Reggaeton skönisar





Detta rekommenderade youtube för mig! :O

(hahahahahahahahahah)

We are going to see S h a k i r a ! :)

God morgon! Idag vaknade man med Anjelina jämte sig, de var lite underligt, haha. Igår när vi satt och drack te på kvällen så hörde vi något om en Shakira konsert på radion och båda blev intresserade. Så vi sökte upp de och hon kommer till Chile 10 Mars, och eftersom Anjelina egentligen åker hem 1 Mars så måste hon flytta fram sitt biljett. Haha, Anjelina har inte ens varit här i 24 timmar och hon har redan flyttat fram sin biljett. Så den 10 Mars ska vi åka och kolla på Shakiras tourne (+ så kommer Bob Marleys son vara där, Ziggy Marley, höhö).

Idag ska vi dra till "el registo civil" (vet inte va de heter på svenska) och hämta ut mitt id kort, yeey. Sedan vet jag inte vad vi ska göra idag faktiskt. Bassängen är färdig idag så vi kan ju alltid bada :)

Nu ska vi ta och äta frukost, mm..


God morgon!


Dia nr 3, Santo Domingo

Tredje dagen var jag inte bakis (thank God) och jag gick upp hyfsat tidigt faktiskt. Åt frukost och bytte boende ytterligare en gång till, haha, lekte zigenare i helgen. Hittade ett billigare ställe som var precis jämte centrum så jag lämnade mina saker där och drog till närmsta strand, som var Santo Domingo. Var där i ca 2 timmar och solade. Brände rumpan :'( Haha.. Men de var fint och lugnt.. Ibland kom de stora vågor som blötte ner oss, trots att vi låg lååångt upp på stranden. Jäkla hav, skrämmer än fan :P Sedan visade Erik runt mig i Llolleo och han berättade historien om "los flaites". De är typ som ett mode som är nu. Snorungar som tror dom är något och kan inte prata ordentligt. Sedan åkte jag hem måndag morgon. De var min helg :)








(Skylten står det "FARA. FÅR INTE GÅ BLAND STENARNA(?)") .. vet inte hur man säger las rocas på svenska?







Dia nr 2, en Llolleo

Någon tål tydligen inte alkohol, hahaha (nej de är inte jag på bilden). Dag nr 2 började med att jag var så bakis att jag visste inte vart jag skulle ta vägen. ALDRIG MER TEQUILA MARGARITA! Vaknade av att en kvinna knackar på dörren: "Frukost!... Hallå... Ska jag komma upp med en bricka istället?". Hahah, där satt jag och fick frukost på sängen av kvinnan som ägde stället för jag var för bakis för att gå ut till matrummet och äta. Lyx! Haha. Sedan var jag tvungen att vara ute innan elva för annars så skulle jag få betala en till dag. Så jag packade ihop mitt pick o pack och drog mig till närmaste staden som heter Llolleo.

Där ringde jag till ett hotell som jag hade fått en lapp om. De låg väldigt centralt och bra men var dyrt, 500 kr för natten (i Chile är de dyrt). Plus att tv:n funkade inte ens, piss tv :(  Medans min andra halva låg hemma och sov för hon var så bakis så drog jag ut själv och röjde. Drog ut med Erik och hans kusin Jorge. Dom måste ha trott att vi var "Swingers" när vi dansade. Hahah, eftersom vi var tre så fick jag dansa med båda två. Blev mycket dubbelmacka, haha. Alltså ni skulle sett hur dom dansade på dansgolvet. Oh my God! Jag lovar, jag var chockad! Kunde inte sluta stirra på folket som seriöst hade sex på dansgolvet. They were frickin' fucking on the dancefloor! Tjejerna var upptryckta med ansiktet mot fönsterrutorna med kläderna helt avtagna nästan och killen bakom som juckade på som fan och drog tjejen i håret och klämde här och var och naffsade på öronen och slickade vid halsen. Helt sjukt! Hahaha.. Aldrig sett något så porrigt.. Och de var inte bara ETT par utan ALLA! Hahah, där bland alla var jag "Jungfru Maria", hahahah..




Jorge tog mig till en strand i närheten (en bild på stranden ovan). Det var här tsunamin var för nästan ett år sedan när de var den stora jordbävningen i Chile. Bakom mig där jag satt och tog detta kort så var det en massa med stugor. ALLT var borta. Vattnet drog med sig allt. Dom har fortfarande inte hittat alla människor som levde där, allt hamnade i havet. Fanns en massvis med platser med kors och tända ljus för alla dom som dog i tsunamin. Samtidigt som det var hemskt allt som hände där så var de fridfullt och mysigt att bara sitta där och prata och kolla på vattnet. Vattnet verkade så lugnt, men samtidigt så vågade man inte lita på de.
Stilla havet är allt annat än stilla!


Dia 1 en San Antonio .

Fy fan va bussen till San Antonio var varm. AC:n funkade inte. Tänk er att sitta i en full buss utan ac och de är över 35+ ute. INTE KUL! Särskillt inte när man har en björnpäls på huvudet som jag. Men jag kom fram i alla fall till San Antonio men visste inte vart jag skulle sova. Jag ringde några samtal och en kvinna kom och hämtade mig och jag tog en taxi låååååångt upp mot bergen. Det var riktigt mysigt där faktiskt. Jag fick ett rum med en dubbelsäng och  toalett + frukost för 100kr. Plus att utsikten var inte illa heller :)

Senare på kvällen så skulle jag egentligen träffa Erik som jag sa. Men han hade en spelning och dissade mig. Så jag fick offra mig och dra till kasinot. Meeeen de var inte min dag och jag förlorade typ 150kr. Sen tog jag en taxi och bad han skjutsa mig till närmsta bar som fanns där. Hamnade i ett stället som heter "El baul del cerro". Där drack jag några drinkar, sjöng och dansade. Kom "hem" runt 4.00 tiden. Nästa dag var jag så äckligt bakis. Men jag hade kul som fan ändå även fast kvällen inte började som den skulle. Allt går om man bara vill :)






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu