Danmark, here we come :)

Senare idag (onsdag) så åker vi till Danmark hela gänget för att dansa på en konferans typ? Husqvarna har hyrt in oss för att dansa på något internationellt möte. Show me the moooney! hahah.. Så vi lämnar Sverige igen imorgon på eftermiddagen och showen är på torsdag. Vi har ändrat lite på showen, vi har gått från 4 min. till 8 min. typ, höhö. Jag och Tove har bland annat ett eget dancehall solo ;) Vi kom på de idag på tjugo minuter typ, haha, wohoo! Men de blev fan snyggt ändå, tycker jag, för att vara en snabbis koreografi. Laddar kameran nu för att dokumentera allt imorgon. Nu ska jag ta och sova för att vara riktigt utvilad imorgon :) Wish me/us luck people!
Puss
(denna artikel är om Lettland)

Pics. from SDK

Tove
Sam

Francis och Ace i bakgrunden





Vi träffade "Jock the cock", haha.

....och hare krishna människor, haha, paartheey!

Vi dansade till gatumusikanterna, dom fick nog in lite extra cash.





Domare - NIAKO (FRANCE)

Domare - ESZTECA NOYA (NETHERLAND)

Domare - RAZZLE DAZZLE <3 (SWEDEN), jag, Tove and Sam

Normala människor i Skavsta

Lillmannen hade abstinens för hans Iphone var död



This is all folks, thanks for watching Tanina channel, hahahah...

Video + Info. om resan till Lettland

Zuup! Tänkte uppdatera lite om helgen i Lettland. It was awesome! Vi hade jävligt kul. Även fast vi var ett team och inte ett crew så tyckte jag ändå att det gick bra. Första dagen (fredag) så kom vi fram och körde med en gång. Då hade vi på oss som overaller som var för stora. Ah den föreställningen gick ju inte bra för mig kan jag säga. Tappade byxorna vid halva rutinen så sen kunde jag inte röra mig. Men men, vi gick inte vidare första dagen då det var "Showcase". Andra dagen däremot hade vi inte ens tänk vara med och tävla men när vi väl kom dit så bestämde vi oss för att delta ändå. Vi körde med våra vanliga kläder och showen blev bättre. Vi hade mer power och mer energi typ. Vi sa "Äsch va fan, låt oss bara ha kul. Det är ju inte direkt någon chans att vi kommer vidare". 20 min. senare "Streetground crew moves on to the battles". Vi blev alla helt "What?". Sedan peppade vi varandra och även fast jag och Tove inte kan freestyla så körde vi bara, for fun liksom. Men vem får vi inte möta om de inte är "Complete crew". Kan säga att Mario Amigo är med i de crewet (som för övrigt kom etta i hiphop male 1on1) och någon annan i crewet kom 2 i popping. Man liksom kände verkligen vilket hopp man hade på att vinna, hahaha... We were so screwed! Men i alla fall, vi gick in och lekte lite bara för vi har inga rutiner ihop direkt. Slutade med 2-1 från domarna, inte illa ändå. Sedan var det afterparty med alla dansarna, som var soft som fan. Vi körde lite "soul train" där mitt på dansgolvet, hur härligt som helst. Folk som var på den nattklubben den dagen måste ha tänkt "när fan blev alla så bra på dansa i Lettland?", hahah..  Så allt som allt så var det en väldigt rolig erfarenhet men även lärorik, och för er som inte visste så var detta första gången jag var med i en show så här, alltså tävling. Tyckte ändå att jag gjorde okej ifrån mig :) Jag vill även ge vårat "crew" credit för vi lärde oss allt detta på mindre än 2 veckor och de gick ändå helt okej. Så, good work guys! <3



Tillbaka till Lettland efter 7 år (:

Gud jag börjar fan bli nervös. Detta blir förmodligen de sista inlägget innan jag åker. Jobbar klockan tre sedan drar jag mig till Jkpg efter jobbet och åker imorgon kl.6.20. Har lite problem. Har ingen liten resväska, har inte någon aning om vad jag ska ha med mig för kläder. Har ingen koll på något känner jag. FREAK OUT! hahah.. Nej men de ordnar sig, it always does. Jag hade ett litet möte med djävulens redskap "EPILATORN" idag och fy fan vilken tortyr! Föredrar tusen gånger att vaxa bena. Ska ta och klä på mig nu för dansar naken för tillfället till "danza kuduro" för att peppa mig och inte tänka negativt och få ett ångestanfall, haha.
Nej nu mina vänner ha en bra helg så hoppas jag vara tillbaka med mycket bilder till på måndag. Wish me luck! <3


(gammal bild på gamla goa "uc tiden", haha)

Dance is my happiness .

Vet ni vad jag ska göra nu till helgen? Jo, det är denna helgen jag ska till Lettland och tävla. Jag, Francis, Sam, Ace och Tove (folk från Jkpg) ska åka till Lettland och tävla i en danstävling som heter SDK . I helgen är de bara preselection inför Tjeckien som är the big big event. Jag är fan glad att jag fått detta erbjudande och jag hoppas att vi får ihop våran rutin så att vi inte failar totalt. Men jag tror på oss :) Imorgon kan ni nog läsa om oss i Jönköpingsposten, eller jag tror i alla fall att de var Jönköpingsposten som intervjuade oss, haha. Så jag blir borta mellan fredag till söndag, ska försöka ta så mycket bilder som möjligt. Hoppas någon spelar in så kan jag lägga upp klippet :)

Sedan nästa vecka på torsdag så ska vi till Danmark och göra en show på en konferans som "Husqvarna" ska ha. Dom betalar resa, hotell och mat. It's going to be aaaawesooome :)

Förresten, sedan jag kom hem har jag gått ner 2 kilo till. Jag vet inte hur jag gör de? Men nu kan jag faktiskt erkänn att jag tränat väldigt mycket men även ätit ordentligt. Har varit jätte noggran med mat, man ska ALDRIG gå hungrig!

(http://www.sdkeurope.com/l-en/news/sdk-europe-2011-baltic-preselection-riga-challenge-latvia/)

Logiska men hjälpsamma tips :)


Behöver styrka .

Känner att ångest sakta äter upp mig

I'm reaching a breaking point

.


Before and after .


Ännu en tidig morgon.

Ännu en dag då jag vaknar fem och kan inte somna om. Vet inte vad som är fel? Har förjävla huvudvärk av att jag inte kan sova ordentligt. Kvittar om jag lägger mig 20.00 eller 02.00, vaknar alltid runt 05.00 tiden. I don't get it? Idag skulle mor ändå till Växjö så hon gick upp rätt så tidigt så jag var inte ensam uppe i alla fall. Eftersom jag inte kan somna om så ska jag istället vara effektiv och ta och storstäda innan jag drar in till stan :)

Det har varit så himla skönt den senaste veckan. Mina dagar har i stort sätt bara bestått av dans och annan träning. Feels good. Eller kanske inte i kroppen. Har sån himla träningsvärk, haha, försöker bota min träningsvärk genom att träna hårdare och hårdare. Inte funkat så bra hittills, får bara med ont, haha. Anledningen till att jag tränat så mycket på sistonde är för att vi är en liten grupp i Jkpg som ska till Lettland och tävla i "Showcase", den 20 - 22 Maj. Ska bli kul att få dra ut på vift igen, haha. Kan verkligen inte vara på en plats för länge. Sedan tränar jag även inför en annan show som vi ska göra på min kusins födelsedag den 3 juni. Så de är mycket rutiner man måste komma ihåg, haha. Men, men.. finns inget jag inte klarar av, uhm, hahaha..

Nej jag måste sätta igång med städningen.
Hörs sen!




Vet inte om jag ska gråta eller skratta...

Jag vet inte vad jag ska säga om Eurovision. Det är som att dom suger med flit! Are we getting punk'd? Ashton, heeey man, where are you? Alltså bidragen blir bara värre och värre. Visa lämnar än verkligen i chock. Man typ inser att man sitter med öppen mun och känner lite.. rädsla inombords. För om detta är dom bästa bidragen från dom olika länderna, vill jag inte vet hur kassa dom andra var. God damn! Jag vet nu att många små eurovision fans kommer bli sura och säga "Men kolla inte då om du ska klaga så mycket"... men saken är den att eurovision är som en bilolycka, you can't help it, you have to watch! Se hur dom för varje bidrag dödar både musik och dans. Men de är underhållande i alla fall, jag och min bror har mycket att diskutera om för varje skit som presenteras. Och heey, Norges bidrag, jag kände verkligen liksom "syttende mai", så norskt de bidraget var, haha.. and one more thing (och jag vet att han inte tävlar idag) men förlåt sverige men Sveriges bidrag suger också donkeyballs, som alla andra år..

Men jag tappar inte hoppet. Jag ska fortsätta kolla och se om de kommer något vettigt. Annars får jag väl fortsätta att chockas, skratta och skämmas lite för dem, haha.

Nu ska jag äta räkmacka och dricka vitt vin med mor min :)
<3


(hahah och på bilden ser nu också den första varianten av vinöppnaren ... den är gammal alltså, duh)

Fresh to death

Zup, längesen. Jag är hemma om ni inte visste. Kom hem förra veckan (den 28 April). Jag har försökt komma in i den svenska tiden och vänja mig vid detta kalla land, haha. Vaknar fyra, fem på morgonen varje dag och kan inte somna om så jag är skit trött när klockan bara är åtta typ på kvällen sen. Jag ber nu om ursäkt om vissa ord blir felstavade eller grammatiken inte är helt korrekt. Jag har inte hållt igång svenskan 100%, haha, så har lite nyimportsvenska ibland, höhö. Pero bueno, ni förstår nog ändå om de skulle dyka upp ett litet spanskt ord då å då. Ni lär er, haha.

Idag har varit en otroligt segt dag. Skulle egentligen till Jkpg och dansa men eftersom det är så jävla dyrt att resa med tåget nu förtiden så tog mina pengar på kortet slut direkt och jag är fattig så kan inte fylla på de, whuää. Är ultra fattig och ska till Ullared imorgon, haha, yey. I need moneeey! Sedan på kvällen imorgon om någon har lust, så drar jag gärna ut! Har lust att dansa och vara upp på natten. Inte ligga å nana tidigt.

Ska strax ta och träna. Förresten idag ska jag lägga upp en "before" och en "after" bild på mig. Se om man märker någon skillnad. Älskar såna bilder. Fast min drömbild skulle vara, jag i ett par stora jäkla jeans och håller dom väldigt långt ute och jag typ står i ett av bena av byxan och så ska de stå "så här fet brukade jag vara", hahaha, you know what picture I'm talking about..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu