inception

Igår var jag på bio med mina parents och min bror, vi kollade på "Inception". Alltså helt ärligt, jag har inga kommentarer på filmen förutom att effekterna var grymma och det var många såna "wooouw"-moments. Handlingen tyckte jag dock var lite krånglig för den gick emot sig själv ibland(?) Typ.. Vi får inte göra så här för de är omöjligt, om man gör de så dör man.. "Oh no".. Vad gör dom fem minuter senare in i filmen, Jo, precis de dom sa var omöjligt och då är de helt plötsligt inga problem, haha. Men filmen var inte dålig, se den :)  (helst på bio för tror inte de blir samma "woouw"-effekt hemma om du inte äger tv:n från Media markt, haha)

Ikväll vet jag inte vad som händer, håller kvällen öppen. Nu ska jag i alla fall svettas lite genom att träna kondition och styrka. Hörs sen!

:)


Så jävla typiskt.....

Är det inte typiskt att när jag är ledig hela 6 dagar i rad så ska de pissa regn och alla är tråkiga och inte vill göra något. Jag ska i alla fall njuta av min lediga tid. Det har gått två dagar och jag är inne på min tredje lediga dag så ikväll ska jag på bio med mamma, pappa och min bror :)  Mysigt!

Jag har inte direkt bloggat på grund av att jag vet att jag har tid och kan blogga, haha. Förr var det roligare och blogga för jag hade skolarbete och annat skit jag ville fly ifrån.. men nu(?).. Finns inget liksom..

Hade tänk ha en photosession med mig själv sen när jag kommer hem om jag orkar. Fast vet inte varför men jag tycker det är pinsamt att ta kort på sig själv, haha. Aja, känner jag mig för obekväm så får jag ta och träna, det gillar jag :)

Nu måste jag göra mig i ordning för att dra till stan, hoppas ni får en trevlig torsdagkväll!
Peace.


Skön nattmusik .


God natt .

Klockan är snart 02.00 och jag sitter uppe och kan inte sova. Jobbar från 7.30-19.00 imorgon, inte kuul. Har insett att jag inte har tid på dagarna att göra saker så jag måste typ ha ett liv på nätterna. Sitter och lyssnar på min spellista på Spotify som heter "Underbart.vacker.musik", snälla gå in och lyssna på den när ni känner att ni har tid, underbar.

Hann med och träna idag med (yey). Jag har verkligen tagit tag i detta med träning och äta rätt och shit, känner mig riktigt duktig. Tråkigt bara att eftersom jag bara jobbar hela tiden så är det ju ingen som direkt ser skillnad på mig så får inte direkt ngt creed (?)...är så trött så vet inte ens vad jag pratar om..

Men jag får inte ge upp.. Så lätt att man hamnar i en svacka och sedan låter allt bara dö ut, jag får inte.. Usch vad deprimerad jag känner mig, haha, sitter ensam i mitt rum, i min stora säng och lyssnar på John Mayer och Ray LaMontagne.. Men samtidigt är det mysigt.. Min hund ligger vid mina fötter och gosar in sig i täcket och jag kan känna en liten kylig vind som kommer in genom fönstret som står öppet.. Så jag gosar in mig rejällt jag också.. Mm mm mm :)




"Split Splat"

Igår var jag hos min pojkis och kollade på läkkki film :(  Vi spelade även PS3, höhö, jag ägde honom ;) <3 Sedan missade jag tåget i morse för att ta mig till jobbet så de var lite frustrerande men jag tog mig till jobbet iaf, i tid till och med, woohoo.

Nej, nu ska jag ta och träna lite kondition :)
Uppdaterar sen efter jag tränat och duschat!
Puss


(Gammal bild från våran käääääära vägg <3)


Damn .

va varmt det är... dör!  Igår var jag ute (yeeey).. blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men det var kul ändå :) På onsdag gäller det, då ska jag ut med mina gamla klasskamrater! MISS YOU GUYS! <3

Jag har tränat så hårt att jag knappt kan andas.. Har träningsvärk till och med i mina fingrar! Vet ni vad jag kom på förresten..  Alltså mitt mål är ju att brösten ska bli mindre genom träning.. MEN.. när jag tränar så kanske jag går ner i vikt och om jag blir smalare så kommer brösten se större ut! HAHAHA...fail!

Oh well .. får tänka på de i-landsproblemet senare för nu måste jag städa och handla.
Ha en bra kväll..
PEACE!

BTW,  GRATTIS PATRICIA VERGARA! <3

Can't help but wait .

Uppdaterar sent, men bättre sent än aldrig, right? :)  Idag har jag jobbat från 7.30 - 15.30, sedan somnade jag en stund och när jag vaknade var så himla sugen på träna! Kollade lite på nya avsnittet av "So you think you can dance" sedan satte jag igång och körde "ZUMBA". OMG, vadå svettas, hahaha... Fick med mig mamma så hon också kommer igång lite.. Alltså, gud vad söt kvinna.. Älskar dig mamma <3

Anledningen till varför jag fått för mig att träna är för att jag inte vågar operera mina bröst (jag ville ju göra dem mindre) men ska istället försöka träna ner dem. Fast doktorn sa att de inte kommer bli så stor skillnad direkt eftersom mina bröst inte är stora på grund av vikt utan mer min gener. Men va fan man ju alltid försöka right? Vad är det värsta som kan hända? Jag blir vältränad med stora bröst? Nej usch! hahah.. :)

So this is has been day one of... uuff, vem vet hur långt tid de kommer att ta innan boobsen går ner till kupa C typ? Aah,C¨-kupa, då skulle jag vara nöjd :)

Nu måste jag lägga mig för jag börjar imorgon på morgonen igen. På lördag är jag ledig så... IMORGON SKA JAG UT! TANJA AABY ORELLANA SKA UT IMORGON! :O  Så vill ni träffa this lost soul så får ni möta mig i dimman..

PEACE!

(Btw, nej jag var inte så fet när jag var liten, haha, jag vet itne varför jag tog på mig stora kläder och fyllde den med allt möjligt jag kunde hitta. Jag och min bror gillade att klä ut oss till sumobrottare, haha)


No life .

Alltså fan jag har inte ens tid att sätta mig 5 minuter vid datorn. Anledningen till varför jag inte har uppdaterat eller haft ett socialt liv beror på att jag har jobbat, jobbat och... jobbat! Trodde jag skulle orka göra saker efter arbetsdagarna men man är fan helt slut och så måste man ladda för dagen efter, en jävligt ond cirkel.

Vad har jag gjort i ca en månad?
- Jo, jag har druckit mkt vatten.. kissat... sovit... jobbat..  NO LIFE OR WHAT?!

Idag medans mamma lekte med mitt hår så kollade jag runt på nätet och tänkte "äsch, kan ta och läsa lite bloggar"..  Så hamnade jag hos Jackie Ferm och såg ett inlägg hon gjort angående hennes "look a likes". De är typ brudar som tävlar om vem som liknar henne mest och vet ni vem jag hittade....



Är inte detta bruden med (b)loggen som tror hon är ngt på "Centrum" (krogen) och uta på stan överhuvudtaget? ... Giiiiiiirl, what's up with the lips?!

Oh well, ska ta och duscha en snabbis.. Uppdaterar kanske efter :)
PEACE!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu