<3


What I need

Sitter just nu i min gosiga säng som jag är helt förälskad i och planerar dagens Zumba lektion. Känner att jag måste hitta energi från någonstans för jag är så jävla seg. Dagen idag består av träning och inget annat, så om någon är sugen på hitta på ngt ikväll så är det bara att höra av sig :)

Har inte kunnat fixa bilderna än för de finns i Sebas mobil för min kamera pajade självklart när vi kom fram till Egypten så de är bara bilder från mobiler och våran flashiga kamera vi köpte därborta (måste bara framkalla bilderna först, haha).

Uppdaterar när jag kommit hem från Zumban (:
Puss

Hur var eran Halloween btw? Vad hade ni för outfit? Länka gärna bild!
- Jag klädde ut mig till en låda, haha, like old times.


The day after yesterday

Shit, dessa två veckor har fan varit som en månad. Känns som att de var jätte längesen jag var hemma i Sverige, fast nu när man väl är här är det som att tiden stått stilla. Det är som att jag tog och tryckte paus när jag åkte och nu när jag är tillbaka så fortsätter jag där jag var när jag åkte. Önskar fan jag hade blivit brunare men nothing I can do about it. Blev sjuk nästan andra dagen och var sjuk i ca en vecka så det blev inte mycket sol och bad för min del, mest rummet och tvn.. fast hade en underbar utsikt iaf :)

Skriver mer sen när jag har bilderna.. Pyramiderna, gravarna, byggnaderna..  What a trip!
Nu ska jag ta och sova en blund till för jag är helt slut i kroppen..
PEACE!
<3

Ouh, mi vida (;

Fan va duktig jag känner mig. Haha. Har ont i hela kroppen av träningsvärk, ny klippt, fixat naglarna, varit och
hämtat mitt pass, tvättat och snart ska jag iväg och ha min sista Zumba klass innan jag tar semester for real! Fattar inte att imorgon kommer jag ligga på en strand och sola, mm mm mm.. Fan va jag är bra! (;
Ligger just nu på min säng och ler. Lyssnar på en skön Papi Sanchez låt och bara drömmer mig bort. Borde egentligen göra mig i ordning för lektionen börjar om ca en halvtimme för min del, haha, but I couldn't care less.. Är så jävla lycklig inombords att jag vet inte vart jag ska ta vägen :)
Nej, uff, nu ska jag ta och försöka ställa mig upp från sängen och ta på mig träningsoutfiten för att dra mig...
Let's Zuuumbaaa!
(Aaaw, I was such a happy kid....^^)

What to do...


Cranky

Vilken helg det har varit. I fredags var de min första fredag på läääääääääääääääänge som jag var ledig. Egentligen skulle jag till Göteborg till Emma men det blev inte så för de blev lite ändrade planer i sista minuten. Istället försökte jag hitta några som skulle dra ut och gjorde mig redo för utgång. Blev ett stort gäng. Fan vilken galen kväll, men de var fan kul även fast de var lite drama.
I lördags så städade jag mitt rum riktigt ordentligt och la fram kläder som jag ska packa ner. Sen fick jag som ett anfall där jag kände "jag orkar inte mer". Bara la mig på sängen och började gråta och ville bara låsa in mig i ett rum och hoppas på att alla glömt mig och bara lät mig stanna där inne, ensam, utan ansvar, utan tid, utan ångest. Jag skulle till Jkpg till Nattis men de blev också ändrade planer så det blev en hemmakväll med film och lägga sig tidigt.
Idag så vet jag inte varför jag var så trött i kroppen när jag vaknade men jag var i alla fall tvungen att planera dagens Zumba lektion för jag hade glömt göra de under veckan. Satte mig en timma innan lektionen och fixade allt. Lektionen gick bra och de verkade nöjda och svettiga, då blir jag glad :) Ska tydligen bli rankad sen, haha, skriver mer om de sen. Är de bra så publicerar jag de, är de dåligt så skippar jag de, haha.
Nu är jag helt död och vill helst bara slockna men har för mycket i huvudet jag måste reda ut innan jag kan säga god natt. Ibland fattar jag inte hur jag orkar....
VARFÖR BLIR DET INTE MELLANRUM PÅ TEXTEN?... ÅÅÅÅÅH!

Uuuuff... so funny ;D


Somethin'

Idag är jag uppe tidigt, känns skönt faktiskt. Undrar om jag hinner med en klass innan jag åker till Jkpg och träffar Nattis. På tal om de, Nattis din apa hör av dig för du svarar aldrig på sms, tönt!  Tillbaka.. Har inte hittat mitt pass ännu och jag åker den 14 Oktober (alltså nästa torsdag), så jag tog mig ner till polisen i Värnamo för att få mig ett nytt innan nästa vecka.. Så nu var man några kr fattigare i onödan..

I måndags hade jag min första Zumba klass på hälsoborgen och jag var jävligt nervös för jag har inte ens varit där inne förr, har aldrig haft mic eller varit direkt "instruktör" utan mer danslärare. Men jag tror det gick bra, haha, vi gick till och med över en halvtimma för ingen sa till mig att lektionerna var en timma och inte en och en halv. Aja, "eleverna" såg nöjda, glada och svettiga ut.. Awesome :)

Nu känner jag att de varit too much information about me, för ingen bryr sig egentligen men ni läser ändå, höhö.
I've got the power! ;)

Nu ska jag drömshoppa lite medans jag äter en fin frukost och väntar in pojken min :)
Peace and blessings


Höhö..


Where I wanna be .

Lyssnar på skön lugn RnB som får mig att bara vilja krypa in i en killes armar och bosätta mig där ett tag och glömma ansvar, jobb och alla tankar om "vad ska jag göra med mitt liv". Samtidigt som jag gör 4-5 olika saker just nu så känns det som att jag är i ett djupt fucking hål men jag kan fortfarande se alla som är utanför min grop, dom som lever sina liv och går framåt. Vad har hänt? Fan hatar att komma in i "livskris" tankar, haha, för helt ärligt, att oroa sig gör ju fan inte morgondagen bättre utan bara idag tristare. Oh oh oh, Ghandi har talat, haha. Nej men fan va jag behöver ta de lugnt och umgås och komma ut lite.

Nu i oktober jobbar jag bara denna helgen sedan förhoppnigsvis så blir det inte mer för denna månad i alla fall. Behöver komma ifrån och bara vara 19 år som jag faktiskt är. Be stupid, do ma thaaang, haha. Dock sätter jag igång med Zumban nu i oktober but it's okey. Dans + free traning, ingen fara :)

Mitt "schema" nästa vecka, verkar helt okej faktiskt :)

Peace and blessings .


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu