VAKEN!

Oj juste, hellu! ... skriver detta lilla inlägg så ni vet att jag inte sover, haha :D


 


BTW NI SOM SKA KOMMA OCH KOLLA PÅ FÖRESTÄLLNINGEN "EXIT" MEN INTE HAR BILJETT, DET ÄR DAGS ATT BOKA DEM NU! FINNS BARA ETT PAR FÅTAL PLATSER KVAR...

Fredag 16 April: FULLBOKAT!

Lördagen 17 April
: FULLBOKAT!

Måndagen 19 April: 14 platser kvar

Tisdag 20 April;
13.00: ca 5 platser kvar
19.00: FULLBOKAT!

Onsdag 21 April: 3 platser kvar

Torsdag 22 April:
13.00:
Fullbokat, men inte säker
19.00: Fullbokat, men inte säker

SÅ BOKA BILJETT NU!

Yo yo yo..

Egentligen vill jag ta en powernap, men nej, jag måste plugga inför provet imorgon! Uppdaterar runt nio igen och de ska bevisa att jag inte tog mig en powernap, haha.. för om jag tar mig en powernap så blir uppdateringen efter midnatt ;D

Nej men nu ska jag plugga så hörs vi senare :)
Pusspuss!


God morgon, goood moooorgon!

Har inte alls pluggat mycket till provet idag.. Helvete, och det verkar inte heller vara ett lätt prov :(
Provet jag gjorde igår btw...F A I L! Ååh, damp jag fick när jag läste frågorna..."Eh" på varenda jävla fråga typ! Men va fan man kan itne alltid få högsta betyg på sina prov...Man kan inte alltid ligga på topp! :)

Nu ska jag göra mig i ordning för att springa till tåget..
WISH ME LUCK,  AGAIN!
Pussej!

DAGENS FACELOOK:


Fail .

Sorry för att jag inte uppdaterat men...kom hem runt 18.00 idag efter skolan och skulle ta mig en powernap, haha.. Iaf jag tänkte, aa men en timma eller två de gör inget har ju inte sovit något inatt... 
JAG VAKNADE KVART ÖVER ETT!   WHAT THE FUCK?!

Så nu sitter jag och råpluggar Naturkunskap B för jag har prov imorgon.. Jag får uppdatera extra mycket senare idag för att kompensera för min lilla powernap :D

God natt människor!
Puss!



Wish me luck!

Nu ska jag springa till tåget!
Wish me luck on my test today :)

PEACE!

Så här ser jag ut idag:


Don't matter .

Yes, klockan är 04.44 och jag har inte somnat än.. Ska upp 05.30, känns lite ovärt att somna nu, kommer bara vara tröttare sen när jag vaknar. Imorgon har jag prov klockan åtta och jag har inte haft chansen att plugga eftersom jag inte har boken :(  Jag får helt enkelt göra så gott jag kan!

När jag kommer hem från skolan idag så hade jag tänkt göra ett videoinlägg faktiskt, wohoo.. Eller kanske spelar in de i skolan så lägger jag upp de när jag kommer hem :) Idag i skolan så ska vi ha en genomgång, EN HEL GENOMGÅNG, wow.. det har aldrig hänt faktiskt.. hoppas alla är där bara!


Stupid .

I did something so stupid, får se om de kommer upp och ni får veta de, haha. Lite illa när man är nyfiken och spontan, de blir liksom.. ja, en del konsekvenser men det får man ju ta, eller hur :)  Man lever bara en gång!

Sitter och pluggar spanska just nu
, har prov imorgon klockan åtta. Sedan blir det teater HELA dagen, love it! Efter ska jag dansa tror jag, I need it! När jag kommer hem så ska jag sätta mig och råplugga natur..

Vet ni?! Min bror kom hem med ballerina (kladdkaka) till mig, ihi.. Jag har världens bäst bror och han läser min blogg, haha, cheers! Hej Christian! .. Checka hans crews hemsida --> ADDICTIVE MOVEMENT  :)

PEACE!
Uppdaterar senare..



T I T A N !


....whut?

Va fan är de här...  kom in till vardagsrummet, står inte min pappa och dansar till ingen annan än MARKOOLIO! WTF?! .....måste ut å gå en runda och tänka på de här lite, hahahah...OMG ALCAZAR NU!!!! VAD ÄR DET SOM HÄNDER?! .... Daddy? :'(

(P.S  Jag är jävligt sugen på ballerian kladdkaka! D.S)

rude boy .

Gårdagen blev inget som jag hade tänk mig men de gjorde mig inget egentligen eftersom jag inte är den som gillar ha allt planerat. Det började ju med att jag inte åkte till Jkpg som jag egentligen borde ha gjort. Sedan blev jag sen till "mötet" med min barndomsvän men jag hann träffa henne en stund iaf :)  Sen när jag kom hem så visste jag inte vad som skulle hända under kvällen men jag ville verkligen hitta på något, ville inte bara sitta inne.. Fast eftersom Vaggeryd suger och det finns folk som säger ena saken och sedan gör en annan så fann jag ingen ifrån Vaggeryd som ville dra med ut.. Jag satt och velade fram å tbx och jag skulle åka in till jkpg eller inte tills 10 minuter innan bussen skulle åka så bestämde jag mig för att, jo fan, why not? .. så jag åkte in till Emma på förfest sedan drog vi till Centrum.. Det sög så Elias skjutsade hem mig,  så var dagen slut!

......det var en händelserik och trist lördag!
Nu ska jag göra något att äta för jag är väldigt hungrig.. måltidsersättare mättar inte ett piss..


God Morgon ?

Kom hem runt halv åtta idag och gick ut med hunden en sväng så kom inte i säng förens runt halv nio. Sedan så vaknade jag vid tio för jag skulle egentligen till Jkpg men det blev inte så tyvärr :(  Blev dissad i sista minuten.. haha.. Nej men jag somnade om och vaknade nu vid två :)  Så nu borde jag va pigg och glad resten av dan!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men det blir en tjejgrej tror jag, haha. Hoppas att uts uts hör av sig så vi kan hitta på något sköj för jag vill inte inte sittta inne ikväll. Sucks.

Nu ska jag duscha och göra mig lite fin faktiskt... för en gammal barndomsvän till mig kommer till Vaggeryd och hälsar på :)  Det var sjukt längesen jag träffade henne, vet inte ens hur längesen det var? :/

Nej fan måste dra nu .. Btw, gjorde ett videoinlägg igår men de tog så långt tid å ladda den så jag tog bort de, haha.. gör ett nytt försök ikväll, okej? :)

PEACE!


Nu har jag powenap:at färdigt :)

Blev från 18.00 - 19.30, inte så mycket men något iaf. Får se till och inte somna på jobbet nu bara, haha. Kan tänka mig och jag skulle somna till as djupt sen när jag vaknar så har alla gamlingar bundit fast mig och placerat mig i förrådet och har värsta festen i samlingsrummet och äter upp alla kakor och får "suger rush", hahaha.. Oj, som om de vore det värsta som skulle kunna hända..  uh uh, finns värre men tänker inte ge er såna bilder i huvudet, HAHAHA...

Nej nu ska jag klä på mig mina "arbetskläder" och göra mig lite redo för natten! :)
Uppdaterar kanske en gång till innan jag drar.
Puss!


Nyduschad + protein dryck :)


Blooooodaaah...



Svårstucken som jag är så kunde de inte ta blodproven på armarna. Rekordet stick på mina armar för att få ut blod är 13, haha, hon jag hade idag gav upp efter två, tre stick och bestämde sig då för att ge sig på mina fingrar. Pressa ut sju blodprovsrör med fingret, aj, aj, aj, inget jag rekommenderar. Dom är som russin nu stackarna, haha, too much pressure on the poor dudes.


:(

 



Jag vill inte till doktorn imorgon och ta blodprov

 

.. Ju fler blodprov jag tar, desto räddare blir jag för nålar! Jag är så himla svårstucken med.. vet inte hur många gånger jag har svimmat av, lite pinsamt ^^

Imorgon ser dagen ut så här iaf.. jag ska till vårdcentralen 8.00, sedan åka in till skolan för att lämna mina lappar från sjukhuset. Sedan vara i stan lite med mamma innan hon åker till Sthlm och sedan åker jag hem och sover lite för jag ska jobba natt, 21.15 - 7.15. I NEED MÖÖÖÖNEY!

Ska till Sthlm under påsklovet förmodligen för att träffa min älskling Maria :)  ...sedan åker vi hem ihop för hon MÅSTE se min föreställning, ihi.. annars slår jag henne..

Någon som ska till Sthlm under nästa vecka så hör av er, alltid kul med sällskap upp! :)



<3


Nu så :)





...förresten eller hur är det förjävligt när man ska bli nyttigt och äta rätt och man börjar därför bli STÄNDIGT hungrig? Varför är det så? ...Vanligtvis äter jag aldrig men nu när man ska äta ordentligt så är man hungrig jämt.. Jäkla skit.. Får ta och springa en runda ikväll :)

Nu ska jag laga mat till mig och mamma, cause I love her so much <3
Hahah, fan va fjäskig jag låter.. oh well..
PEACE!


?

Jag vet inte vad som hände..  Jag kan inte ändra ngt på designen på min blogg och min header bara försvann?

Help? Someone?



25 Mars, miss u <3

Idag är det en väldigt speicell dag :)  Idag är de 3 månader sen en väldigt liten underbar människa kom in i mitt liv. 3 månader sen fann jag en riktigt vän för livet. Jag saknar dig något så oehört mycket! <3 Varför skulle du flytta ifrån mig för? :(  Lovar att jag ska ta mig upp till dig snart <3

IDAG FIRAR JAG OCH MARIA 3 MÅNADER AV VÄNSKAP :)


Yo!

Ikväll blir det nog inte mycket mer uppdatering för min del, kanske, men inte säkert. I know, hur ska ni klara er, hahah.. Jag ska plugga, plugga, plugga!

Btw, besöksrekord IGEN! Wohoooo!
:)
Jävligt nice att ni stannat kvar och faktiskt läser denna bloggen dag efter dag.. Kanske ska bli lite roligare då.. Typ, fylla läpparna å se ut som en anka eller kanske skaffa mig ojämn sillisar, jaaa, de låter kul.. Hahaha, nej nu ska vi inte vara sådana..

Men vi kan säga såhär.. om jag får besöksrekord igen och/eller om jag får över typ 20 följare via bloglovin' så ska jag göra ett videoinlägg... Vet i fan vad för videoinlägg men något... Måste ju ge lite tillbaks om ni är så bra läsare (; HAHAHAHA, kan ni tänka er mig;   "Cha, cha bitcheees! Idag följde jag med mamma och handlade,   en diskborste.....aah, mmm, aaah...nu har jag inte så mycket mer att säga..bye bye bitches, I know you love me!"    ......that is sooooo Taniina-style! ;)

No, no, nooooooo..... Måste sluta driva nu, börjar komma in i de för mkt... It's a scary world! :'(
Ska fortsätta plugga nu.. KANSKE hörs senare, men tänk efter erbjudandet jag gav er..
PEACE!


(har ingen annan bild just nu^^)

Längesen nu.




1. Folk som sitter på bussen/tåget och sitter ensam på en dubbelplats och sitter ytterst med sin väska mot fönstret. Åååh, jag vet att de är en liten sak men kan bli så jävla irriterad på de! Kan du inte flytta in din röv en plats när du ser att det är fullt på bussen/tåget. Stör mig särskilt mycket när personen lyssnar på musik och undviker blicken eller låtsas sova........bitch!


2. Killar som posar med "pussmun" på sin bilder. Alltså det är inte manligt, fint eller nånting när man ser en bild på en kille som plutar med läpparna. Snälla gör inte så! Låt era läppar vara avslappnade eller le men PUTA INTE MED LÄPPARNA...... om du inte heter Amir och driver en gayblogg, hahah..


3. PROJEKTARBETET! .......behöver nog inte ens förklara varför jag dissar de.. IT'S FUCKING KILLING ME! Sönderstressad, panikångest och helt förstörd över mitt jävla PROJEKTARBETE, döööööööööööööö!

"Exit" - SLUTPRODUKTIONEN :)



Det är dags för student, och klassen samlas en sista gång i klassrummet för att få sina betyg. Men när det kommer fram att någon av eleverna har fuskat på sista provet, låser läraren Sylvander in dem och vägrar släppa ut dem innan någon erkänner.

Samtidigt i en annan del av staden vid en korvkiosk hänger tre tjejer och väntar på killen som bjudit dem på studentfest, men aldrig verkar dyka upp. Istället får de stå ut med korvtanten Kerstin och hennes tankar och förmaningar om livet.

Lokal: Braheteatern, Per Brahegymnasiet i Jönköping.
Längd: Ca 2 ½ timme inklusive paus
Pris: Vuxen 80 kr, Ungdom (upp till 20 år): 30 kr

PREMIÄR 16 APRIL KL.19.00 

Föreställningstider: 

Lördag 17 april                 

19.00

 
Måndag 19 april                13.00            

skolföreställning

Tisdag 20 april                   13.00            

skolföreställning

Tisdag 20 april 19.00  
Onsdag 21 april                 13.00             skolföreställning
Torsdag 22 april                13.00             skolföreställning
Torsdag 22 april 19.00  

Biljetter bokas genom mail: [email protected] eller tel. 036-105419.


Repris .

Som några kanske vet så har jag alltid viljat förminska mina bröst. När jag sökt på olika klinik så insåg jag att de är fan billigare att skaffa sig big fake "Kisse" bröst än att förminska dom. Varför? I have no idea? Oh well, jag får de gratis av landstinget om jag vill göra de förmodligen.

Anledningar till varför jag vill förminska:
- Jag vill ha "normala"/"lagom stora" bröst
- Lättare att hitta bh och andra klädersplagg
- Slippa ha ont i ryggen och nacken!
- Kunna använda sporttopp
(- Att kunna använda en bikini och urringning utan att se ut som en porrskådis, haha)

Anledningen till varför jag inte vill:

- Det är en väldigt kvinnlig del man borde låta vara som dom är
- Det är inte bara utseende utan en del av vem jag är
- Det är något speciellt med stora bröst, vackert typ?
- Jag kan inte direkt ångra mig efter
- Man kan tappa känseln i bröstvårtan
- Man kanske inte kan amma när man har barn





Moment of truth..    Att göra det eller inte?!
ja, nej, ja, nej, ja, nej, ja, nej, ja, nej, ja, nej, ja, nej.........

I tried so hard.

Zuup, hur har eran dag varit? 
(feel free to answer me i kommentarfältet)

Min har inte direkt varit super men det orkar jag inte riktigt prata om. Sitter just nu och pluggar (som vanligt). Känns fan som om det aldrig tar slut! ... Om jag fick välja vad jag skulle göra just nu så skulle det vara att att jag skulle dricka en kopp te och äta mammas sandwishitos och ligga med mitt gosii täcke  på soffan och kolla på senaste Spartacus..but noooo, istället sitter jag här på en kall soffa, som fan format sig efter min röv, och pluggar tråkiga saker som jag inte kommer ha nytta av...och säg inte "men Tanja kom igen, det är mindre än 3 månader kvar håll ut" ... cause you know what, jag vet vad som händer efter studenten,  JOBBA!

....shit vilket deprimerande inlägg, sorry!
I need to get laid, hahahaha...


Uppdaterar snart igen, ska bara fortsätta skriva på de jag höll på med innan jag glömmer bort det.
PEACE!


Beslutsångest!

Att göra en bröstförminskning eller inte?!

18.34

Nu är mina läppar inte lika svullna längre :)  Såg fan förjävlig ut, visst jag skulle gärna vilja ha större läppar.. men "Kissie-läppar", no thank you!  Fan jag hittar inte min sladd till kameran, antar att jag MÅSTE städa mitt rum. Ska ta en bild på mitt rum, alltså ni kommer inte tro era ögon, haha. Fuck, kom på att jag kan ju inte lägga in bilden om jag inte hittar sladden och för att hitta sladden så måste jag städa mitt rum först, ååååh, jobbigt! ;P

Vet ni vad jag har lust å göra?
SPELA FOTBOLL! <3

Jag ska fortsätta plugga nu och försöka få i mig något..
Peace!


Wtf ?

Idag när jag såg mig i spegeln idag så blev jag helt chockad...

Ser ni min överläpp?!


(jämför tjockleken mellan överläppen och underläppen)

Jag kan verkligen inte låta bli å garva, HAHAHAH


L o v e , A m o r , K ä r l e k

Har fan världens bästa mamma, pappa och storebror <3

Men detta inlägget ska faktiskt handla om Mi mami :)  Älskar min mamma! Hon är den starkaste, bästa och mest drivna kvinnan jag någonsin träffat. Hon är min förebild, min vän, min mamma! :) Nu när jag blev lite små ledsen för att jag inte kom in i min balklänning igen pågrund av mina boobies så sa hon "då så, då går vi ner i vikt så att du kommer in i balklänningen!"...  vi? ...nu har hon lagt upp en planering med träning och kost som vi båda ska följ så att jag inte behöver kämpa själv :) Så söt! <3



Ikväll blir det en joggingrund om inte jag och mamma kör lite Zumba, haha (:  Tar ett par tabletter som ska typ hjälpa till att gå ner i vikt, hoppas bara dom gör de.. Jag är desperat, kommer jag inte in i klänningen så blir det ingen bal! :(


...ska plugga lite till nu!
Bye!


I miss u girl .


<3


(listen to the lyrics) (;


Your problem is.... you think too much!


Plugg + Städning + Träna = Söndag :)

Vaknade för en timma sen ungefär. Kom hem från jobbet runt sex och hade lust att dra ut å springa en runda, haha, sjuk..  Nu i alla fall ska jag äta lite och fortsätta med plugget som jag började med igår på jobbet, sedan städa mitt rum för att vara redo om Maria bara skulle dyka upp (<3) ..sist men inte minst så ska jag försöka dra ut å springa en till runda ikväll eller iaf kanske gå en promenad med Jasmina :)

Senare om jag har tid så ska jag fan berätta om hur jävla grym och charmig jag skulle vara om jag var kille, jag skulle vara en sån panty-dropper, hahahaha ;)

PEACE!


3 more hours to go..

God natt.. har jobbat i 8 timmar hittills och har 3 timmar kvar.. Yey! :/  Sitter och syr min BH och pluggar NKb, haha.. Så ansträngade jobb jag har.. Nej men vi har gjort det vi ska och natten är lugn så därför har vi tid och göra saker som, ja, sy sin bh ;D

Fuck ska nog gå och lyssna på musik och fortsätta plugga lite :)
Peace!


I'm out! PEACE!


Whuuut?

Igår fick jag hoppa in och jobba för det krisade lite på jobbet (magsjuka bl.a). Fast jag mådde inte själv så bra, huvudet sprängdes och jag var helt hängig men det gick bra ändå. Slutade 21.30. Kom hem och.. kände att det bubblad lite konstigt i magen.. Tänkte inte med på de tills jag gick och la mig...    INTE EN BRA NATT!

....tänkte "äsch de är inte magsjuka jag tar mig till skolan ändå"....but nooo, försov mig! :(  Fast det kanske var bättre så.. magen bubblar fortfarande och är på toa var 10minut känns de som.. Oh well.. Måste ändå ta mig in till Jkpg för måste kolla upp några saker i A6..

Wish me luck! ... Haha, akta er Jkpgsbor, here comes "magsjukan" ;D  Nej jag tror inte det är det.. Kan vara ett par tabletter jag tar innan jag äter som gör att jag mår så dåligt.. Så don't worry :)
PEACE!


Klicka hem en riktigt sexig spotify lista (;



Tracklist:
1.
Trey songz - Neighbors know my name
2. The-dream - I luv your girl
3. R.Kelly - Echo
4. P.Diddy - I need a girl
5. R.Kelly - Ignition remix
6. Trey Songz - Panty Droppa
7. The-dream, Mariah Carey - My love
8. Eric Gadd - The right way
9. Trey Songz feat. Drake - I invented sex
10. Bone Thugs-N-Harmony - Tha Crossroads
11. Trey Songz - Takes time to love
12. Bone Thugs-N-Harmony feat. Kelly Rowland - So Krazy
13. Trey Songz - Holla if ya need me
14. Fabolous, The-Dream - Shawty is da sh*!
15. Bone Thug-N-Harmony - She got crazy
16. LL Cool J, The-dream - Baby
17. Fabolous, The-dream - Throw it in the bag
18. Busy Signal - One more night
19. Trey Songz - One love
20. R.kelly - Like I do
21. R.Kelly - Sex planet
22. R.Kelly - Sex me (part2)
23. R.Kelly - I decided
24. R.Kelly - A woman's threat
25. Busta Rhymes, Mariah Carey - I know what you want


Hahaha, riktiga sneakers!


Sexy eyes, da da da..

Haha, kul att dagen jag inte vet vad jag ska skriva och inte skriver något blir dagen då jag får besöksrekord. Tack förresten för tipsen.. aaaand vet inte hur ni har fått tag på min mail genom bloggen men tack för mailen också, I guess.. even if it is a little creepy ^^

Okej, ska försöka lägga mer upp av det ni ville se (låter som om jag ska lägga upp värsta flash bilderna, hahah) fast fick lite sådana mail.. Typ.. "Du har stora bröst å det är så jävla kvinnligt, varför inte visa upp dom mer?" ...Hahahah, det sjuka var att de var brudar som skrev så med .. ^^

Oh well.. Ska äta ngt nu, mitt huvud sprängs fortfarande..
Peace!



All I can do is wait .

Jag vill uppdatera bloggen men vet ärligt talat inte vad jag ska skriva. Sucks.


Tips?


T a n j a.N i n o s k a.A a b y.O r e l l a n a


F u c k

Idag har jag inte så mycket att lämna in på projektmötet för jag har mest läst. Jag hoppas att min handledare förstår vad jag har hållt på med och att jag inte får IG varning, då dödar min mamma mig!

Alltså fan jag är dum i huvudet.. Vaknade upp 6.15 och tänkte "SHIT NU HAR JAG FÖRSOVIT MIG IGEN!" sprang upp (tänkte jag hinner ta tåget 6.53) men jag insåg att jag måste fan tvätta mitt hår för de är grooooooose haha.. så jag stressade in i duschen och slog guiness rekord i att va snabbast i duschen.. Kom ut borstade tänderna klädde på mig var på väg att ta på mig skorna när jag inser att...   "Tanja, va fan... du börjar 9.30...........DU SKA FAN TA 8.07 TÅGET!"

.......trevlig morgon,   not so much!


Så nu sitter jag här färdig en timma innan tåget åker och jag kommer förmodligen stressa sönder mig till tåget ändå.. That's just me! Idag ska vi ha öppen repetition för några estetiskverksamhetselever men eftersom Emma är sjuk så blir det nog inte så mycket rep för mig idag.

BTW, onödig info...igår när jag höll på att ge upp plugget och var nästan på väg in i en depression så hörde jag en låt av R.Kelly som jag började asgarva till..   LYSSNA PÅ R.KELLY - REAL TALK !   LIVETS LÅT!  (Nattis har smittat mig med "livets" ordet, haha, creepy^^)

Hörs senare..
PEACE!


Äntligen ute :)



http://www.jnytt.se/nyhet/30562/battre-an-en-tv-sapa

CHECK IT OUT :)


Maria, min lilla chiuaua <3

  

<3



 

  
  

Haha en av de få bilderna på mig, jag dansar och blandar drinkar ^^
Med detta avslutar jag bilderna för den kvällen. Tack the gang <3


God morgon :)

Kom just hem från tandläkaren och det såg bra ut.. Detta va sista gången jag gick till tandläkaren gratis (whuäää).. Hann inte med tåget till jkpg heller som gick vid 8 så får ta nästa vid 9.50, hinner inte direkt till lektionen så får ta mig direkt till Maria och hjälpa henne med att flytta..

Ikväll blir det utgång men innan så ska vi på en .. kommer inte ihåg va de heter men något med hudvårdsprodukter, haha, hos Ida.. Ser emot dagen faktiskt :)

Fan, jag är jätte hungrig men jag får inte äta på två timmar.. Nej nu måste jag packa ihop lite saker och göra mig i ordning :)

PEACE!

GRATTIS NATTIS, 19 ÅR! <3


09.43

GOD MOOOOORGON! Hahaha... sitter här brevid Maria på hennes säng och försöker få upp henne så att hon kan njuta av dagen :D  Idag hade jag samhäll vid åtta OCH JAG VAR DÄR! WOOOHOOO! Nu ska jag låna Marias dusch och ta mig en tvätt för jag gick raka vägen från sängen till tåget idag,  freeeesh... not so much, haha :D

Börjar vid elva igen, då har jag teaterrep.. Wiihoo, har egentligen redovisning idag om svensk politik på spanskan men jag råkade somna igår så de blev inte gjort :(  ...  men jag gjorde i alla fall redovisningen om Chile igår and I NAAAAAAIL IT! :D

Nej fan måste gå å duscha nu.... Vafan,  vilken jävla depp musik Maria lyssnar på, hahah...
PEACE!


Ingen bra dag.

Shit det var faktiskt ett tag sen jag skrev.. Vad ska jag skriva om? Att jag har jävligt mkt plugg å göra och att jag egentligen inte har tid att uppdaterar bloggen.. Att min Babel Maria ska flytta tillbaks till Borlänge (whuäääää) eller att min huvudvärk är tillbaks och hälsar på jämt och ständigt!

Mars, fucking bajs månad känner jag :'(  ....VAD SKA JAG GÖRA UTAN MARIA?! Börjar seriöst gråta, I need her by my side! Vem ska jag knulla Centrum med? Vem ska ringa till mig och berätta saker som har hänt och tvärtom? VEM SKA JAG SKÄMTA MED SÅ SOM VI GÖR?! ..... Maria <3

Idag var det presskonferans för våran slutproduktion. Det gick väl okej, sa fel på lite repliker men fan det blev rätt i sammanhanget ändå, they don't know my lines anyway, so.. Så imorgon så se till att kolla in på JNYTT.SE där mitt "fjortis jag" kommer finnas med :)

Btw så ska jag kanske flytta till Jkpg de sista nu innan jag tar studenten men kan skriva mer om det någon annan gång för nu känner jag verkligen att spanska redovisningen ropar på mig..

Peace!

(en gammal bild....fjortisbild, pinsam, haha)





Huvudvärk .

Fucking huvudvärk, att den aldrig kan lämna mig ifred. Haft förjävlig huvudvärk sen i torsdags, alltså riktigt taskig huvudvärk. Har haft rast nu från jobbat i 3 timmar, måste gå om en kvart igen. Fy fan va trött jag är, fast kanske inte det smartaste att hamna i säng 5 på morgonen när man börjar 7...

Uppdaterar senare, kanske, om jag inte hamnar i koma när jag kommer hem...
Peace!


KAN MAN ÄLSKA EN LÅT MER ! <3 <3 <3 <3


You've got to show me love

Alltså fan.. musiken förr va så jävla skön <3  Idag, allt låter likadant och allt ska ha samma jävla techno beat i bakgrunden.. Haha okej jag är lite bitter för musiken igår på studentfesten sög balle! Seriöst fan om man ska stå och lyssna på hela låtar så kan man lika väl bara sätta på en skiva som går över direkt till nästa låt + att musiken igår var skit tråkig... FYFAN VA KASS MUSIK DET VAR! Bajs på Centrum igår! ....

Jag och Maria har bestämt oss för att ta DJ-kurser i Skövde, intensivkurs.. Sedan ska vi visa er vad riktig dansmusik är! Ingen jävla hoppmusik! Och brudar... bara för en låt innehåller "low" så behöver ni inte gå ner och slicka varandras kissimurra, hahahaha...OCH SNÄLLA, SKIPPA RÖVGNUGGISARNA! HAVE SOME SELFRESPECT!


....hahah fy fan vilket aggressivt inlägg, men jag är så trött på att se brudar bli seriöst knullade på dansgolvet... I know, not my problem but pleeeease.. GET A ROOOOOOM! 

 =  

Uppdaterar senare.. 
PEACE!

Beach 2010, haha..


Huvudvärk.... som faaaa!

Ikväll blev inte riktigt som jag hade tänkt mig... trot inte den kommer sluta så heller, haha.. Oh well, roligare om man inte vet.. Nej fan ska ta mig en liten slurk till av drickan och sedan knapra i mig riktigt många huvudvärkstabletter!

PEACE!


Ångest.

I tisdags efter skolan så gick jag förbi en frisörsalong och tänkte, heey, kanske ska ta och beställa en tid för att klippa mig. Går in och får en tid direkt. Yes, några minuter senare....


Studentklänning? :)


Nyaste showen av GABRIEL IGLESIAS, check it out! PRICELESS!














RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu