Dag 8 och 9

Tänkte att jag skriver igår och idag på ett nytt inlägg istället.

Igår, dag 8: Aa det var en tung stämning i tåget. Pratade med Aaron och Jossan på tåget påväg till skolan, sedan satt vi bara för de mesta helt tysta i caféterian. Usch, jag kunde inte sluta tänka på hans familj och hans närmsta vänner..... dom måste verkligen må piss. Dagen kändes oändligt lång, längsta måndagen jag varit med om. Kom ifrån mina egna tankar lite när vi hade teater iaf. vi hade en man ifrån Gbg som var i skolan för att tala med oss om maskar (till ansikterna, inte maskar i jorden). Sedan hade han själv en föreställning på eftermiddagen som vi gick å kollade på på svenska lektionen. Han var otroligt grym, helt enastående! Hans tal i slutet var rörande faktiskt, jätte fin föreställning.

Idag, dag 9:
 .............no coments, trött, trött, trött!
Handbollen gick bättre än väntat,  måste bara jobba med min kondition, oouff, ett tag sen man sprang känns de som.
Nu ska jag iaf sätta mig å kolla på OTH och äta clementiner.

Hejhej...

(P.s  Jag sket fullständigt i min "diet" i helgen,  så vi får se hur de går när jag ska mäta mig nu på söndag   d.s)


Dag 5,6 och 7

Skriver nu i efterhand för jag har inte haft ngn lust att sitta vid datorn förens idag.

Dag 5 (fredag):
Timmy fyller 18 år! (Sebbes polare). Vi blev bjudna till hans 18 års fest. Det var trevligt så länge de varade. Jag och min pojkvän jävlades självklart och köpte han en nappflaska som han skulle dricka ur under kvällen. Han uppskattade den väldigt mkt! Musiken var inte den bästa precis,  liiiiite fjortis musik då å då...   Grattis till dig Timmy igen!

Dag 6 (lördag):
Skulle egentligen vara med Anjelina men mådde inte så bra så jag stannade kvar hos Sebbe. Det blev en ligga-i-sängen-hela-dagen-dag. Vi köpte lite gott och satt hemma å kollade på film och serier. Var faktiskt jätte mysigt. Han vet hur han ska ta hand om mig <3


Dag 7 (söndag):
Jag skulle dra hem tidigt men det blev att jag stannade kvar till kvällen. På kvällen så gick jag in på min kusins blogg, vet inte varför. Jag brukar inte kolla in hennes blogg, men just idag gjorde jag de. Så står de "R.I.P David Zdjelar 1991 - 2009", ngt liknande, sedan är de en bild på honom nedanför. Först kopplade jag inte. Så jag loggade in på msn för att fråga vad som har hänt. Min kusin var den enda jag vågade fråga, men innan hon har svara så skrev Jasmina till mig. Hon berättade att han omkommit i en bilolycka natten till idag(söndag)...........



Que dios esté con contigo


David Zdjelar, vila i frid.
1991.08.13 - 2009.01.17





Day 4


Hej, sitter hemma och kollar på Joey och vilar. Vaknade i morse och mådde inte så bra, hade feber och ont i hela kroppen så jag stannade hemma. Fast jag har inte sovit något sen klockan halv sju typ. Jag kunde inte sova mer, gick å la mig vid halv nio nånting igår så.
Dag 4 bara, känns som att de tar as långt tid nu när jag har bestämt mig för att minska lite. Fan... önskar
att det vore dag 49 eller nått. Då kan man liksom se lite skillnad iaf, tror jag? ^^
Nej nu ska jag lägga mig igen och läsa en bok och självklart ha på tv:n. Man vet aldrig om något intressant börjar på tv. Ikväll har jag handbollsträning, men jag tror inte jag kan vara med. Men får se, måste nästan de. Hörs kanske senare ikväll! :)


Pusshej /Tanya <3

Dag 3


Vaknade med huvudvärk som vanligt. Gick upp halv åtta typ, borstade tänderna, kammade igenom håret satte upp en toffs tog på mig mina mjukisar och en tröja och gick som en Zombie till tåget. Självklart glömde jag min mobil hemma i min morgontrötthet. Fick iaf med mig tågkortet och Ipoden ^^  Började med Röst och rörelse lektion, sedan hade vi Scenisk gestaltning B. Var skit kul faktiskt. Vi skulle typ reagera på varandra, svårt å förklara. Men jag, Lisa och Emel spelade iaf tre brudar i 20 års åldern som delade lägenhet och jag var typ som deras morsa, för dom är så lata å hjälper aldrig till i hemmet typ. Iaf, vi skulle vara seriösa och verkligen, aa, det var as kul. Jag blev förbannad på riktigt! ^^  Juste jag fick de sexiga namnet Rakel, haha...  Iaf, sen hade vi matte, där jag var överdrivet trög idag faktiskt.

Nu sitter jag här fortfarande med huvudvärk och borde egentligen plugga, men jag orkar verkligen inte. Så det blir förmodligen att lägga mig i min soffa i mitt rum och kolla lite på tv å sen ska jag leta lite musik å göra danser till : )
Jag och Phu ska ha hand om dansgrupper i Vaggeryd, ska blir skit kul!
Nej men nu ska jag dra mig till soffan, känner att huvudvärken tar över nu.

Juste har varit rätt duktigt idag också faktiskt, fast jag har inte tränat än. Tänkte att jag tar ett "hemma-träna-styrka-pass" sen senare på kvällen :)








Pusshej..
/Tanya

Day 2

Haha fan tror de kmr bli en vana att jag skriver dagen efter hela tiden.
Igår iaf så var jag halft duktig när de gäller kost å så. Skolan var seg i början men blev bättre framåt, först så hade vi religion men för någon anledning så kom hon aldrig så jag gick upp halv fem i onödan. Sen hade vi seeg svenska (och jag har inte gjort bokrecensionen som skulle vara inne), men men. Sedan hade vi vollyboll på idrotten, var skit skoj!
Hm, efter de hade jag webdesign med min kära SEGA lärare, haha... Aja, glad att jag har Martin brevid mig iaf, annars hade det varit riktigt sugit att ha webdesign. När jag kom hem så skulle jag på möte tsm med Phu, ett "dansmöte". Vi är intresserade av att lära ut i våran lilla by Vaggeryd/Skillingaryd, och vi fick de också  ^^
Efter de gick jag till ett annat möte, men denna gången var de handbollen. Vi hade ett "ska-vi-fortsätta-eller-inte" möte. Jag kan erkänna att jag missat mkt, men haft mkt med skolan å så. Iaf vi bestämde oss för att verkligen satsa och iaf spela klart säsongen, men vi får se hur de går med de, för de är svårt att spela med för lite spelare.
Aa som ni förstår själva så kom jag iaf hem och hade så himla ont i huvudet att jag somnade...

Pusshej!


Webdesignslektion







Nu sitter jag här på min käääära webdesign. Vi har inte gjort ett jävla piss sen vi började halv två! Och det är inte för att jag har varit lat eller för att jag inte har varit aktiv på lektionen, utan det är för att vi inte fått nått att hålla på med. Jag och Martin (en kille som jag sitter med på lektionen) har redan gjort allt man skulle ha gjort förra terminen. Men alla andra är så sega så vi fortsätter med de denna terminen också. Allt han gjort var att komma in i klassrummet, ropade upp alla, sen  har han inte sagt något förens nu och vi slutar nu. Hahaha.... så lam lektion... Två och en halvtimmas onödigt tid! ^^

Nu ska jag ta tåget 16.15 och dra hem å gå på möte med någon dans sak. Sedan har jag handbollsträning på kvällen. Skriver mer sen på kvällen när jag kommer hem :)
Pusshej!
/Tanya

Dag 1


Jag
och Josefin en vanlig måndag morgon i cafeterian (:
 (Jossan + jag + metro = garv,  hunden, hahah)




Tja, fan somnade igår typ direkt när jag kom hem för jag hade as ont i magen, har jag fortfarande. Men iaf, vaknade vid 4.30 för de så de förklarar varför jag bloggar så tidigt, hehe. Iaf gårdagen då, min första "gå-ner-i-vikt" dag. Började med att jag åt frukost "Wooow", haha, inte vanligt faktiskt men jag åt två mackor och ett glas mjölk. Sedan i skolan var de rätt lugnt, förutom att jag hade ont i magen :/   Sen till luchen åt jag massvis med morötter och potatismos till de och vatten. Aa, kan ju säga att jag ätit bättre mat, haha, men de som fanns att välja till var korv, no thx!
Sedan efter skolan så hade jag egentligen balett, fy på mig, jag gick inte :(   (min mage värkte som sagt)   Sedan blev de ingen kvällspromenad heller för att jag somnade. Aja, jag åt väl lika mkt som jag "ansträngde" mig under dagen  ^^
Iaf tänkte att jag skulle mäta mig igen dag 15, typ uppdatera med 15 dagars mellanrum :)

Idag är de en ny dag, dag 2! :)
Nej nu ska jag ta å hoppa in i duschen och packa mina idrottskläder.
Pusshej!
/Tanya


It's on!

Jag har bestämt mig för att jag ska gå ner i vikt. Rättare sagt, 10 kg! Jag vet att de låter mycket, men de behövs.

Fast det är inte vikten jag fokuserar mest på utan måtten. För jag vill bli smalare då spelar inte vikten så stor roll egentligen, för ibland är de muskler som väger och inte fett, haha, inte för att jag säger att de är så i mitt fall ^^ I alla fall så är jag trött på att vara missnöjd med mig själv och har bestämt mig för att göra något åt saken. Jag vet att många nu tänker "Omen orka, så patetiskt att tycka att man är tjock, var bara nöjd med dig själv". Men ja, vill göra något åt saken istället för att vara en av dom som BARA gnäller men inte gör något åt saken, kommer jag må bättre så varför inte liksom.
PLUS att jag ska tatuera mig i februari (kanske) OCH MIN 18ÅRS DAG ÄR DEN 25 FEBRUARI, så klart jag vill se fin ut tills dess (inte för att jag tror att de kan ske så stor förändring, men man kan hoppas).
Så nu är de strikt "diet", snarare tuff träning som gäller å hälsosam mat! :)


Tänkte att om jag skriver de i min blogg så blir jag mer motivierad, för här kan vem som helst se de. Skämmer ut mig själv med att skriva mina mått på internet MEN om jag lyckas gå ner, då blir de föregående måtten bara siffror :) Hade tänkt lägga ut bilder på minskningen, men nej, det skulle vara för mycket, haha. Kanske kan lägga in en bild senare när jag lyckats med vikt minskningen. (En Före/Efter bild) Men skulle vara härligt att ha ert stöd, so here we go! :)


Mått

Kropps längd: 169cm

Byst: 104cm

Midja: 83cm

Mage: 104cm

Höfter: 101cm

Lår: längst upp 60cm, över knät 49cm

Armar: 28cm


Och min vikt säger vi är 10 kg och jag ska väga 0kg ^^ (min vikt är skämmig)

Så vikt: 10 Kg


Wish me luck, imorgon blir day one. (p.s old pic. d.s)
Take care!
/Tanya Aaby Orellana


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu