fick köpa något och ta och använda de. Det blev en rätt lyckad shopping runda.

    Linnet köpte jag för 20kr på "Indiska"
    Kjolen är från "Gina Tricot" för 300kr
    Skor
    från "Din sko" för 250 kr

    Och resultatet:




    .......lite bilder från bussen när vi åkte in till Centrum :)


    Min brorsa, Noor och Elin


    Elin (min brorsas flickvän) och Carro (Francis brud)


    Mattias och Francis

    ....det var inte så mycket mer bilder, haha, orkade inte ta kort men kul hade jag i alla fall :)
    Peace

    Bilder från Kolmården :)


    (detta var en bild som fanns,  haha, erkänn, chill)


    (Min bror och jag,  eller hur är vi lika?) ^^


    Kamelerna som var blandade med oxar tror jag det var)


    (dom här)


    (zebrorna som visade sig bara större än va jag trodde)

     

    (Elefanterna var faktiskt söta på sitt egna lilla sätt,  "Big is beautiful" ^^)


    (Surikatmamman med sin lilla bebis,  can u see it?)


    (Gorillan trodde jag först var fejk.. haha, stupid me)


    (monkey town)


    (Någon slags lejon-apa ^^)



    (ett rävliknande djur)






    (Tigrarna, raaawr ......)













    <3




    That was all folks :)
    Peace!



    Not home, yet.

    Sitter här hos min brorsas flickvän, Elin, och kollar på tv. Har kollat på SYTYCD och jag är sönder sugen på dansa som vanligt! Igår var vi ute på krogen ett litet gäng. Det var väldigt trevlig, behövde dansa av mig lite ^^ 

    Nej nu ska jag vara social,  hörs senare.
    Ciao!


    In Sthlm :)

    Igår var jag och familjen i Norrköping på Kolmården och kollade på en massa djur. Delfinerna var så otroligt underbara (lägger in bilder och filmer när jag kommer hem)! Vi hade as fint väder och vi bråkade inte så mycket med varandra faktiskt, haha. Men vi bråkade med "den blonda safari bruden"!  Jag och min brorsa kom fram till några saker man måste vara för att bli anställd i Kolmården.........

    (Jeopardy musik)
    Tanya och Chriz anställningstips!

    Nr 1; Du måste vara slö

    Nr 2; Du måste vara dålig på matte

    Nr 3; Du måste vara oeffektiv

    Nr 4;
    Du måste kunna låta som att du har rätt, när du egentligen har HELT fel

    Nr 5; Du måste se ut som en nöjd nörd

    Nr 6; Du måste vara BLONDIN (eller Markoolio.....) helst, de har lättast för att få jobba med delfinerna!

    Nr 7;
    Du måste vara bra på sälja korv och glass

    Nr 8; Du måste kunna se cool ut när du kastar in mat till djuren

    Nr 9; Du måste låtsas kunna mycket om djuren, när du i självaverket har en "facit" i handen

    Nr 10; Du måste tåla bajs lukt

    Nr 11; Du måste stå ut med ungar som frågar "finns det riktiga dinosaurier i parken?! (samtidigt som de snorar ner hela dig med en massa kladd)"

    Nr 12; Du måste kunna hålla lugnet när barnen balanserar på muren in till tigrarna

    Nr 13; Du måste kunna stå ut med dåligt uppfostrade skrikande ungar som slår sina föräldrar OCH DIG!

    Nr 14; VIKTIGT! Du måste kunna stå ut med fullvuxna chilenare som lipar över att de vill ha en stor "slush ice"!

    Nr 15; Du måste verkligen ta de här tipsen på allvar!

    Nu tillbaks till vad jag berättade om, ehm, jo,  vi bråkade med saffari bruden för hon eller snarare dem var så jävla tröga och systemet var så trögt ALLT VAR TRÖGT!  I alla fall så fick vi aldrig åka med på safari turen trots att vi betalat för att kunna åka, men skitsamma. Vi stack och kollade på delfin showen (med blondinerna och Markolioo). Showen var så himla fin, jag och min brorsa satt längst fram. Delfinerna var så nära så man ville bara hoppa in, haha, fast de gjorde vi inte, de hade varit pinsamt! Vi stannade i alla fall i Norrköping och åka idag vidare till Sthlm. Nu sitter jag här hos mamma kompis och skriver på hennes dator i Sthlm.

    Dagens händelse: 
    Vi var i stan idag och shoppade lite utan pengar. Hahahahah, vi stack och käkade på en "Tjabba thai" resturang (den hetter något sånt). Vi beställde maten och allt var lugnt, käket kostade typ 140kr var. Maten kom in och vi börjar äta, alltså minnen på alla, jag lovar...... PRICELESS! Hahahaha, FY FAN VA STARK MAT!  Mamma höll på och dö, min tunga höll på och brännas upp, Christians ögon började fyllas med tårar och pappa började svettas,  ALLA var helt röda!  FY FAN VA STARKT! Vi skojar inte alltså, vi hade värsta showen inne i resturangen, hahaha. Vi började smaka på varandras för att jämföra och varje gång så höll vi på att dö! Sen hällde Chrisitan i vatten i sin så vi gjorde likadant. Sen hällde vi även i ölen i våran mat, hahaha, för att se om de hjälpte lite mot de starka. De hjälpa lite faktiskt, men inte jätte mycket. I alla fall, efter ha TVINGAT i oss mer än halva rätten så gav vi upp och köpta glass för att svalka av munnen lite som höll på att brännas upp. Sedan får vi notan .... 800 kr typ PLUS DRICKS!,   WTF! .... Hahahha, vi grät, svettades och nästan exploderade och för det skulle vi betala 800kr, hahaha.... Min familj är rena freak showen seriöst....  men vi har kul i alla fall! ^^


    Nej nu ska jag dra och kolla på film med brorsan. Ska upp tidigt imorgon, ska till stan igen :)
    Peace.

    (Bilder kommer sen när jag kommer hem som sagt^^)


    Behöver "avreagera" mig lite

    Jag är trött på att ge, ge och ge...  när ska jag få något tillbaka? Jag är trött på att ställa upp och försöka göra så gott jag kan för att leva upp till alla andras förväntningar men så fort jag inte kan ge mer så försvinner man, man är inte lika användbar längre, man glöms bort. Jag är trött på att bli utnyttjad! Hela mitt liv går ut på att tillfredställa andra, min familj, mina vänner, alla på jobbet..så jävla less på de! Jag kanske inte alltid är den personen som hör av mig till allihop och frågar hur det är men jag hoppas att "ni" vet att man kan höra av sig till mig no matter what. Jag vill vara där för mina vänner och min familj. Jag kan i alla fall säga att jag behöver er!

    Jobbet tar all min tid nu i sommar och jag känner verkligen att de tar all min kraft. Jag jobbar extra, jag stannar kvar längre, jag kommer in tidigare allt för att jag är en person som inte kan säga nej. Men jag vågar inte säga nej, jag kan inte. Personer kan fråga om tjänster fler ggr och jag säger ja till allt men så fort det kommer ett nej så är man inte längre pålitlig, man kan inte räkna med mig längre ungefär.

    Jag kan inte ge hur mycket som helst, det brister för mig med tillslut





    "Everything I am and everything in me wants to be the one you wanted me to be. I'll never let you down even if I could
    I'd give up everything If only for your good
    ",  "When I'm gone" - 3 doors down



    Film tips!

    "FIRED UP!"



    Handlar om två killar i typ 18-19 års ålder som är helt besatt av brudar. De är charmiga players som lyckas få vem som helst. I alla fall så bestämmer de sig för att delta med en "Cheerleading camp" grej för att det kommer finnas över 300 brudar som de inte haft,  än.  Haha, filmen var fan rolig. De två killarna som spelar huvudrollerna är så jävla sköna! Det är inte ofta jag skrattar rakt ut när jag är själv i mitt rum och kollar på film, men det gjorde jag med denna filmen. Så jag rekomenderar denna film faktiskt,  inte den bästa film jag sett, men den var rolig :)

    Peace

    Oops.

    Hahah, vill bara rätt mig lite, var visst lite trött när jag skrev de förra inlägget. Självklart menar jag World of WARcraft, hahaha, jag skrev worldcraft. Ja, ja... så är det när man är trött ^^

    Aaah fan va skön det känns att ha jobbat färdigt denna dag,  nu behöver jag inte jobba förrens på måndag igen,  HALLELUJA!

    Morgondagen visar sig bli en liten mysdag med mamma, pappa och min kära bror som FAKTISKT lever! Vi ska till Kålmården, yeey. Gå och kolla på söta djur och bara ta det lugnt. Planen var att åka till Sthlm men eftersom vi ändå passerar Norrköping på vägen så tänkte vi att vi kunde åka en sväng till Kålmården :)  Efter de tror jag vi drar vidare till Sthlm för att shoppa lite,  ska bli nice, särskillt nu när jag inte har pengar, haha.

    Peace.

    Inget viktigt riktigt ^^

    Jag är så himla trött på att jobba nu, helt ärligt...  måste stå ut två dagar till, sen är jag ledig i fem dagar i sträck!  IT'S LIKE,  WOW!  ( Inte World of worldcraft,  utan "wow" som i Otroligt, hahha)

    Jag har världens gulligaste mamma. När jag kom hem idag så sa hon att hon hade städat mitt rum åt mig för jag har jobbat så hårt och varit i tid och verkligen varit duktig. Trust me, ni skulle INTE vilja ha städat mitt rum så som de såg ut så de var jätte snällt av min mamma å göra de,   älskar min mamma <3

    Och nu över till någonting heeeelt annat.....

    Vi har snuskspindlar i huset,   fann nyligen ett spindelbett på mitt bröst... och på min rumpa!

    Fyyyy,   pervo spindlar, hahah....

    Peace.

    Mitt största kärleksbrev!

    Bland alla foton och gammalt shit som jag hittade så fann jag också mitt störta kärleksbrev ever!
    (don't mind the computer on the pic. ^^)


    Hahah, erkänn gigantiskt,  orka att han fyllde ut hela ytan med......
     
    Men det var väldigt gulligt av honom,  uppskattat....

    (ingen ideé att försöka läga ngt,  om ni inte kan spanska då förstås)

    Peace.

    Do you remember?

    Eftersom det inte finns så mycket man kan göra när man slutar sen en söndag så började jag kolla på gamla bilder (foton) och jag hittade lite gamla bilder som jag tänkte lägga upp nu för att folk ska skämmas ^^   Haha, fast det kommer inte bli as bra bilder, tar kort med kameran på bilderna, orkar inte scanna in dom.

    Ska se....
    Vi börjar med en bild på mig och min bror :)


    Erkänn söta? <3

    Blandat,  lägg märke till detaljerna i vissa bilder ^^
     
     
     
     
     
       
     
     

    Avslutningsbild får bli på mig och min bror :)




    Peace.


    Be strong.

    Att vara stark är inte att aldrig falla,
    att alltid veta, att alltid kunna.
    Att vara stark är inte att alltid orka
    skratta, att hoppa högst, eller vilja mest.
    Att vara stark är inte att lyfta tyngst,
    att alltid komma längst, eller att alltid lyckas.
    Att vara stark är att leva livet som det är,
    gå igenom svåra perioder acceptera det,
    Att falla till botten, slå sig hårt men alltid komma igen.

    :)


    The umbilical brothers

    Hahah, så jävla sköna killar...  Check them out!












    Mer finns på http://youtube.com eller på http://umbilicalbrothers.com

    Blev visst inga bilder.

     
      

    Typiskt att bilderna blev kassa på kameran,  men de räcker med minnerna i huvudet och alla filmerna som finns på dagen. Jag gillar min brorsas bäver min, haha ^^

    Peace.

    THE OFFICIAL VIDEO!

    THE MJ TRIBUTE



    Peace.

    (hahahah jag tabbade mig, pinsamt, men vi lärde oss den på mindre än en halvtimma ^^)

    Hemma

    Now I have to drag my ass to work!


    Lägger in bilderna och filmen när jag kommer hem från jobbet :)
    Peace


    The Michael Jackson Tribute

    Vi kom med i tv, tidningar och inte bara i Sverige, utan även i USA!  Vi finns med på Perez Hiltons blogg ( http://perezhilton.com/2009-07-09-michael-jackson-tribute-in-stockholm
    "Sweden rules", citat Perez Hilton.

    En upplevelse och ett minne för livet!  Att ha åkt till Sthlm för att hylla Michael Jackson tillsammans med "Bounce"  på "plattan", centralstationen och även vid stureplan på gatan är det bästa beslut jag någonsin tagit. Vi var över 300 dansare som träffades vid balettakademin för att lära oss rutinen på en halvtimma för att sedan dra ut å visa vår respekt för Michael.  Vi övade först en gång utanför akademin för att se om vi alla riktigt hade fattat tanken och de hade vi :)

    Vi drog oss vidare till "Plattan" som låg en bit bort,  vi var inte framme än och det var fem minuter kvar så vi fick springa en bit (jätte diskret), haha.  Väl där så gick vi och satte oss vid trappan, plattan var FYLLD med folk överallt, både upp och nere vid plattan,  ryktet hade visst spridit sig.   Oavsett så blev de asgrymt, en så otroligt härlig känsla som jag alltid kommer att bära med mig! <3


     (Ihi, jag är hon i vitt som står väldigt långt fram, se om ni kan hitta mig) ^^

    En till länk, här visas först när vi dansade på plattan och sedan när vi dansade på centralstationen!
    http://www.youtube.com/watch?v=bhqR-ANRrvk

    Ska lägga ut filmen som vi också spelade in sen när jag får in den i datorn och även bilder över dagen, later. Längtar tills Bounce inspelning kommer ut,  den kommer vara så jävla grym!



    "There's nothing that can't be done if we raise our voice as one", Michael Joseph Jackson


    Roadtrip to Sthlm !

    Klockan är snart halv elva, vi skulle ha åkt vid halv tio (är lite pissed), men va fan jag får iaf skjuts upp. Börjar bli jävligt nervös, känner på mig att vi inte kommer att komma fram i tid! Jag har iaf gjort frukost och lite  te till allihopa i bilen, ihi, jag är sån hemmafru. Nej nu måste jag dra för han kanske kommer när som......

    Uppdaterar med bilder senare :)
    Kom på nu att vi är bara chilenare som åker i bilen,  yeaaah!

    Peace.


    Var med och hylla Michael Jackson <3


    (Bounce, en grymt bra svensk danscrew till dem som inte visste)

    Hylla Michael Jackson!

    Bounce behöver din hjälp då vi ska samla minst 100 dansare för att göra orginalkoreografin till "Beat It" på Centralstationen, Drottninggatan, och Stureplan onsdag 8/7. Det kommer att filmas av ett professionellt team och klippas ihop läggas ut på youtube och sedan spridas  för att sedan världen över.

    Upplägget är att en person börjar dansa mitt i folkmassan, därefter fyller de andra utplacerade dansarna på allteftersom.

    Se detta klipp som gjorts i London som referens
    :
    http://www.youtube.com/watch?v=VQ3d3KigPQM


    Gammal eller ung spelar ingen roll, ju mer "vanliga" vi ser ut desto bättre. vi i Bounce ser detta som en möjlighet för alla dansare att göra någonting bra och grymt roligt tillsammans. Hela danscommunityn samlad!! wohah...

    /Bounce




    I'll be there! Så ni kanske får se mig dansa till "Beat it" på youtube, who knows ^^
    ETT STORT TACK TILL SEBBES FARSA SOM SKJUTSAR !

    Peace.

    Tack för en härlig fredagkväll :)

    Tja, fan vilken trevlig kväll det var igår! Trots att jag inte träffar dig så ofta Patricia så kommer jag sakna dig, du får vara försiktig i Ryssland och höra av dig när du kan :)

    Nej nu måste jag göra mig i ordning för att dra till jobbet!
    Peace

    (haha,  en liten Tanina^^)

    Dum konversation...

    Mamma kollar smycken på internet.......

    Mamma: Jag visste inte att de fanns ett märke till de...
    Jag:  Vadå?
    Mamma:  Aa, pacemaker märket
    Jag: Pacemaker? Jag får se...
    Jag: Mamma, de står PEACE MÄRKET.....
    (till er som inte fattade det roliga, pacemaker är en pulsgenerator som man opererar in på människor med hjärtproblem)

    hahaha, mi mamita, inte alltid så smart ^^



    M i n   f i n a   l i l l a   m a m m a   <3

    huvudvärk, som vanligt....

    Okej, ska bara klargöra en sak...  JAG HAR INGA PENGAR PÅ MOBILEN DÄRFÖR JAG INTE SVARAR PÅ SMS!  så... men kan skriva svar på de vanligaste frågorna jag får...

    Sms 1   "Hej Tanja, ska vi hitta på ngt?"
    Svar:  Okej, dessa sms har jag fått många av och jag är väldigt upptagen helt ärligt. Men jag skriver upp tiderna och dagarna jag jobbar så får ni ringa mig istället för att skicka sms, eller så ringer jag er till hemtelefonen (:

    Arbetsschema
    Idag (2 Juli): Jobbar 16.15 - 21.30
    Fre, 3 Juli: LEDIG
    Lör, 4 Juli: 16.15 - 21.30
    Sön, 5 Juli: 7.30 - 15.30

    Mån, 6 Juli: 7.00 - 16.30
    Tis, 7 Juli: 7.30 - 15.30
    Ons, 8 Juli: LEDIG
    Tors, 9 Juli: LEDIG

    Fre, 10 Juli: 16.15 - 21.30
    Lör, 11 Juli: 7.30 - 19.00
    Sön, 12 Juli: 7.00 - 20.30

    Där har ni en vecka och lite mer i förväg, så passa på å boka upp mig nu! :)

    Sms 2: "Hej, hur mår du?"
    Svar:  Jo jag mår fint, ont i fötterna av allt jobbande, men va fan, cashen rullar in så jag överlever ;)  Är lite typ depp över att jag inte haft tid till och träna så om någon vill ut å gå eller göra ngt "tränmässigt" (hahah egna ord) så är de bara å säga till, jag ställer!   NEED TO WORKOUT!  .....börjar fan få en mega fat ass,   not good ^^

    Sms 3: "Utgång på fredag?"
    Svar:  Jag är fattig, värk i fötterna och jobbar jämt......        jag får se, kanske, hahaha  ;D

    Nej nu måste jag gå, ska duscha och sen måste jag hitta kläder å ta på mig :)



    PEACE!
    /Tanina

    Michael Joseph Jackson

    T H E  K I N G  O F  P O P

    En man som inte kan beskrivas med ord. En äkta artist som aldrig kommer glömmas, han var, han är och kommer alltid att vara en legend! En man som lyckades inspirera så många människor, mer än vad någon annan artist någonsin kommer att lyckas med. Jag vill inte tro att det är sant, men det är det. Vila i frid .

    Svårt att säga EN favorit låt av Michael så jag säger flera låtar, ihi

    - "You rock my world"
    - "Man in the mirror"
    - "Earth song"
    - "Smooth criminal"
    - "Black or white"
    - "Dirty Diana"
    - "Human nature"
    - "Heal the world"




    More M.J   http://www.michaeljackson.com/

    P e a c e , l o v e   a n d   u n d e r s t a n d i n g

    RSS 2.0
    Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
    Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu