100 bästa spelarena i fotbollshistorien - HA vilket skämt!

Någon mer än jag som såg listan som aftonbladet la ut? HA.. om inte kolla länken nedan:
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/article13808863.ab


Visst många av spelarna som står med har anledning att stå med MEN de är ju totalt felplacerade! Och sedan visst jag hatar C.Ronaldo men han kanske kan i alla fall finnas med på en 99 plats (haha). Sedan saknar jag speciellt min R.Carlos? Where you at? Och Ronaldinho 39:e plats?!!! W T F .... -.-

Aja orkar faktiskt inte lägga ner mer tid på klaga på en lista som gamla gubbar på 90+ har suttit och bakat ihop.. Haha.. men tyckte om en kommentar som de stod typ: "C.Ronaldo kom inte med för att han var för självisk.. va fan var inte Maradonna"... väl talat my friend.. väl talat..

Jag tror aftonbladet jävlas med flit för att folk ska vara aktiva och klaga och dampa tills dom spammar sönder deras kommentarfält, haha.. what do you think?
Peace!



Don't have what it takes .

Klockan är mycket och jag kan inte sova. Tankarna snurrar i mitt huvud så att jag får huvudvärk. Har vänt totalt på dygnet och jag känner inte motivation till något. Tappat allt känns det som. Jag jobbar knappt, pluggar inte, tränar knappt, träffar ingen och har inte lust till något. Gud hur ska jag överleva denna vintern? Det kommer bara bli mörkare och kallare, det betyder att jag kommer insolera mig ännu mer.

Får helt enkelt se fram emot en vecka i Grekland nästa vecka, njuta av solen så mycket som möjligt för att klara av ett halvår av mörker här i Sverige. Ska iväg med min mamma som ville ut och resa, så de blir nog en trevlig mor och dotter resa :) Är bara jävligt nojig över resan dit och hem, varit så himla mycket flygolyckor att jag nojar hur mycket som helst. Jag ska försöka överleva om de skulle hända något, haha.

Hur fan ska man hitta motivation igen? Känner mig som ett sjunkande skepp..
Oh well.. ska försöka sova på saken..


Förbannad på vården. Hur svårt kan det vara?

Jag fick hemskickad en lapp förra veckan att jag skulle ta blodprov denna vecka, visst no problem. Jag gick till vårdcentralen i tisdags, tidigt satt jag där och väntade i ca en timma innan de hämtade in mig. När jag väl kommer inte så säger de: "Vet du vad, jag har aldrig hört talas om vissa av dessa prover jag tror inte vi kan ta dem här. Åk till Jönköping och ta dem". Va fan! Aja, skitsamma man kan inte förvänta sig så mycket av vårdcentralen. I alla fall jag ringde istället till Värnamo eftersom de var dem som skickade efter proverna av en läkare jag aldrig träffat. De sa i alla fall att jag skulle åka dit och ta dem för de var inga svåra prover. Fine.

Jag åkte till värnamo sjukhus och var där kl 8 igår (onsdag). Jag satt och väntade, gick rätt snabbt att komma in. När jag väl kom in så kunde de inte sticka mig för jag är för svårstucken, de var ca 13 tuber de skulle fylla och jag har lätt för att svimma för mitt blodtryck sjunker jämt när jag tar blodprov så jag svimmade, haha. I vilket fall som helst jag blev medveten igen och gick hem. Sedan ringer dem och säger "Hej, de blev en miss på ett blodstatusprov. Skulle du kunna komma tillbaka och ta ett nyt prov?... eller ta de på vårdcentralen imorgon?".... Va faaan, aja... Jag valde självklart att gå till vårdcentralen för orkade inte gå hela vägen tillbaka till sjukhuset och svimma igen..

I alla fall idag då, jag går hemifrån så jag är vid vårdcentralen kl 8. Sitter där ett bra tag tills klockan bli 8.50, då får jag komma in. Sätter mig på stolen och de frågar efter mitt persnr, no problem. Sedan "men de har inte skickat va de är för prover du ska ta?" Jag sa att de nämnde något om blodstatus och de sa jo vi kan se att de är de som inte är taget men vi kan inte ta de i alla fall. Så de började "ringa" för att få tag på medicinmottagningen men fick "inget svar". De jag fick höra var "men gå hem och försök ring själv och kom tillbaka en annan dag"...................

ARE YOU FUCKING SERIOUS! SKA DE BEHÖVA TA EN VECKA FÖR ATT TA ETT JÄVLA BLODPROV?!

Blev mer irriterad när jag kom hem. Tog telefonen ringde till mottagningen, kom fram direkt "Hej mitt namn är Tanja... blablabla".. tog inte ens 2 minuter att fixa de..

Jag har jäääävligt mycket tålamod men fan va sur jag blev idag. Visst det är inte personalens fel direkt men man blir så förbannad... Imorgon blir de inte gjort så skiter jag i de! -.-


Not much...

Vilka dagar de har varit.. De blev ingen fotbollskväll i fredags utan åkte in till Jkpg för att vara hos en vän som behövde mig. I lördags så var de "Pump up the battle" i Jönköping. Sjukt mycket dans, inspiration och svett haha. Vi dansade från 14.00 - 02.00 typ, insane! Två workshops, battles och sedan var det jam resten av kvällen, så jävla underbart! Grymma dansare.. Verkligen avundsjuk på er, jag är så jävla feg.. Vågar verkligen inte ställa upp på battles, får ta och jobba på modet lite..

Nu denna veckan har jag jobbat och försökt ta mina jävla blodprov. Jag går upp tidigt för att gå till vårdcentralen but nooo där kan de tydligen inte ta proven på mig för de vet inte vad de ska göra av dem, haha. Så de skickar mig till Värnamo sjukhus. Var där idag de stack mig tills jag svimmade (som vanligt, haha) sedan ringer dem och säger att några prov blev fel så jag måste tillbaka och ta ännu ett prov. Så imorgon blir det att ta sig till vårdcentralen och ta ännu några prov, och svimma ännu en gång, haha.

Nu ska jag fortsätta kolla på "Sanning och konsekvens" på kanal tre som handlar om Jehovas vittnen, intressant faktiskt.
Puss


Fotbollskväll .

Slutade städa runt 3.30 igår, haha, gick sedan upp 6.15 för att dra mig till jobbet. Snacka om död sen när jag kom hem. Idag var tanken att jag skulle till Jkpg och fira Elina som fyller 18 år men jag känner verkligen inte för att dra mig ut. Vill bara ligga hemma och kolla på film och ta de lugnt. Imorgon ska de dansas en del hela dagen med så de är bäst att bara ta de lugnt idag så man orkar hela dagen imorgon :)

Fallet "mitt rum" kan man nu se golvet på i alla fall, jag fann ett sätt att få plats med alla mina kläder i garderoben. Men har en del säckar som jag ska göra mig av med. Tänkte möblera om haha vadå uttråkad..

Blir nog fotboll och mys idag, låter bra för mig i alla fall.
Chile vs Argentina inatt, don't miss it! :)
Puss


(ser ni änglaljuset... "aaaaah"... hahah)

R.Kelly + Städning

Längesen jag skrev något.. Tänkte börja skriva lite igen för insåg nu när jag läste gamla inlägg att de är kul att ha något nerskrivet. Även om de är lamaste grejen för er men det kanske är något jag kommer minnas senare.

Idag har jag jobbat (4 timmar), ingenting.. Men i alla fall så skulle jag ta en nap på eftermiddagen när jag kom hem för jag skulle städa sen. Slutade med att jag vaknade vid 22.00... Lyckat.. Så för att straffa mig själv så ska jag inte gå och lägga mig förens jag har städat färdigt, jag börjar klockan 8.00 imorgon så jag hoppas jag i hinner bli färdig innan dess.

Ser lite ut som att en naturkatastrof har slagit till i mitt rum.. God damn!  Kanske ska ge bort lite kläder till välgörenhet.. Har inte plats med allt, what to do, what to do, what to do..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu