VAMOS CHILE QUE SE PUEDE! <3

OPTIMIST, JAVISST!
Alltså hela matchen igen tappade jag inte hoppet på Chile. JAG var den enda som satt på soffan och höll hoppet uppe, Chile kunde komma tillbaka och de gjorde de. FY FAN VA GLAD JAG ÄR! På måndag möter vi Brazil men SKITSAMMA DET ÄR FEST! Fan va jag hade velat vara i Chile just nu och bara festa på gatorna.. Vamos Chile que se puede, fuerza! <3

C-H-I! CHI! L-E! LE! CHI! CHI! CHI! LE! LE! LE! VIVIA CHILE!


Glad midsommar... typ?

Haha, vet inte ens va midsommar innebär men tydligen ska man ha en glad sådan och det är inte konstig att de flesta är "glada" på midsommar med alla alkohol systemet säljer till denna helgen, höhö. Själv så ska jag tillbringa min midsommar på Talludden (YES! Haha) och festa med mina något äldre vänner, haha.

Idag är det dagsChile - Spanien! DHAM DHAM DHAAAAM! För Chile räcker det om vi spelar lika för, eh, vi förlorade inte mot Schweiz då assoow.. Suckaaas! Missa nu inte matchen, 20.30! Vinner Chile så festa åt mig eftersom jag måste jobba imorgon klockan 7 :'(

Nu ska jag klä på mig och dra mig till fotbollsplanen för att spela füüütboll med pappa och några till.. Har bara rast i en och en halvtimma till sedan är det tillbaks till jobbet igen, whuää.. (tänk på pengarna, tänk på pengarna, tänk på pengarna.......)   ...så bättre :)


Uppdaterar senare!
PEACE!

JAG SKA STJÄLA DEN HÄR UNGEN! <3


Det här inlägget är tillägnat till Emelie Gustavsson (KÄNSLIGA TITTARE, KOLLA INTE!)


S t u d e n t e n 2 0 1 0

Tänkte berätta lite om min studentdag. Det började med att jag åka iväg till Nattis (Jönköping) 5.15 för att sedan dra oss vidare till Elin på Champangefrukost. Väl där så drack vi lite, åt frukost och skrek fiiiiina ramsor. Vi var inte där så länge utan vi drog oss rätt hastigt till skolan för vi hade fotograferingen tidigt.

Efter fotograferingen så träffades vi i vårat klassrum med våra kära mentorer. Där inne så började firandet med hög musik, ramsor och massa dans på borden! När vi började närma oss maten så tog vi oss ner till matsalen men självklart skulle vi höras på vägen dit. Vi skrek i full hals en massa studentramsor, särskillt:

"Vem får jobb på ICA nu? SAMHÄLL, SAMHÄLL!
Vem får jobb på ICA nu? SAMHÄLL OCH NATUR! SAMHÄLL OCH NATUUUUR! SAMHÄLL OCH NATUUUR!
Vem får jobb på ICA nu? SAMHÄLL OCH NATUR!"


Haha.. Det roligaste var att vi sedan upptäckte att Samhäll stod framför oss i kön och Natur stod bakom oss, höhö, oh well!  "VI ÄR ESTETARE, VI ÄR MYCKET HETARE!" ;)

Inne i matsalen var det musik, dans och tårar (iaf för mig och Nattis), dumma "We are the champions".. Men det var inte bara tårar av sorg utan av lycka också. WE MADE IT, TOGETHER! :)

Efter maten var det Brahesalen som vi skulle till och sjunga och kolla på underhållning. Minne för livet kommer alltid vara Toms tal och "HIGHWAY TO HELL"! FY FAN VILKET DRAG! Wooohoo! <3

Sedan drog vi oss till vårat klassrum igen för att tagga inför utspringningen och få våra betyg (......) HAHA, bara skojar, mina såg fin fina ut :D  SEDAN VAR DET DAGS,   vi sprang ner från tredje våningen till dörren där vi sprang upp på en scen och körde vår rutin till vår låt. UNDERBARASTE KÄNSLAN!

Efter det så var det dags för flaket. Inte för att vara sån men, fy fan va vårt flak var snyggt, höhö. Snyggt pyntat, fina elever och grymt skön musik ;)  När vi väl kom fram så var jag liiiite borta, hahah, så jag började gråta ännu en gång och kramade om alla och berättade hur mycket jag kommer sakna dem och tacka alla för dessa 3 år vi haft ihop. Sedan fick vi upp lite andra elever på vårat flak som började festa med oss på flaket, haha, nice som fan!

Sedan var det Vaggeryd som gällde, hem till min mottagning. JAG VAR SÅ JÄVLA TRÖTT ATT JAG DÄCKA I EN TIMMA, haha. Typiskt.. I alla fall, TACK till alla som kom och tack för presenterna och allting <3 Gud vilken underbar dag! :)

Kvällen sen var alkohol, dans och skrikande esteter :D
That was all folks!

VI ESTETER VET HUR MAN NJUTER AV SIN STUDENT! ;)
PUSS



Jag skiter i, jag ska fan tälta idag!

Idag var det planerat att vi skulle träffas vid vätter runt 18.30 grilla och chilla sedan ta oss till någon gräsplätt och tälta, så där lagom mysigt tillsammans med klassen liksom och andra klasser om de vill.. Men vad får jag höra idag :O  Det är bara jag, Nathalie, Sebastian och Evelina som ställer Wtf? 4 av 33? Illa...  VI TAR FY FAN BARA STUDENTEN EN GÅNG! Aja, hur som helst.. Jag skiter i, jag ska fan tälta! Citerar Seba: "Skitsamma, det är fest" hahah...

Inget stoppar oss nu, erkänn Nattis, Sebb och Eve :D
Nu måste jag försöka fixa de fucking mixer programmet som inte vill spara min mix som jag lagt ner så mycket tid på :(  Sen är de packning och städning som gäller för att sedan dra mig till J-staden, haha..

PEACE!


Es3b <3


Wake up in the morning feeling like....Ke$ha, hahah


Bye bye! :)


Pasan los dias .


Zuup, vad händer där ute? Hallå? Någon kvar? ..........sch, sch, sch, hö, hö, hö (skräckfilmsljud).....I see dead people, hahahahahaha...

Nej nu ska vi inte vara såna :D  Fan misslyckades direkt med att göra ett normalt inlägg, höhö, oh well.. Gud jag sov så jävla skönt igår att idag så känner jag mig full av energi att göra något! Min bror vill att jag ska åka till honom vid tre men jag ska tydligen vara hos Nattis redan vid fyra så hmmm..

Aja, innan jag bestämmer mig hur jag ska göra så skulle jag kunna duscha och ta fram kläder (OH NO), va faaaan ska man ta på sig?! Ärre fest elle?! Hahaha...

I'm in such a good mood, aaawiii! <3
Hoppas eran kväll blir fylld med spektakulära upplevelser eller om ni är bakis från gårddagen - RÄTT ÅT ER! ;D

PUSS!






















Fan jag jobbar varja gång Chile spelar :'(

Den 16:e;  Honduras - Chile, kl.13.30               - JOBBAR!
Den 21:a;  Chile - Schweiz, kl. 16.00                - JOBBAR!
Den 25:e;  CHILE - SPANIEN, kl.20.30              - JOBBAR! (men kanske hinner se en bit)

Btw, för er chilenare eller bra människor som är intresserade av chilensk fotboll så fann jag en hemsida som är från "svenskafans" hemsidan..  "CHÌ, CHI, CHI, LE, LE, LE - VIVA CHILE!"



http://www.svenskafans.com/Varlden/chile/default.asp


Var med i Jnytt, igen! (okej inte charmigaste bilden men big who cares ^^)




http://www.jnytt.se/nyhet/32853/nu-njuter-eleverna-anda-fram-till-studenten


Dags för eskuulan .


Gott och blandat (del 1)

 

















 

Reality kicks in . (varning för långt och allvarligt inlägg)

Det är snart slut, men samtidigt början på våra independent lifes. Folk kommer flytta ifrån varandra och skaffa sig helt nya liv men samtidigt är det så att livet går vidare och man måste finna sig själv och testa lite här och var för att sedan när man är ett gammalt russin have no regrets.

Ta dig tid där du befinner dig just nu i livet och bara, ta ett djupt andetag, fundera på vad som sker runt omkring dig, vilka du har runt omkring dig och fråga dig själv om du verkligen uppfattar det som händer? Snart är studenten nära i alla fall för min del. Balen var förra veckan och teaterprojektet känns som att det var förra året när det i själva verket var ca en månad sen. Har jag verkligen njutit så mycket som jag kan av alla stunder som jag upplever varje dag? ...

Jag känner att jag har slösat bort två år i gymnasiet. Jag var så rädd för att komma någon nära, att öppna mig för mycket och bli sårad. Sedan sista året så bevisade mina kära klasskamrater att jag kan lita på dem, de kommer inte hugga mig i ryggen eller låta mig stå ensam. Sista året i gymnasiet nu inser jag hur mycket ni betyder för mig! När jag väl öppnat upp mig och kommit nära någon så gör jag allt för den. Har du en gång ställt upp för mig eller varit vid min sida när jag har behövt dig så kommer jag alltid att vara vid din sida no matter what. Det bildas en knut i halsen och mina ögon fylls med tårar bara tanken av allt som kommer...

Nu sitter jag här med våta kinder. I mig har jag en känsla av ångest och kärlek. Som sagt så åker jag till Chile till hösten och vet inte om jag kommer tillbaka till Sverige och då blir det lätt att man tappar kontakten. De dagar som är kvar av skolan ska jag verkligen vara glad att jag har er i mitt liv och både ni som går i min klass och alla ni som är en del av mitt liv.

Herregud vilket inlägg! Man märker att man har blivit våldtagen av verkligenheten. Detta kanske låter som ett "depp" inlägg men det är det faktiskt inte. Det är mer än "reality check" av vad som händer just nu i mitt liv i alla fall. Nu ska jag ta och lägga mig på soffan och stirra upp i taket med min spotify lista "Underbart.vacker.musik"  på lågt i bakgrunden samtidigt som jag tänker på allt som sker just nu och förhoppningsvis somna in och drömma om den underbara studenten som närmar sig.

God natt!
Ta hand om er <3

Vilken onödig dag (!)

Idag hade jag betygsamtal om projektarbetet klockan ÅTTA, min nästa lektion börjar TRE! Oh dear lord, why? Jag duktig som jag är drog mig upp ur sängen som en fucking zombie och tog mig till skolan för 20 sekunder med lärarna som säger att jag inte fick IG and that's it. Sedan klädde vi våran lina som hänger i korridoren i huvudbyggnaden, NI MÅSTE SE DEN OM NI INTE SETT DEN!

Senare ikväll ska jag kolla på Toms teaterföreställning i Folketspark, men det är 18.30 så jag har några timmar att fördriva efter spanskan.

Om jag gör de jag ska nu den timman som är kvar innan spanskan så kan jag börja blogga om roliga saker och ha mer tid till att fula mig, höhö, de gillar ni :D

PEACE!

"Where was I?"

Yo, nåå.. vad händer?
Ber om ursäkt för att jag varit lat, höhö, men jag är liksom inte riktigt på topp.. Nej jag bara driver, jag har faktiskt inte haft tid att sitta och skriva här men jag kommer nog ha mycket tid sen efter studenten.. Sist jag uppdaterade var väl när jag hade varit på balen. Underbar dag <3

Vad har hänt sedan dess?
Jag har varit i LISEBERG med världens bästa NATHALIE ANDRÈSEN (och hennes kille Erik och Eriks lumpen kompis Toledo). Det var sjukt kul! Fast det är klart, vi var sånt team liksom, haha..

Topp 3 moments in Liseberg:
- Losken som attackerade mig och Toledo när vi åkte Spinrock(?)
- När Nathalie lekte president mitt bland folket
- När jag och Nathalie flippade vid Kanonen kön, höhö


HAHAHAHAHAHAHA... MIN HUND TRILLADE NER FRÅN SOFFAN PRECIS NÄR HON SKULLE RULLA ÖVER PÅ RYGG, HAHAHAHAHAHA....STUPID DOG!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu